21. února 2015

/TIP/ Jakou podprsenku pod cami topy?

Nejčastější otázkou minulého léta na tomto blogu bylo, jakou podprsenku nosím pod cami topy?! 

Moje odpověď je WonderBra Ultimate Strapless. Často jste se mě i ptali, jakou mám velikost, jak jsem ji vybírala atd. Velikost jsem vybírala podle tabulek na internetu a objednala si velikost 75B, která mi sedí skvěle a ani nevím, že podprsenku na sobě mám! Drží skvěle, dělá pěkná prsa a nemusíte se starat o to, jak zakrýt nevhodná ramínka a nebo řešit, že vám podprsenka nehezky odstává. 

Natočila jsem vám i kratší video, tak na něj určitě mrkněte :). Dostanete se na něj kliknutím na první fotku :). Podprsenku jsem pořídila na stránce www.moje-pradlo.cz, kde vyšla zhruba na nějakých sedm set korun a najdete ji tady.

Já osobně vlastním již dva kousky této podprsenky a to v této krásně krajkové verzi a v univerzální tělové, kterou už mám asi 3 roky a je stále jako nová - co se tvaru týče, jen se mi na ni bohužel udělaly flíčky, proto jsem pořídila novou. Tudíž investice do takového kousku se vám určitě vyplatí! :)

Jakou podprsenku nosíte pod podobné topy a šaty vy? :)

spodni-pradlo-moje-pradlo-1 spodni-pradlo-moje-pradlo-2 spodni-pradlo-moje-pradlo-3

Kalhoty - Wonderbra /Moje-pradlo.cz/
Podprsenka - Wonderbra /Moje-pradlo.cz/

15 komentářů:

  1. ahoj jitka, toto bude asi dost odveci otazka a neviem, ci na nu poznas odpoved .. ale nevies ako sa vola "X ask" - vraj anonymny ask, na ktorom sa riesia blogerky a podobne? .. nikdy som o nom nepocula a neviem, co to je

    tuto otazku som ti posielala aj na ask, kedze neviem, kde skor odpises :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta je krásná! Já ramínka řešila většinou tak, že jsem si zkrátka odepnula ramínka od běžné podprsenky. Ale bohužel to šlo jen u kousků, které mi absolutně sedly. Teď mám bohužel většinu prádla s neodepínacími ramínky, takže se budu muset podívat po nějakém podobném kousku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám tělovou Wonderbru, je supr na léto. Jen se na ni bohužel musí dávat trochu pozor kvůli té kostici, aby se neohnula :) ta černá je úžasná, přítel bude určitě rád :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip. Šla jsem se tady u nás v Ostravě na ní podívat a měli ji zrovna na akci za 375,- :-) Tak ji mám v červené a taky v tělové. Jsou fakt krásné a skvěle drží. Sylva

    OdpovědětVymazat
  5. dost podobná je od Intimissimi Laura.. doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  6. jitko, jsi v pořádku? Po tom, co se stalo v Brodě? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsem. Byla jsem v Praze, takže mě to minulo. Ale doteď nevím, zda tam nebyl někdo koho já, nebo moje rodina zdá. Je to hrozné :(.

      Vymazat
  7. Je to opravdu hruza, chudaci pozustali a i ti lidi co to tam videli...

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají dost elegantně, možná až moc na můj vkus. Já bych možná volila klidně i jednoduché spodní prádlo bez krajek a však v zajímavém střihu či barvě. Každopádně tohle je dobrá varianta do společnosti. Video jsem viděla také a jsou pořád lepší a lepší, určitě natáčej dál :)

    Sweet&Chilli

    OdpovědětVymazat