13. dubna 2015

/LIFESTYLE/ Jak se cítit lépe..

Dnes je to již poslední článek v rámci projektu Maybelline "jak se cítit lépe". Podělím se s vámi o to, zda make-up stojí za to. Co mi dělá radost, co pěkného jsem si koupila ve slevě, čím jsem vylepšily náš dům a také jak jsem trávila víkend a co plánuji na slunečné dny!

Jako první bych vám chtěla říct, že cítit lépe se jde i díky maličkostem. Nedávno jsem četla takový motivační citát o tom, že pokud něco chceme máme to říci, teď ho bohužel nemůžu najít (sakra!) a uvědomila jsem si, že je to pravda. Často neříkám co si myslím, nezvedám telefon tehdy, když chci někoho vidět a občas zbytečně čekám na to, až se něco změní místo toho, abych proto něco udělala. Ptám se sama sebe proč? Zřejmě z lenosti, což bych si přála změnit, jelikož být s lidmi, které máte rádi a s kterými vám je dobře, je to nejlepší :). A teď stop filozofování a hurá na trochu materialismu!


Nejkrásnější věcí na jaře je kvetoucí příroda (pokud nemáte alergii) a jednoznačně čerstvé květiny ve váze, nejlépe ty ze zahrádky :). Vždycky mi navodí úsměv na tváři, takže se není čemu divit, že když mi mamka donesla tyto oranžové růže do pokoje, byla jsem nadmíru spokojená! :)


IMG_2781

Další věcí jsou rozhodně nové žabky s rose gold detaily, které jsem pořídila s 50% slevou v Deichmannu. S mamkou jsme taktéž pořídily nové sedáky na židle i s ubrusem z Kiku. Vypadají naprosto dokonale a v kuchyni se nám to budou skvěle vyjímat! :)

IMG_2786

Tento víkend byl pro mě naprosto fajn. Nejen že jsme byly s mamkou nakupovat, ale také jsem měla první letošní zmrzlinu. Kdo mě zná, tak ví, že točenou zmrzlinu miluji (pokud to není ztužený hnus!), takže mě moc mile potěšilo, když mě přítel na jednu vzal :). A doufám, že takové pidi výlety budeme uskutečňovat častěji, protože není nic lepšího, něž my dva (a Lilly), sluníčko, zmrzlina a nejlépe vychlazené pivo, někde mimo civilizaci v naprostém klidu .. Ach. To jsem se pěkně zasnila :).

Beze jména

A teď konečně k make-upu. Ten mám doma již několikátý týden a používám ho víceméně denně! Už mám skoro půl balení za sebou, tudíž si troufám říci, že jsem jej pořádně otestovala a vím, zda mi sedí či nikoliv. Zprvu jsem k němu byla skeptická, já totiž hrozně nerada make-upy zkouším, ale řekla jsem si proč ne, když má dělat lepší pleť, tak ať se předvede. Jak jsem vám již psala, po make-upu jsem se neosypala, ani jsem nedostala alergickou reakci a mé akné se pořádně uklidnilo! Make-up nevysušuje, hezky hydratuje, vydrží i bez báze a celý den mám pokoj. Krytí je střední. A myslím, že za tu cenu, je to dobrý kup! :) Takže vám ho můžu doporučit.

IMG_2784

A na závěr. Víte co je nejlepší na to, abyste se cítili lépe? Smát se! Venku je úžasně a i když není každý den nejlepší, tak mi věřte, že každý den se najde něco, kvůli čemu se můžeme od srdce zasmát a být spokojenější a šťastnější :).


Přeji vám krásný den! A usmívejte se, mějte se rádi a buďte sami se sebou spokojení! A mimochodem běhejte a podporujte #behejsfrancebaby, těším se na vaše instagramové fotky z vašich běhů! :)
IMG_2773

12 komentářů:

  1. Moc hezký článek. Já osobně jaro naprosto miluju. Mam moc ráda, jak všechno kvete, i když mám alergii :-D. Žabky jsou moc hezké.

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. „Hodně lidí se bojí říct, co doopravdy chtějí. A tak to taky nikdy nedostanou.“ - Madonna. Tenhle? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ano! :) ale bylo jich vice po sobe na toto tema :).

      Vymazat
  3. Krásný článek Jituško, nezbývá se vším než souhlasit :) Jinak od tohoto make-upu mám doma vzoreček, takže jej vyzkouším a pokud mi sedne, bude rozhodně mým dalším nákupem :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :* jinak články tohoto typu "filozofování" mám moc ráda, většinou si uvědomím to, co už dávno vím, ale nemám sílu, sebevědomí to změnit, díky tvým článkům mě to vždycky "nakopne" a víš co je zvláštní? Že se pokaždý trefíš daným citátem, motivačním textem, který sedí přímo na mě :) :D

    OdpovědětVymazat
  5. Fajn oddychový článek :) taky se strašně moc těším na jaro, toto období nejlepší v roce, protože teplé dny jsou před námi a studené (snad) pryč :) jinak víkend jsem si moc neužila, protože byl studijní, ale na ten příští se těším o to víc.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek. Moc se mi líbí žabky ^_^
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  7. Teď od čtvrtka je ten make-up v akci v Tetě :)

    OdpovědětVymazat
  8. veľmi pekný článok, a vyzeráš skvele!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. mám poslední dobou období, kdy zažívám opravdu nepříjemné okamžiky a maličkosti jsou právě to, co mě drží nad vodou :) oblíbené jídlo, nákupy, rodina, výlet na kole... také už jsme si s přítelem dali první letošní zmrzlinu a moc se těším až přijde to pravé jaro následované létem!

    OdpovědětVymazat