8. dubna 2015

/TIP/ Oblíbené laky na nehty

Ahoj krásky! Já jsem akorát doběhla ze svého prvního letošního běhu - ach ano... umřela jsem! :D Ale kvůli vám jsem sesbírala všechny poslední síly a píši vám tento mini post :).

Vždycky jsem si hrozně ráda lakovala nehty, ale málo kdy mi nějaký vydržel neoprýskaný a déle, než dva dny - nesnáším oprýskaný lak (fuj)! A proto bych se s vámi chtěla podělit o jednu moji srdcovou záležitost. Od doby, kdy se moje kamarádky/spolužačky začaly stávat tzv. "avon lady" jsem si začala kupovat (převážně) laky od Avonu a jsou to ty nejlepší laky, jaké jsem kdy měla. K objednávce už pravidelně přidávám i tento super sprej na rychlejší zaschnutí (doporučuji!) a když jsou v katalogu v akci a za zvýhodněnou cenu, tak se tetelím radostí! 
A ačkoliv mi teprve před týdnem došly tyto dva nové kusy s gelovým efektem, tak už mám objednané další dva z klasické kolekce v mint a levandulové barvě - pro mě docela odvaz na jaro :D. 

IMG_2660

Jaká je vaše oblíbená značka? A jaká je vaše nejoblíbenější barva laků na nehty? :)

12 komentářů:

  1. Tak hlavně, žes přežila :). Já se chystám snad o víkendu. Já mám ráda laky od Rimmelu a nebo i Miss sporty. Za tu cenu nadělají dost parády ;)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Me taky zadny lak nevydrzi dlouho, ale je to kvuli tomu, ze mam nehty ve spatnem stavu, takze si vystacim i s laky od Miss Sporty nebo Essence, za tu cenu jsou super a maji siroky vyber odstinu :-) Laky od Avonu jsem jeste nezkousela, ale tyhle gelove me lakaji :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam uplne stejne :D jsou uzasne vytvori krasne nehty, skvele se nanasi a hlavne dlouho drzi :) a co se tyce spreje mam jiz asi 5ty...vzdy jsem mela problem si nalakovat nehty a neznicit je jeste pred uschnutim a ted mam konecne VSECHNY nehty upravene :))

    OdpovědětVymazat
  4. Co se týče Avonu, jsem nepoučitelná. Katalog mě vždycky na něco navnadí a já celá natěšená objednávám, jenže téměř pokaždé jsem ve finále zklamaná. Řasenky jsou naprosto tragické, rtěnky mi ve většině případech vysušují rty a z laků mi zežloutly nehty a zároveň mi přijde, že ani na těch nehtech nevydrží a hned se oprýskají :( Pokud tobě vyhovují, tak tím líp. Já na ně moc štěstí nemám :(
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju to, když mám čerstvě nalakované nehty a vypadá to nádherné a perfektně, jenže už druhý den je mám oťukané a hnusné, ale jsem strašně líná si je odlakovat a tak se snažím najít nějaký lak, co vydrží aspoň 3 a více dnů a za mě jsou to teď laky od Rimmelu ♥

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  6. Já ty laky taky miluju :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pro mě jsou laky od Avonu a Oriflamu nejhorší na našem trhu. Nejvíc používám Rimmel (ten drží u mě nejdýl) a Miss sporty (ten není nic extra, ale aspoň je za hubičku oproti předraženému Avonu a mají hodně barev)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja je kupuji vzdy jen v akci, takze se pak vyrovnaji cenove treba lakum od Rimmelu :).

      Vymazat
  8. Nemám oblíbený lak nebo značku, ale laků od Avonu mám doma asi deset a jsem s nimi spokojená.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  9. na lakování teď sice nemám moc času a nehty mám v šíleném stavu, ale jinak velmi ráda sahám po lacích od Essie - ty mám asi nejraději a jsou u mě nejhojněji zastoupené :) také mi laky absolutně na nehtech nevydrží, takže tohle zní slibně!

    OdpovědětVymazat
  10. Mně laky z Avonu nevyhovují vůbec. Přijde mi, že vůbec nevydrží a hodně špatně se s nimi lakuje. Ale asi jak které.
    Ten vlevo je krásný.

    OdpovědětVymazat