4. května 2015

/TIP/ Nová plavková výbavička!

Ahoj krásky! Dneska bych se s vámi chtěla podělit o moji novou výbavu na léto. Já osobně moc na nákup plavek nejsem, nebaví mě je zkoušet, vybírat a celkově to zrovna není věc, kterou nakupuji nejraději. 
Přešel mě trend neoprenových plavek, bandeau vršků a tak nějak se vracím ke staré a osvědčené klasice, která mi sedí zřejmě nejlépe. 
Díky fotkám z Bloges Marketu, na které jsem koukala na instagramu, jsem narazila na značku Relleciga. Pro mě doposud neznámá značka, ale zaujal mě jejich stojan, který byl plný barev a zajímavých kousků. Když jsem pátrala dále co je značka zač, dozvěděla jsem se, že jejich plavky jsou vyráběny ručně a s důrazem na kvalitní materiály jako je například italská lycra. Co mě zaujalo je, že použité barviva jsou 100% Eco Friendly, což je super! 
Myslím si, že poměr cena a kvalita je naprosto v pořádku, jelikož když si vezmu, že v H&M za "zajímavější" plavky zaplatíte stejně něco okolo tisíce korun, tak mi přijde ok :).

Jak jistě víte, já osobně jsem se rozhodovala mezi dvěma modely - mohly jste vidět na instagramu. Jeden je klasický lehce vyztužený  s brazilkami a druhý má pořádný push-up efekt. Haha, mám pocit, že s tím efektem budu moci vyrazit k vodě jen v doprovodu přítele, protože takový hrudník nemám snad ani ve svojí nejlepší podprsence :D
Celkově jsem z plavek nadšená. Už jsem je i zkoušela a líbí se mi, že po namočení se nevytahují, nejsou povolené před zadek a velmi pěkně drží. 
Když jsem porovnávala materiál oproti plavkám z F&F nebo H&M, tak je to sto a jedna a rozhodně je materiál plavek Relleciga kvalitnější :). 

Další věc, která mě velmi zaujala bylo úžasné balení! Nejen, že si kupujete plavky, ale společně s nimi i průhledný pytlík s logem, do kterého můžete plavky uložit pro přenos a taktéž jsem v balení nalezla pytlový batůžek, který se bude na výlet k vodě rozhodně hodit! :)

IMG_3168

Pro mě byla celá zásilka jednoznačně WAU! Jsem nadšená jak z plavek, tak balení, tak i z toho, jak skvěle mi sedí a dělají moc hezkou postavu :). Pokud budu mít odvahu, tak je na mě v průběhu dalších měsíců uvidíte "naživo". 

Určitě mrkněte na jejich nabídku, jelikož nabízí spoustu zajímavých kousků jako třeba i Rikini a Monokini :). 
Pokud vás zajímá jak plavky vypadají na postavě, tak se podívejte na jejich sociální sítě- facebook a instagram :).

IMG_3169 IMG_3170 IMG_3171 IMG_3179 Beze jména

28 komentářů:

  1. Ten vršek od červených vypadá krásně, ale ty puntíkaté se mi vůbec nelíbí. Tahle světle modrá s červenou mi moc neladí a ještě do toho puntíky...
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Obě jsou peckový :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty zelený jsou moc krásné. Já myslela, ze se rozhodujes mezi dvouma a najednou oboje ?:) Takže dárek od shopu ? =)

    OdpovědětVymazat
  4. ty červené s růžičkama jsou krásné ale zelené mě nenadchyly :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty červené jsou peckové, mají moc zajímavý ten vršek! Budu si letos kupovat nové plavky, tak díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pacia sa mi tie bodkovane:) ja som si plavky tejto znacky kupovala minule leto, mam farebne kvetovane, ale bohuzial tmavoruzova farba mi pustila farbu cize su flakate a uz nepouzitelne... Pozor na to pri tych tyrkysovo-cervenych.

    OdpovědětVymazat
  7. proč hned nenapsat o něčem co mám zadarmo že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozn.: plavky už nějakou chvíli mám :D A zadarmo je fakt nemám, ale ano, jedny jsem jako dáreček dostala :).

      Vymazat
  8. Jitko kam se ti poděl vkus, toto neee :/

    OdpovědětVymazat
  9. Jejich plavky jsou úžasné, také mám dvoje :)) A ty s tím push up efektem jsou super, taková prsa nemám ani v podprsence :D

    OdpovědětVymazat
  10. pořád samá reklama.. nic jiného tvůj blog není.. je mi to líto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo by fajn uvědomit si, co je reklama. Reklamu dělám prakticky na vše co na blog dám, jelikož už jen tím, že se daná věc u mě na blogu objeví, ať už jsem si ji koupila sama, vypůjčila si ji, popřípadě dostala, tak všemu dělám reklamu.
      Spíš by bylo fajn si uvědomit, že nejsem úplně hloupá a už vůbec ne nějak "zaprodaná" a vše co na blog dávám, tak dávám proto, jelikož se mi to líbí, zaujalo mě to, chci se s vámi o to podělit a tak dále. Já za blogování placená nejsem, s prominutím se "neposeru" z nějakého produktu a nějakých lidi z oblasti PR, jen abych něco dostala zadarmo, od toho tu jsou jiné blogerky. Nikdo mi nedrží pistoli u hlavy a neříká mi, abych to a tamto vychválila do nebe. Blog je můj prostor seberealizace, až začnu být za to placená, tak že mi to zaplatí veškeré mé výdaje, tak se můžeme bavit o tom, že je můj blog reklamním prostorem se vším všudy.

      Vymazat
  11. wow nakonec oboje plavky vypadají mnohem lépe než an fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nezlob se ale to jsou nejhroznější, nejošklivější a nejnevkusnější plavky, které jsem kdy viděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Procvič si stupňování, čeština slovo "nejhroznější", nezná.

      Vymazat
  13. Krásný plavky, ale moc jsem narostla vepředu, takže se do nich nevejdu :D

    OdpovědětVymazat
  14. Plavky jsou krásné, ale na mě by byly ty zelené docela odvážné. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Červené sú veľmi pekné, ale tie tyrkysové mi pripadajú skôr ako spodné prádlo :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty puntíkaté jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  17. tak ty červené plavky nemají chybu, nádherné! <3

    OdpovědětVymazat
  18. tie cervene ma kamoska uz od minuleho leta...tmavovlasa,sneda a tie super plavky,vsetci sa za nou na dovci otacali ;] zavidim,zavidim....premyslam o kupe,tak dik za pripomenutie.Akurat ja som teda biela a zrzava,tak neviem ci je cervena to prave :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ty puntíkatý jsou supeeer! Chtěla jsem je též, ale už nemají Ska :( :(

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, nádherný plavečky :) můžu se zeptat jaka je ta krajka na bokach?

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj :),
    jak si odhadla prosím velikost? :) Chtěla bych si jedny koupit, ale nevím jakou velikost. Navíc asi vršek a spodek mám jiný :(. Můžu se zeptat - to byla nějaká akce, že si dostala jedny plavečky zdarma? :) Neříkám, že by se mi to taktéž nelíbilo.

    OdpovědětVymazat