19. února 2015

/OUTFIT/ Yellow sweater and leather jacket

Vítám vás u nového outfit postu! Dala jsem si na čas, že? Ale bylo mi řečeno, že jsem v poslední době na fotky moc náročná a až údajně polevím ze svých nároků, tak bude fotek více :D. No asi bych si z toho měla něco vzít, aby jste nebyli ochuzeni o inspiraci na denní nošení (snad) :). 

V poslední době mě vlastně i často napadá otázka, co od mého blogu očekáváte? Baví vás vůbec moje denní outfity a nebo byste uvítali něco více extra? Já si myslím, že je fajn, držet se směru "klasických denních outfitu", které jsou přínosné pro většinu z vás. Ale zajímal by mě váš názor :). Takže pokud byste mi v tomto směru chtěli něco říci, tak budu velmi ráda za připomínky, nápady a názory :). 

1 2 4 5 6 7

KOŽENÁ BUNDA - Orsay
DŽÍNY - H&M /Vinted.cz/
SVETR - Scotch&Soda /Different.cz/
KABELKA - iKlenot.cz
ŠÁL - ???
TENISKY - Converse /OfficeShoes.cz/

27 komentářů:

  1. Ahoj :) miluju tvoje outfit posty .. díky tobě si nejak tak pomalu skládam svuj styl :) .. určitě pokračuj v tom co děláš protože to děláš perfektně. Sleduji tě už docela dlouho a neuvěřitelně jsi se vypracovala nahoru <3 jinak tento post naprosto perfektní :) moc se mi líbí kabelka O.)

    OdpovědětVymazat
  2. Denní outfity se mi líbí, ale poslední dobou se mi moc nelíbily ty tvé. Podle mě byly docela přeplácané, nebo nesladěné apod. Taky se mi nijak moc nelíbily tvé nové kousky. Tento a minulý post je ok :) až na ty černé ponožky do bílých bot, ale jinak supr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ??? vyčítat jí ponožky .. ?

      Vymazat
    2. Nic jí nevyčítám, jen to podle mě ten outfit dost shodí. Všimla jsem si toho na první pohled. Podle hodně lidí do takových bot ponožky vůbec nepatří, mně nevadí, ale alespoň ve stejné barvě.

      Vymazat
    3. Me teda ty ponozky taky vadi :D pokud nemuzeme komentovat outfit, tak proc tady ta konverzace je? :)

      Vymazat
    4. By mě zajímalo jak slečna anonymní ráno hledí na to, jaké ponožky si bere... :D

      Vymazat
    5. Tak můžete mi to věřit nebo ne, ale do nízkých bot hledím na to, jaké si beru ponožky :) Samozřejmě jen pokud si beru boty, kde jsou ponožky vidět. U ostatních na to nehledím.

      Vymazat
    6. já teda taky hledím na ponožky, a nepřijde mi na tom nic divného :-D

      Vymazat
    7. Já znám i lidi, kteří si ladí ponožky s celkovým outfitem :D Třeba růžové tričko, růžové ponožky (třeba když je to vidět v nízkých botaskách :))

      Vymazat
  3. Ahoj, sleduji tě ráda, ale zrovna tenhle post.. To už by si mohl založit blog každý, kdo si umí obléknout tričko a nazout boty.. Jako od bloggerky bych od tebe čekala právě jak píšeš něco extra 😃 neber si to prosím nějak zle.. Ale tohle mě neinspiruje vůbec, tenhle outfit je schopný vzít si kdokoliv bez jakéhokoliv přemýšlení, podobně jako u některých dalších 😃 ber to jako pozitivní kritiku, sledovala jsem tě vždy moc ráda, ale mám pocit, že poslední dobou už u tebe moc inspirací nenacházím, což mě moc mrzí.. 😃

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne treba prijde ze holky z acos chodi jeste vic nudneji oblekane a presto to jsou top blogerky v cr :-)

      Vymazat
    2. Já si to myslím bohužel také. Fashion blogerky většinou inspirují nějakými originálnějšími věcmi no..Ale tím neříkám, že tvůj styl se mi nelíbí, ba naopak.

      Vymazat
  4. Já jsem spokojená s blogem jaký je, nějaký outfit se mi líbí víc, některý méně, ale i tak sem vždycky zavítám a těším se na další článek :) takže rozhodně pokračuj! :-*

    P.S už teď se těším na další outfit, a i když nebude na blogu, tak "FBkovej" outfit to zachrání! :)
    Těším se na více outfitů.

    OdpovědětVymazat
  5. Hezky ti porostly vlasy! Jituš, chtěla jsem se tě zeptat na ty kožené Conversky. Vyplatí se? Jsou pořád bílé? Nezažloutává ti ta kůže? Děkuji, Andy

    OdpovědětVymazat
  6. Slusi ti to. Me vse vyhovuje tak jak ma.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje denni outfity se mi libi :-) Tenhle je sice takovy klasicky, ale i tak jsi ho podle me hezky sladila a nepripada mi nezajimavy :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jitu, veď blog jak chceš především ty. Je to všechno tvůj styl blogování a oblékání. :-) Tvůj blog mě nadchnul, protože nosíš běžně dostupné kousky, umíš to kombinovat a i když to je "obyčejný" outfit, tak, no a co? :-)
    Mě se tady líbí a nechávám se ráda inspirovat. ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Denní outfity se mi moc líbí. Je to pro mě inspirace ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. A jsem ráda, že jsi fotila v UH. :D Kruci, já kolem tohoto místa chodím pravidelně a stejně jsem tě tam nepotkala. :(

      Vymazat
  11. Ta bundička se mi strašně líbí? A můžu se zeptat, jak ti vyrůstly vlasy? Jestli jíš i nějaké vitamíny, nebo nějaké olejíčky. Snažím se už dlouho o delší vlasy, ale nechce se jim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně rostou po Bioharu z lékárny a vitamínech Panthenol, zkus to. Tami

      Vymazat
  12. Mně se tvoje denní outfity moc líbí. Je to podle mě vhodné pro všechny, ne jako naopak spoustu módních blogů okolo, kde vidím často spíš kousky nevhodné na běžné denní nošení a nebo často i dost předražené...

    OdpovědětVymazat
  13. Více outfitů a pravidelně. A drobet více elegance, pak jste neodolatelná. Toť mé přání.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, někdo píše, že tenhle outfit by dokázal každý ("To už by si mohl založit blog každý, kdo si umí obléknout tričko a nazout boty.."), jenže každý by to nedokázal sladit a hlavně každého by nenapadlo si to k sobě vzít :-) a přitom to vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  15. Jituško moc ti to sluší, určitě neřeš debilní kecy, omezených lidí :)

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  16. Tady ti to strašně moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat