6. dubna 2015

/FIT/ Pojďme do toho spolu!

Ahoj! Pokud vás trápí podobný problém jako mě, že kila z Vánoc a teď už i z Velikonoc nejdou stále dolů a vy přece milujete jídlo a chcete se cítit fit, dobře a navíc v létě zapůsobit v plavkách, tak pojďte se mnou do takové menší jarní výzvy. Co vy na to, kdyby jste konečně začali běhat? Určitě to odkládáte už nějaký ten pátek, koupili jste si dokonce běžecké boty, ale ne a ne pořád vyběhnout?

Já jsem se rozhodla, že do toho konečně praštím a těch pár kil se velmi ráda zbavím. Svým způsobem běhání miluju a vy budete určitě taky. Protože běhání vede k dalším aktivitám ať už chcete a nebo :)! Takže kdo do toho půjde se mnou? Budu moc ráda, když vytvoříme i nějaký společný #hashtag , pod kterým budeme sdílet naše běhací fotky! Kdo máte návrh? Určitě mi piště do komentářů!

Moc mě potěší, když mi napíšete jaký máte k běhání vztah a zda běhat začnete! :)

IMG_2597 IMG_2606 IMG_2589 IMG_2613

Mimochodem už uběhl další týden, kdy pro vás zkouším nový make-up od Maybelline a světe div se! Pupínek na obličeji stále nemám a to jsem do sebe nasoukala několik čokolád a prasárniček :D.

V tuto chvíli je už i vyhlášená soutěž a 5 slečen bylo kontaktováno na e-mail! :)
MAYBELLINE 0

30 komentářů:

  1. Já bohužel dýl běžet nemůžu kvůli možným zdravotním problémům, tak jsem se dala na plavání :) držím palce, ale kila navíc u tebe nevidím. Supr postava.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak do toho jdu s tebou! Už se chystám pěkně dlouho, ale už 3 týdny jsem nemocná... doufám, že už ale bacily prohrály :-D. Co takhle #behamsjitkou nebo #francebabyrun?

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě jo. Už běhám delší dobu, ale tenhle rok jsem ještě sezónu nezačala, takže do toho ráda půjdu s vámi a hashtag klidně taky podpořím, jen ho pak prosím napiš na svojí facebookovou stránku nebo zkrátka někde, kde ho uvidím :D

    OdpovědětVymazat
  4. My s přítelem začínáme tento týden, už fakt najisto! Doufám, že mě to nakopne k dalšímu pohybu a nějaká ta kila ztratím :) Držím palce i tobě!

    OdpovědětVymazat
  5. běhám a ráda pujdu do toho :) elaniee

    OdpovědětVymazat
  6. Do behani se asi jen tak nedonutim, spis chci zacit cvicit doma, tak snad se zadari :-)

    OdpovědětVymazat
  7. #behejsfrancebaby ? :-) :-) jinak se moc těším !!!! :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoduche a vystizne, takze vyhrava #behejsfrancebaby!! Dekuju za napad ❤❤❤❤

      Vymazat
  8. super fotky, moc ti to sluší :) já mám konečně čas, tak poctivě cvičím několikrát do týdne :)

    OdpovědětVymazat
  9. já radeji beham ve fitku, mám cíl ubehnout 5 km. a už mám zvládám 4,5 km, takže si myslím že při příští návštěvě tech 5 km padne:)

    OdpovědětVymazat
  10. Běhání miluji. :-) Příští sobotu jdu dokonce na běžecký závod v Brně na Masaryk run, tak se snažím trénovat, ale úplně poctivě, jak jsem si představovala se tomu nevěnuji. Závod je na 10 km, což je sice dost, ale v poslední době neběhám pod deset, takže to snad bude ouk. :-)
    Fandím ti, Jitu, ať ti nadšení vydrží. Protože ten pocit, ta vysportovaná a zpevněná postava za to fakt stojí. :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já s běháním začala už loni a jsem za to moc ráda :)bohužel ted před maturitou na to nemam tolik času, kolik bych chtěla, ale až to budu mit za sebou, už me nic nezastaví! :)

    OdpovědětVymazat
  12. jasně přidám se k tobě a ráda, potřebuji se donutit!

