7. března 2015

/OUTFIT/ New perfect bag!

Ahoj! Dnešní den je úžasný! Tohle počasí mě neskutečně moc nabíjí dobrou náladou a energií. Kéž by takových dnů bylo víc a víc! :) Doufám, že i vy se máte dneska skvěle.

Po delší době tu mám pro vás zase outfit post, který mi premiérově nafotila moje maminka, když jsme spolu jely z nákupu. Je docela vtipné ji vidět se zrcadlovkou v ruce, ale po mých instrukcích a s pomocí krásného počasí se pár fotek povedlo :). Děkuji mami!

Ovšem to, co vám chci již pár dní ukázat je tato skvělá kabelka. Ta kombinace barev mě dostala. Hned jak jsem ji viděla, jsem věděla, že ji musím mít. Přijde mi skvělá na jaro,. Je skoro bezedná a hlavně mě její barevná kombinace nutí zahodit černé věci a hrát si malinko s barvami. Myslím si, že může i za to, že jsem ji objednala světle růžové slip on boty :D. 

Co na ni říkáte? Líbí se vám? 

IMG_1868

Outfit je barevně /na mě/ dost netypický. Khaki kalhoty mám už druhou sezónu, tričko je nové a baví mě jeho potisk. Koženkovou bundičku již důvěrně znáte. Momentálně je to má jediná bundička tohoto druhu, protože zbytek mi bohužel už dosloužil. Válenky jsem zvolila proto, jelikož jsem si na ně svým způsobem navykla a nechtějí se mi skoro sundávat a navíc v nich stále není horko, takže jsou neustále se mnou.

IMG_1851 Beze jména IMG_1871

KOŽENKOVÁ BUNDA a KALHOTY - New Yorker
KABELKA a TRIČKO - Orsay
VÁLENKY - UGG /OfficeShoes.cz/
NÁRAMKY - Cropp Town
SLUNEČNÍ BRÝLE - Reserved

49 komentářů:

  1. Vsetko super az na tie uggy, volila by som radsej biele converse. Takto by putfit posobil jarne, sviezo...

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný outfit Jituško! A kabelka je vážně naprosto senzační, nejde si ji nezamilovat :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. bunda, tricko a kabelka super, valenky se k tak tenoucke bunde nehodi a kalhoty sou hezke, ale pridavaji ti kila, hodinky bych nechala doma

    OdpovědětVymazat
  4. "...který mi premiérově nafotila moje maminka, když jsme spolu jeli z nákupu." - shoda přísudku s podmětem, pokud s váma teda ještě nebyl nějaký chlap :)

    Jinak outfit se mi líbí, je přesně podle mého gusta, ale musím souhlasit s komentářem výše - s bílými converskami by to bylo úplně super :) Dobrá inspirace na nadcházející jaro, to počasí mi zlepšuje náladu a dobíjí mi energii :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Předpokládám, že ani ty a ani mamka nejste rodu mužského. Tudíž máš hrubku ve slově jeli, u podmětu ženského rodu se píše vždy Y.

    OdpovědětVymazat
  7. válenky se mi jindy líbí, ale k tomuto outfitu, který na mě působí tak krásně svěže a jarně, ne. ale zbytek supr, kabelka je pěkná :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :) moc ti to slusi a ta kabelka je opravdu krásná! Za kolik si ji sehnala? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj :) moc ti to slusi a ta kabelka je opravdu krásná! Za kolik si ji sehnala? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší, ta kabelka je nádherná :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Kabelka je výborná a myslím si, že ti to tady celkově moc sluší! :) jeden z nej outfitů, co jsem u tebe kdy viděla :)

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Věta "Předpokládám, že ty a mamka nejste rodu mužského"....mě zcela upřímně pobavila :DD

    OdpovědětVymazat
  13. ty kalhoty ti rozširuji nohy.. nebo mozna to neni kalhotama ..

    OdpovědětVymazat
  14. vždyť máš ještě tu hnědou bundu z orsay ne? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné vlasy máš!
    Jak to vypadá s vyhlášením GA?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akorát mám čas, tak jdu vybrat tři slečny a odeslat jim e-mail! :)

      Vymazat
  16. outfit by byl celkem hezky, ale ty boty! zabíjí to a degradují na obyčejný outfit, který potkám všude ve městě.

    OdpovědětVymazat
  17. Tenhle outfit je fakt skvělý!!!!!!!! :))

    OdpovědětVymazat
  18. outfit je cela ty, taky sviezi, pohodlny, trendy .. velmi ti sedi takato kombinacia .. ale akonahle som zoscrollovala nizsie a uvidela spodok - tie uggy, pomyslela som si, ako si to zabila .. chapem, ze su pohodlne, ja tiez casto zabijam outfit nejakym divnym kuskom, v ktorom mi je dobre .. ale .. jitka, fakt nie .. keby si skusila tento outfit o mesiac nafotit s nejakymi bielymi converskami alebo ciernymi sliponmi, pripadne inymi ciernymi topankami, bolo by to TOP.

