25. dubna 2015

COSMOBLOGGERS

Ahoj krásky! Dala jsem si zase pěkně na čas, že? Ale tento týden byl poměrně hektický. Jak už víte, byla jsem ve středu v Praze a právě o to bych se s vámi chtěla podělit :).

Do Prahy jsem byla pozvána zastoupením Cosmopolitanu, takže jsem byla moc zvědavá o co půjde. Byli jsme v krásném resortu Park Hotel Popovičky, který se nachází kousek za Prahou. Zde jsem strávili příjemné odpoledne s dalšími blogerkami a právě zastoupením Cosmopolitanu. 

Byl nám představen jeden nový projekt, ke kterému vám můžu říci jediné a to to, že se máte určitě na co těšit! Poté jsme si dali výborný oběd a  byla nám představena kosmetika Urban Decay. Z toho jsem byla moc nadšená, ačkoliv nejsem kosmetický nadšenec, tak mě to moc mile potěšilo a bylo skvělé vidět, jak s jejich kosmetikou pracovat. Od UD jsme taktéž dostaly dárečky a já vám je určitě zhodnotím na blogu. Nejedná se totiž o levnou záležitost, tak ať víte, zda stojí za to, či nikoliv :). Pak jsme měli také menší workshop s Lucií Janotou, což je módní ředitelka časopisu Harpers Bazaar. Ta nám nastínila aktuální trendy a poté jsme tvořili wishlisty na dané téma. Na závěr jsme se fotili v "týmových" tričkách a se zlatými písmeny :). 

IMG_2589 IMG_3059 IMG_3061 IMG_3066 IMG_3069 IMG_3071 IMG_3086 IMG_3089 IMG_3105

To by bylo pro dnešní den vše a brzy se "potkáme" u dalšího článku! :)

Krásný den. 

4 komentáře:

  1. Musela to být super akce, no každopádně jsem na nový projekt zvědavá :)

    Make-up speciál - 1. část

    OdpovědětVymazat
  2. Máš super fotky, já z těch svých nejsem vůbec nadšená, tak jsem zvědavá, co z nich nakonec vyleze :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvedava o co pujde

    OdpovědětVymazat
  4. Tak přesně kvůli těmto akcím lituji, že se ze mě nikdy nestala "slavnější blogerka"! Těším se, o co půjde. :)

    OdpovědětVymazat