18. května 2015

/OUTFIT/ Pohodový outfit na procházku

Ahoj! Jak se máte po víkendu? Doufám, že skvěle! Já tu mám pro vás jeden outfit post z víkendu, kdy mě po delší době fotil přítel. Outfit je jako dělaný na procházku. Je lehký, vzdušný a cítila jsem se v tom moc fajn. Jak asi vidíte, zase mám na sobě conversky, které jsem koupila na SnowBitch.cz. Před nedávnem jsem měla chvíli času a tak jsem brouzdala po internetu a jelikož jsem taková menší "královna" všech slev (spíše, ale těch v kamenných prodejnách) a výhodných koupí, narazila jsem na stránku slevovekody.com, kde měli a stále ještě mají!! slevu právě do obchodu Snowbitch a také do mnoha dalších super obchodů, kde by vás mohlo něco zaujmout. Momentálně tam najdete slevu 20%, což se vyplatí a pokud máte v plánu třeba conversky z této stránky, tak skvěle ušetříte! :) Určitě na to mrkněte. Myslím, že sledováním takových stránek jde sem tam ušetřit nějakou tu korunu. Je tam informace i o tom, kde dostanete slevu za odběr novinek, kde mají aktuální slevy a v jaké výši, poštovné zdarma a tak dále a tak podobně. Je tam toho vážně mraky, takže projděte a uvidíte, zda se Vám bude něco hodit a třeba ušetříte pár korun na nějaký jiný vysněný kousek :).
Jinak outfit se skládá z nových kalhot, které jsem ulovila na Answear a jsou od značky Medicine. Mimochodem dodání z Answear bylo bleskové a celý nákup proběhl v pořádku :). Podobné jsem si chtěla koupit minulý rok v New Yorkeru, ale už jsem je tam nestihla. Tričko je potom z Lidlu (:D), koupila jsem si tam i maxi sukni a jsem naprosto nadšená! :)
1 2 3 4 5 6

TRIČKO - Lidl
KABELKA - New Yorker
KALHOTY - Medicine /Answear.cz/
TENISKY - Converse /SnowBitch.cz/
HODINKY a PRSTEN - DKNY

20 komentářů:

  1. Jakou barvu maxi sukne sis v Lidlu koupila? Ja mam v sede barve. A to tricko ti moc slusi, v Lidlu maji super kousky! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam tmave modrou :). Sedou mam uz z minuleho leta z New Yorkeru :).

      Vymazat
    2. Tak to je skvely! A tricko je k tomu super, jaky jednoduchy, jak zminuje anonym dole? Na jednoduchost bude jeste casu dost. Leto a jaro je o odvaze.

      Vymazat
    3. Taky jsem zkoušela modrou maxi z Lidlu, ale nakonec jsem vracela. Ten materiál mi přišel jako dost nekvalitní, teplákový, takový žmolkující...s viskózou to tedy mělo pramálo společného.

      Vymazat
  2. Outfit by byl super s nejakym uplne obyc trickem :) Tohle mi k tomu moc nejde :)

    OdpovědětVymazat
  3. K tomu tričku by mi šly nějaké upnutější kalhoty...Isabela

    OdpovědětVymazat
  4. Super tričko, i já jsem si ho koupila, ovšem maxi sukně měli na mě opravdu jenom maxi :D Sluší ti to. Juli.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný outfit Jituško :) Moc ti to sluší a ta kabelka je parádní, přesně taková by se mi hodila taky :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovědětVymazat
  6. Celý ti to akorát přidává kila :/

    OdpovědětVymazat
  7. krásné fotky, sto bodů Broňkovi! :D a ta slečna samozřejmě taky ujde..
    :DD :*

    OdpovědětVymazat
  8. Jen bych se chtěla zeptat jestli jsou fotky nějak upravované (třeba ve photoshopu nějaké filtry apod.) nebo díky nastavení na foťáku vypadaj tak skvěle? Moc se mi líbí takováta jaro-letní atmosféra fotek. Vypadá to skvěle. Takže moc chválím fotky, blog to zase o něco posune dál !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou upravovane. Pouzila jsem jeden z filtru ze stanky www.fotor.com :).dekuji!

      Vymazat
  9. ale Jitko, to že je tričko z Lidlu, je velice humorné.

    OdpovědětVymazat
  10. Neuvažuješ o nějakém novém účesu/střihu/barvě? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Z těch fotek úplně cítím léto :) Moc hezké! Jinak v Lidlu mají teď často super kousky. Já si tam minule koupila hezký cami top s Eiffelovkama a teď ve čtvrtek budou mít cami zase... takže jdu ráno pro další :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný fotky! Nefotil tě někdo jiný? Fotky vypadají úplně jinak (a mnohem lépe) než obvykle :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  13. Fotky jsou krásné a jak na nich záříš je to nejkrásnější :) Outfit je moc pěkný až na ty kalhoty. Doporučila bych ti dát si k tomu tričku nějaké upnuté a bude to dokonalé :))

    OdpovědětVymazat
  14. přiznám se, že Ti velmi závidím Tvou krásnou hřívu :) a conversky teda taky! :P :D :)

    OdpovědětVymazat