16. května 2015

/OUTFIT/ "denim look"

Ahoj! Další outfit post je tady a já doufám, že vám s ním udělám radost. Ukážu vám jeden nový kousek, který rozhodně stojí za to! Značku Adidas Originals  miluji, měla jsem od nich svoje první značkové tenisky a zbožňuji jejich kolekce, popřípadě různé spolupráce s celebritami. Takže když se začalo zase ve "velkém" nosit sportovní oblečení, věděla jsem, že potřebuji jeden kousek právě od Adidas Originals. Původně jsem chtěla nějaké obyčejné, ale to které vidíte na fotkách mě dostala na první pohled. Ten sepraný denimový vzhled je super, co myslíte? Taky mě baví jeho rovný střih i materiál, který je hrozně moc příjemný :). Tričko jsem pořídila na Brands24 a pokud by vás zaujalo, tak ho tam ještě najdete! :)
Líbí se vám? Napoprvé jsem jej zkombinovala poměrně jednoduše, ale určitě se tu brzy objeví zas, treba v nejake kombinaci denim/denim! :) Co byste k nemu oblekli vy? 

1 4 5 2 3 7

TRIČKO - Adidas Originals /Brands24.cz/
KALHOTY  - H&M /Vinted.cz/
KABELKA  - Nucelle /JEJ.sk/
HODINKY - DKNY
SLUNEČNÍ BRÝLE - Happy Hair Shop .cz

21 komentářů:

  1. Bomba! Na tricko se podivam. Ja bych k nemu zkusils podpatky a nejakou bundicku:-).

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto je pecka! :) miluju tento čistý-sportovní styl ! :) Nádhera! :) toto ti sluší ze všeho nejvíc! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. kabelka mimo mísu...

    OdpovědětVymazat
  4. Asi to moc resim, ale přijde mi divné si vzít tričko od Adidasu a botasky Nike, ale to je jen muj názor :) Půdorys je fajn, já bych tričko zkombinovala s bílými dzinami stejně jako ty a k němu bych přidala koženy krivak a bílé Adidas superstar :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem stejného názoru, takové kombinování značek působí spíš lacině než hezky...ale to tričko jako takové je opravdu parádní ! :)

      Vymazat
    2. ježíš, a to jako když třeba mám já troje boty nike a trička puma a adidas...tak mám chodit bosa když si dám to tričko? :D :D :D Lidi uvažujte...

      Vymazat
    3. Suhlasim, udrelo mi to do oci, Nike kombinovat s Adidas...ee

      Vymazat
  5. Ne, nemám ráda oblečení s nápisem či logem/značkou. Působí to lacině - nechápu proč bych měla nosit obrovské nápisy Adidas, Nike, Guess, Benetton či vrcholem je Kenvelo nebo Terranova !:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný, hlavně ty botky mají krásnou barvičku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento outfit neni nejpovedenější, místo bílých kalhot bych si vzala raději ryfle. Jinak se mi tvé posty líbí a ráda bych Ti je komentovala i jinak než anonymně :) ale bohužel nevím, jak na to :) když nemám účet na googlu...HS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono není zrovna nejjednodušší nakombinovat s citem denim/denim, takže jsem raději zvolila tuto nenásilnou variantu :).

      Vymazat
  8. Kabelka sice není podle mého gusta, ale ostatní je fakt super :) Já mám radši elegantní oblečení, ale tohle bych si vzala i já :) A vlasy top :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo moc skvělý tričko ! Neskutečně ti sluší,stejně jako vlásky, který máš fakt super :)
    P.S. je vidět,že Canon 600D dělá skvělý fotky - mám ho taky a jsem moc spokojená, jen jsem se chtěla zeptat co máš za objektiv? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tiez nemam rada kombinovanie tychto sportovych znaciek...
    ale samo o sebe je tricko super :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jakou máš velikost trička prosím? :)

    OdpovědětVymazat