14. května 2015

/BEAUTY/ Pantene a dojmy mojí maminky!

Ahoj! Slíbila jsem vám, že připravím menší report o tom, jak šampon Pantene Pro - V působil na moji maminku. Pro začátek bych chtěla říci, že moje mamka svoje vlasy hodně zatěžuje. Denně je natáčí, barví si je zhruba co tři týdny, stříhá si je doma a celkově té péči moc nedá. Olejíčky, nebo ochranné spreje u ní nehrozí. Proto jsem se moc těšila na výsledek na jejich vlasech a také jsem byla zvědavá na její dojmy a názor.

Testovala stejně jako já a nebo testerky jeden měsíc a to balzám a šampón přímo na barvené vlasy. Její vlasy byly na začátku poměrně suché, nechtěly jí držet natočené a celkově vypadaly poměrně poničeně - denní natáčení a neustále mytí dělá své. 
Po měsíci testování má vlasy na první pohled jemnější a uhlazenější. Když jsem se jí ptala na její dojmy, tak byla spokojená. Řekla mi, že by si šampon klidně koupila znovu. Vlasy neměla zatížené, dobře se jí s nimi pracovalo a o něco málo lépe jí drží tvar. Především si ale myslím, že vlasy vypadají lépe jak na pohled, tak i na dotek.

Beze jména

Myslím, že na fotce jde rozdíl vidět hezky :).

 A co vy, už jste zkoušeli šampóny Pantene Pro -V s antioxidanty? :)


Beze jména1

8 komentářů:

  1. Mne to príde tak, že tie vlasy sú vyžehlené, preto vyzerajú inak...ak sú neni vyžehlené a takto pekne ich upravil ten šampón, tak je to super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, nejsou vyzehlene :). Mamca si vlasy vubec nezehli a vlastne ani ja uz nemam zehlicku :D. Vlasy jsou vyfocene na druhy den co je mela umyte, bez jakekoliv upravy :).

      Vymazat
  2. Wau, tak to je pěkný rozdíl! Já k nim byla v průběhu používání skeptická a teď, když jsem je 'vysadila', jsem přišla na to, jak jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem k nim byla v průběhu testování skeptická a až když jsem je vysadila jsem přišla na to, jak super jsou! :-) Změna je tu vidět parádní :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rozdíl je vážně super, budu to muset vyzkoušet taky :)

    Zaměřeno na: ASTOR + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Šampon jsem nezkoušela, ale ten rozdíl je fakt skvělej! :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  6. rozdíl pěkný, ale Pantene jsou narvané silikony, které tohle umí výborně, ale z dlouhodobého hlediska s vlasama nic nedělají, jakmile změní šampon bude to stejné jak předtím

    OdpovědětVymazat