25. února 2015

Get ready with me: Koncert Katy Perry

Dneska vás pomocí fotek provedu mým "get ready with me" na koncert Katy Perry, který byl v pondělí!

Celá tato story ohledně koncertu začíná asi dva měsíce zpátky, kdy jsme viděli dokument o Katy a oba dva s přítelem jsme se shodli, že její koncert musí být zážitek. O to větší překvapení bylo, když mi za pár týdnů zazvonil telefon s nabídkou na dva lístky! Takové příležitosti se jednoduše neodmítají :).
Na koncert jsem se těšila neuvěřitelně moc, jediné co mi to malinko překazilo, byla nevolnost... Ale to už je pryč a proto bych vám ráda ukázala, co jsem zvolila za outfit, jak jsem si upravila vlasy atd.. :)

Celá moje příprava začínala u nehtů. Udělala jsem si po dlouhé době precizní manikůru a použila klasický lak Sally Hansen v krásné tmavě růžovo vínové barvě :). Za druhé jsem si udělala lehký make-up, protože by bylo zbytečné, aby mi horkem tekl pot po obličeji. Ten jsem poté přepudrovala a nanesla tvářenku v sytě růžové barvě. Poté byl čas na oči, použila jsem paletku Sleek a zvolila neutrální hnědé odstíny se zlatavým odleskem. Jelikož jsem neměla příliš výrazné stíny, tak jsem si nakreslila ještě silnější černou linku a nanesla řasenku. K závěru celého mak-upu jsme použila sytě  růžový color rush, který je na rtech velmi příjemný! :) No a nakonec jsem se navoněla vůní od Katy Perry! Je skvělá :).

Vlasy jsem poté zahustila clip-iny a navlnila kónickou kulmou od Remingtonu. Jak můžete pak vidět na fotkách, tak přední vlasy jsem si stáhla do "culíčku", aby mi nepadaly do obličeje :).
FotorCreated
FotorCreated 2  final

Poté jsem si nachystala outfit, který se skládal z výrazného náhrdelníku a bílého volného trička s potiskem parfému. Obě dvě věci mám z YesStyle.cz od Terezky, určitě mrkněte, najdete tam zajímavé věci :). Místo jeansu jsem si vzala oblíbené koženkové legíny a tenisky, abych se cítila pohodlně a příjemně :), 

Určitě mrněte na zbytek fotek, kde uvidíte celý můj outfit! 

Ke koncertu vám můžu říct jediné, byl úžasný! A jsem moc ráda, že jsem se na něj mohla podívat. Určitě přeji takový zážitek každému z vás! :)

Budu ráda, když mi napíšete, jak se vám můj outfit líbí a co byste na něm změnili, popřípade co byste si oblékli vy! 

Budu se těšit a přeji pěkný zbytek dne :).

IMG_1606 IMG_1605

Beze jména.jpg a IMG_1639.jpg a

LEGÍNY - Leginy.cz
TRIČKO a NÁHRDELNÍK - YesStyle.cz
TENISKY - DesignShoes.cz
PSANÍČKO - F&F

41 komentářů:

  1. Vlasy i líčení máš parádní. Za legíny velké mínus, příjdou mi laciné a dělají ti silnější nohy (i když jsi hubená). Triko bych asi zvolila elegantnější, ale co je osobní styl. Boty ke kabelce mi neladí. Nechci kritizovat, jen je to můj názor :) třeba mají ostatní jiný.

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda že zase mícháš víc stylů do jednoho :/ boty k psaníčku vůbec nejdou.. Můj názor! Prostě nemám ráda oblečení každý pes jiná ves.. Kabelka je jak na ples, a boty "rockerské"

    OdpovědětVymazat
  3. Jitu, mohla bych se zeptat jaký máš názor na to, co se u vás(UB) stalo?

    ..jinak moc ti to sluší a ten náhrdelník je pecka! já si přes to dala ještě nějakou bundičku, ale ne koženkovou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že tato otázka na tento blog nepatří. A mně jako obyvatelce UB to přijde dost netaktní.

      Vymazat
    2. Já se na toto téma vážně nemíním bavit. Myslím, že ptát se na názor je úplně bokem.. Je to strašné.

      Vymazat
    3. to je otázka..určitě z toho má radost..

      Vymazat
  4. Outfit i líčení vypadá skvěle, povedlo se ti to :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Když už, tak conversky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle mě spíš baleríny, ladilo by mi to víc jak tyto boty :)

      Vymazat
  6. Kdo byl tvůj druhý společník, přítel?:) Proč si v poslední době trochu neaktivní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že z článku vyplývá, že přítel :)

      Vymazat
    2. Ano přítel :). Protože mám málo času.

      Vymazat
    3. Jak to? Stále chodíš na brigádu?

      Vymazat
    4. Brigádničím / pracuji po celý rok :).