    OdpovědětVymazat
  13. My teda běhání obě zbožňujem, už jen kvůli tomu pocitu při doběhnutí. Ale jak jen tak běžíš a běžné starosti najednou jsou pryč a ty přemýšlíš jen nad tím během (a samozřejmě kolik máš uběhnuto, kolik zbývá, a že kolem toho hezkýho kluka musíš běžet na max.! :D). Takže do toho jdem! Nás napadl hashtag #runnyfrancebabies

    NARA (NAtálie a kláRA) blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle je naprosto boží nápad, určitě jdu do toho! běhám ráda a začala jsem znovu tak měsíc zpátky, jen teď jak je pořád ,,zima", tak se k tomu nemůžu dokopat, z té zimy jsem okamžitě vždycky nemocná. Teď na mě opět něco leze, ale jen co budu fit, tak vás všechny dohoním :D hastagy jsou taky super nápad! navrhuji #behamsjitou nebo #jitaseesme :D

    OdpovědětVymazat
  15. Já se chystám jakmile bude trochu lepší počasí. Běh jsem ve škole nesnášela,ale doufám,že to zvládnu. Taky bych se ráda dala trochu do formy :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Taky se k tomu odhodlávám už dlouho a tohle je moc fajn nápad, pokud se to zrealizuje, budu mít větší motivaci a budu ráda, když nebudu běhat "sama" :-) Protože nikdo není v mém okolí, kdo by chtěl. Co jsem tu tak četla, jsem pro #behejsfrancebaby :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Běhat jsem zkoušela tak dva roky zpátky, ale pak mi došlo, že ve dne se stydím a za tmy bojím. Bydlím sice ve vilkové čtvrti, ale je tu stejně dost lidí a většina jsou spolužáci ze základky, což mi moc nepomáhá. Asi by mě běhání bavilo, ale brala bych nějakou polňačku :D Přece jenom jsem líná se dopravovat MHD někam do parku a zpátky. Ale pochlubím se, že jsem si pořídila permanentku do fitness Contours a tam dávám klidně i 5 km. Sice to není jako venku, ale i tak jsem na sebe hrdá :) Jinak moc držím palce, ať Tě běhání baví :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já se chystám už několik dní, ale pořád u nás sněží :( Zítra má být ale hezky, tak bych zítra začala, pokud to vyjde :)) Jaký bude ten hashtag? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. #behejsfrancebaby hura do toho, tesim se na fotky! :)

      Vymazat
  19. Super nápad, já mám také v plánu zařadit do svého života víc pohybu, ale zatím se rozhoduju co přesně zvolím :) Na to běhání mě tolik neužije, jsem na to podobně jako čtenářka ob jeden příspěvek nade mnou Naire. Taky jsem stydlivá. Potřebovala bych bydlet někde na samotě :D

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mluvíš mi z duše! už nějaký pátek se zase chystám běhat, ale stále ne a ne se odhodlat! Je pravda, že už jsem dříve běhala, ale od té doby,co našli v lese, kam jsem chodila běhat zabitou dívku, nějak se nemůžu odhodlat, musela bych hledat nové místo na běhání, už to bude dál baráku a stále vymýšlím další a další výmluvy proč nejít.

    OdpovědětVymazat
  21. ...aj ja sa rada pridám :) aký dáme teda hashtag? :)

    www.fromlenka.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Já mám běhání moc ráda a teď na jaře ho chci kombinovat se cvičením podle Jillian Michaels! :3 Držím palce, ale postavu máš super už teď! :)

    OdpovědětVymazat
  23. To je pro mě výzva :) Zhubnout nepotřebuji, spíš nabrat fyzičku...akorát přemoci tu lenost :/

    OdpovědětVymazat
  24. Ja som tiež nedávno začala a nie len s behaním ale celkovo so zmenou životného štýlu:)
    Skvelý nápad!
    http://skaiste-kissova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  25. Super nápad! "Běhat" jsem začala loni na podzim a bavilo mě to moc. Přes zimu jsem se na to vykašlala a teď chci zase pomalu začít. Zatím mám pro sebe takovou výzvu co se týká chůze a pak doufám dojde i na ten běh:)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Jitko, mohla bych se zeptat co to máš na sobě za model té bundy Nike? Líbí se mi, ale nikde jsem ji neviděla, asi už to bude starší kolekce, vid. Děkuji předem za odpověď.

    OdpovědětVymazat