17. května 2015

/BEAUTY/ Líčení pleti na míru, víte co vám sluší?

Ahoj krásky! K dnešní článku mě inspirovalo květnové číslo Cosmopolitanu, kde jsem našla článek o líčení pleti na míru, podle typu. Já osobně tyto typy nijak neřeším a jednoduše sázím na to o čem vím, že mi sluší. U mě to jsou rozhodně zemité tóny. Na mých tvářích nejlépe vynikne bronzer, popřípadě nějaké hezká broskvová tvářenka :). A na očích mám ráda pouze odstíny hnědé, maximálně černou.
Líčení, které vidíte na fotkách jsem si udělala s paletkou Urban Decay NAKED 3, kterou poctivě testuji, plus s jejich zelenou tužkou na oči, řasenkou a pod stíny jsem samozřejmě použila bázi, kterou občas použiji jen tak na rozzáření oka :).
Zbytek make-upu je u mě stejný jako vždy. Obočí mám dokresleno s paletkou na obočí od Essence, make-up mám od Maybelline -> Better Skin a bronzer mám nějaký obyčejný s jemnými třpytkami, taktéž od Essence :).

IMG_3613 IMG_3617 IMG_3732 IMG_3734

Co máte v líčení nejraději vy? Řídíte se nějakou typologií? :)

16 komentářů:

  1. great POST!!!
    http://amfaceless.blogspot.com/2015/05/nails-polish.html

    OdpovědětVymazat
  2. Na očích také dávám přednost spíše nude odstínům :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Typy nějak neřeším :-) vždycky to nějak dopadne. A sázím i na jistotu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To tvoje obočí je nejvíc komický :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. To obočí opravdu nemáš moc pěkné :( zkus si s ním něco lehce udělat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz zas? :D to tu dlouho nebylo :D

      Vymazat
    2. Podle me ma anonym 1 pravdu. Jitky oboci nema rovnomerny tvar, stred je moc tlusty na zbytek. Staci zajit ke kosmeticce a ta za pak kc udela idealni krasny tvar. Why not?

      Vymazat
    3. https://c1.staticflickr.com/9/8720/17309422019_6ede53813b_o.jpg tohle podle me pekne oboci je, tak uz ji dejte pokoj a pochoubte se radsi svym

      Vymazat
  6. Jako fashion blogerka jsi doopravdy inspirací, ale do beauty by ses pouštět raději neměla.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty "skryté" reklamy na Cosmopolitan, jak u tebe, tak u Voguehaus, jsou už dost trapné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A u dalsich asi 10 ceskych blogerek sis toho nevsimla? Dela to i Ejvi Freedom ;-)

      Vymazat
  8. Já líčení zas tak neřeším, jsem zaměřená spíš na pečující kosmetiku. Ale když už jdu někam ven, tak použiji řasenku a většinou tužku, ideálně tmavě hnědou. Stínů moc nemám, ale nejraději mám hnědé :) Jinak ty oči máš fakt pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Chci konstruktivně podotknout, že obočí je na tebe opravdu moc "tvrdé". Je hodně vidět, jak je zvýrazněně a nevypadá to 2x přirozeně. Když jsem si zpětně prohlížela fotky z roku 2012, měla jsem dojem, že na nich nemáš tolik "tvrdý" výraz. Přisuzuju to právě tomu obočí.

    OdpovědětVymazat
  10. Obočí je možná komické, ale maximálně tak zblízka, z povzdálí je naprosto v pořádku. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jituš já o tvojem barevném typu přemýšlím pokaždé, když si prohlížím tvoje fotky. Máš hodně ráda oranžovou tvářenku a tvoje vlasy mají rezavý podton, stylizuješ se do tmavého podzimu, ale podle mě ti více sluší studené odstíny, narůžovělé rty, růžová tvářenka a podton vlasů bych zvolila spíše do fialova :)

    OdpovědětVymazat