      Vymazat
  7. taky mi přijde, že ses už moc snažila a bohužel to podle mě nevyšlo....legíny hrůza (ale nejsem zastáncem legín) kabelka mi přijde, že se vůbec nehodí k triku ani botám....a určitě bych nedávala k triku uplém až po krk náhrdelník, který k tomu taky moc celkově nejde :/ promiň

    OdpovědětVymazat
  8. Mně to k sobě taky nesedí, jak boty, tak psaníčko, a hlavne ten náhrdelník. K tričku s tak výrazným potiskem to na mě působí přeplácaně. Jinak makeup a vlasy super, takhle Ti to moc sluší. A důležité je, jestli sis ten koncert užila a cítila se fajn! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc Ti to slušelo :) Vybrala jsi skvělý outfit na koncert. Já mám taky parfém KP, ale akorát tu zelenomodrou ;))

    OdpovědětVymazat
  10. Vidím v tom 2 outfity v jednom, které by byly zvlášť skvělé.. kabelka s řetízkem a pak triko s botama..to se k sobě hodí, ale dohromady ne. Jinak vlasy hezké, jak dlouho si je točíš? máš hodně husté vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Použila jsem clip-in -> píšu to v článku. Natočit vlasy společně s nimi mi trvá zhruba 15 min.

      Vymazat
  11. Me se vůbec nelíbí kožené leginy.... Ale tady mi přijdou super...milují kombinace více stylu,,, jako psáňo a tenistky 👍👍 jen ten náhrdelník je za me divnej.,...jinac vlásky perfektní...přítel musel být pyšný 👏👏 Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kombinovat více stylů umí každý kdo nemá vkus a obleče si co ho napadne.. umění je spíš sestavit outfit, aby se k sobě hodil a zároveň byl krásný

      Vymazat
    2. aha...tak to nemá žádná blogerka styl....třeba sako a tenisky je nevkus???

      Vymazat
  12. mně se na tobě líbí jen roné vlasy, kudrnaté ti dělají ještě více kulatější obličej.

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý outfit na skvělý koncert! :)

    OdpovědětVymazat
  14. milujem pastelky rimmel ! chcem všetky odtiene, len škoda že sa dajú ťažko zohnať...aspoň teda u nás :) a bola si krásna a isto máš super zážitok :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jíťo prosím tě, jak drží ten lak? Uvažuji o nějakém od Sally Hansen, možná i ten gelový, nevíš jestli za to stojí? Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrží tak 5 dni :). Bohužel ty gelové odzkoušené nemám, takže nemůžu posoudit jaké jsou :).

      Vymazat
  16. krásné líčení i vlásky! na poslední fotce jsi úplný slaďouš! :D :* outfit se mi také líbí. já osobně bych si sice nevzala výrazný náhrdelník k tričku s potiskem, ale jako celek se mi to líbí! :) a náhrdelník je prostě dokonalý, také jej mám objednaný <3

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, mohla bych se zeptat, jaký tento make up od rimmelu?:) kryje dobře? a moc ti to sluší, já bych si možná už nebrala k takovému tričku náhrdelník, ale jinak se mi to moc líbí :) Měj se fajn, Kamča

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Jíťo, tenhle outfit mě nějak neoslovil... jsem zastáncem názoru, že v jednoduchosti je krása. Celkový dojem na mě působí, že máš na sobě naházené páté přes deváté. Jediné co se mi líbí je psaníčko. :) Nezlob se a přeji pěkný večer :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jity ja myslim, ze ti to moc slusi :) outfit na koncert jak delany :). Doufam, ze sis to tam poradne uzila :) potkala ses tam i s jinyma blogerkama? :) O.

    OdpovědětVymazat
  20. Bohužel je to tak, jak už tady hodně lidí píše - je to zbytečně přeplácané. Ten náhrdelník se k triku s tak velkým potiskem vůbec nehodí a psaníčko taky ne.
    Škoda, obvykle míváš celkem pěkné a jednoduché outfity.

    OdpovědětVymazat
  21. Nahrdelnik prec, vymenit botičky a bolo by to super :-) takto to naozaj posobi az moc prekombinovane. Ale nevadi, hadam si nieco z tychto komentarov zoberies a nabuduce zvolis trosku jednoduchsi styl, pretoze si krasna slecna a obliekat sa vies velmi pekne:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Nechtela by jsi sem dat nejake fotky z koncertu? :) Simca :)

    OdpovědětVymazat
  23. na takovou příležitost mi to přijde úplně skvělý :)) koukala jsem na několik videí - muselo to být fantastický! Katy je úžasná, úplně z ní sálá ta pozitivní energie a co předvádí na tom pódiu je úplně neuvěřitelný.

    OdpovědětVymazat
  24. Masivní náhrdelník k tričku s potiskem asi ne, ale jinak je to asi ok. A vlasy bych ti nenatočila tak moc, ale spíše jako ledabylé vlny.

    OdpovědětVymazat