    OdpovědětVymazat
  19. v zimě se nosí válenky...dneska to venku vypadá, že bude slunečno, takže si vezmeš jiný druh obuvi.
    sluší ti to :) hezká kabelka :) nevíš náhodou, jestli jsou ještě v NY slevy? dík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen tak mimochodem, valenky UGG se nenosi pouze v zime, naopak. UGG se nosi i v lete, tim, ze se nosi na bosou nohu a jsou z kvalitni ovci vlny a kuze, tak iizlouji a to at uz teplo, nebo chlad...to jen kdyz uz chces poucovat co se kdy nosi :)
      Ale Jitko, outfit celkem fajn :) jen ta taska :( ta je primo ohavne lacina. Kdyby aspon nemela k ty cerno.bily kombinaci ty hnedy usi..skoda, tamtou cernou kozenou uz to vypadalo, ze omezis pocet a pujdes spis po kvalite v par kousich, coz mne bylo teda mnohem milejsi..

      Vymazat
    2. neboj se já vím, že se kvalitní UGG nosí i v létě!! ale v ČR jsem žádnou holku v létě ve válenkách neviděla!

      Vymazat
    3. Co si ještě neviděla, můžeš snadno vidět! :)

      Vymazat
    4. Nahodou ta taska aspon tedy z fotek vypada dobre a vubec ne lacine:)

      Vymazat
    5. anonyme 18:44, to je tedy argument jak "noha". Takze protoze si to v CR nevidela, tak se to teda nenosi a proto (cituji) "v zime se nosi valenky...", mas asi hodne omezeny rozhled. Co nedela soused, to zasadne ani nezkusis co :-D...
      A nahodou, ze lacine nevypada. No, ok, pro tebe ne. Pro me jo. Kozenka, mix barev, Zbytecny.Vice se mi libi smer, ktery Jitka uz nacla, nic vic...

      Vymazat
    6. Tak kdo by v létě nosil válenky, když může nosit třeba žabky.. :D Taky jsem to nikdy neviděla a přišlo by mi to hodně divné, v létě taky můžeš nosit dlouhé kalhoty, ale nevidím důvod.. V jiných státech se možný uggy nosí i v létě, protože někde je i v létě zima oproti ČR.. Určitě bych si ve 30° ve stínu nedala válenky, i když v nich třeba není horko..

      Vymazat
    7. Valenky se v zahranici nosi i kdyz je +30, protoze chladi. Je to uplne normalni, akorat tady jsme v CR a tady je to na hlavu a podle ostatnich nepripustne.

      Vymazat
    8. anonyme 21:31, další ovce do stáda :D

      Vymazat
  20. Krásná kabelka :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  21. Vyzeráš skvele! Tú kabelku som si obzerala v Orsay a takto pri outfitoch vyzerá ešte lepšie než v obchode !:) Jediné, čo by som vytkla sú topánky, ale to ja im len neviem nijako prísť na chuť :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  22. nadherna kabelka. len pre mna by bola asi moc velka.

    GIVEAWAY!

    OdpovědětVymazat
  23. Kabelka je skvělá, sladila jsi ji krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tady ti to moc sluší, kabelka vypadá skvěle :)

    EOS GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  25. Celkem pekny outfit az na ty valenky. Nehodi se k tomu a zkracuji ti nohy

    OdpovědětVymazat
  26. Moc ti to slusi a maminka je skvela fotografka :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Dost ti porůstly vlasy, máš nějaké tipy, třeba co jsi změnila? Snažím se už delší dobu, ale mým vlasům se moc nechce..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proc neodpovidas na takove dotazy? Uz jich tu bylo vic podobnych a odpoved nikdy.

      Vymazat
    2. prijde mi, jako bych se ted mela omluvit, ze jsem do hodiny neodepsala....

      Vzdy odepisuji podle casu a kolikrat odpovidam na komentare zpetne. Na tento dotaz jsem zde odpovidala jiz nekolikrat ;).

      Kazdopadne pro slecnu co se ptala. Vlasy akorat pravidelne striham a minimalne tepelne upravuji. Neberu ani zadne tabletky ani o ne nijak zvlast nepecuji, kosmetiku stridam a momentalne nemam nic co bych pravidelne pouzivala :).

      Vymazat
    3. Baví mě, jak to všechno vždycky zlehčuješ, jak kdyby ti tu všichni chtěli ublížit :D Musím říct, že je to pravda. Taky jsem se párkrát na něco ptala (i vlasy) a do teď jsi neodpověděla. Navíc v tomto článku už předtím byly odpovědi na větší "kraviny" a na tuto otázku stále ne..

      Vymazat
    4. Ano "na větší kraviny", které mi došly dříve a bylo na ně odpovězeno také dříve, než tento dotaz došel. Jak jsem již psala. Odepisuji podle času a často zpětně.

      Vymazat
  28. Kabelka je pěkná a hodně se mi líbí bundička a to tričko :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  29. Jitu zdá se mi to nebo jsou tyto válenky jinak barevné než jsi měla v předchozích postech? Např. ten s tím žlutým svetříkem? Mě ty, co jsi si koupila přišly víc do béžova

    OdpovědětVymazat