18. ledna 2015

/NEW IN/ UGG love

Abych vám vše pro začátek objasnila, tak vám povím celou "story" ohledně mých UGG. Jak už víte, tak válenky nosím velmi ráda, dlouhé roky jsem nosívala obyčejné z tržnice, nebo jiných dostupných obchodů, ale asi jako každá milovnice válenek, jsem zatoužila po něčem o level výš. Dlouho jsem se dívala po UGG, ale přišlo mi šílené dát šest tisíc za boty, ještě za takové.. Takový přístup jsem měla do doby, dokud jsem nezjistila, že jdou sehnat i levněji, například v Office Shoes, kde na ně mívají pravidelně slevy. A tak jsem čekala, zhruba 2 měsíce jsem stránky kontrolovala až jsem se rozhodla a konečně objednala.
Vybírala jsem je s přítelem (jelikož jsem nerozhodná). Nakonec jsem zvolila velmi zvláštní, ale dost univerzální barvu. Na oficiální stránkách jsem našla, že se jedná o odstín "Mushroom".
Boty mi dorazily již na začátku týdne, ale nakonec jsem měla čas si je vyzvednou až v pátek. Po rozbalení krabice jsem byla nadšená, boty byly krásné, vše v pořádku. Do doby dokud jsem si je nechtěla obout....
Abych vám tedy vše objasnila, tak patřím mezi lidi, kteří mají vysoký nárt. To v praxi znamená, že si nikdy nekoupím normální gumáky, nemohu mít většinu kozaček, které těsně obepínají nohu, protože je nedopnu, všechny tenisky musím nejprve kompletně povolit a až pak si je můžu obout, nikdy jsem neměla normální lyžáky, protože jsem se do nich nevešla a tak dále a tak podobně.. Takže když jsem si "UGGy" poprvé zkoušela, tak jsem se do nich jednoduše nevešla. Zabalila jsem je zpátky do krabice a hleděla na ně. Říkala jsem si, že to přece napoprvé nevzdám a zkusila to znovu. S trochou obtíží jsem se do nich slavnostně "nacpala", "narvala".. No prostě jsem je obula a bylo. Seděly perfektně, velikost tedy naprosto odpovídá :). Přítel mi je potom pomohl vyzout a znovu nazout, je to zlato.. Nakonec jsem i od vás dostala pár tipů, aby mi boty v oblasti nártů malinko povolily a tak si je teď můžu spokojeně nosit! :)

IMG_0790

Asi se teď většina z vás ptá, v čem jsou tyto válenky jiné, než ty co se dají normálně sehnat v obchodech. To, co bych vypíchla já, je fakt, že mají uvnitř ovčí kožešinu, která úžasně hřeje. Boty se mají správně nosit na boso, aby měly ty správné izolační vlastnosti. Sama jsem to už odzkoušela a můžu vám říci, že hřeji perfektně a přesto, že bylo venku mínus, mi bylo na bosou nohu neuvěřitelné teplo, takže na shledanou mé věčně zmrzlé nohy! :D
Co mě potěšilo dále bylo to, že krásně obepínají nohu. Bála jsem se, že budou kolem lýtek moc volné a nehezky odstávat, ale to se "díkybohu" nenaplnilo a na noze vypadají velmi pěkně a pevně :).

IMG_0791

Celkově jsem tedy s koupí spokojená. Koupila jsem je s 50% slevou, takže pokud i vy stále přemýšlíte zda pořídit nebo nepořídit, tak teď je ten pravý čas, kdy do nich jít! :) 

Seženete je na Office Shoes. A brzy se můžete těšit na outfit post! :)

Na závěr budu ráda, když  mi dáte vědět, jestli je vlastníte, jaká barva se vám líbí, popřípadě, zda byste si je někdy pořídit chtěli :)

36 komentářů:

  1. řekla bych, že na obutí jsou nejhorší nazouvací boty, jako že nemají zip, šněrování. prve se do nich špatně vleze, ale postupem času povolí. hezké UGG a za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá barva, ale teda nosit to naboso blee :D

    OdpovědětVymazat
  3. Šílený boty, leda tak na doma :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krasna barva:) uz se tesim na outfit

    OdpovědětVymazat
  5. Ta barva je úplně skvělá! Jsem ráda, že ti nakonec povolily a moc se těším na outfit <3

    OdpovědětVymazat
  6. papuče na doma :D já bych je nenosila (preferuji elegantní kožené kozačky) a podle mě vypadají hrozně i na takových kočkách jako je Megan Fox, prostě neuvěřitelným způsobem deformují i ty nejštíhlejší nohy. Pro mě jsou to boty možná tak na hory nebo na 15leté slečny .

    OdpovědětVymazat
  7. To je teda neutrální barva ke všemu ... :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ja bych zase blila z druhyho a tretiho komentare :)))) jsou uzasny a barva nejvic nejlepsi...

    OdpovědětVymazat
  9. Mají krásnou barvu, ale mě tenhle druh bot (zatím) nějak neoslovil. Nicméně děkuji za tip na stránku :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  10. Válenky jsou nejlepší, také jich několik vlastním, ale zatím těch z tržnice :) Jsou to nejvíc pohodlné boty jaké znám. Vybrala sis krásné, nádherná barva a jelikož jsem také z těch, kterým mrznou nohy, možná popřemýšlím i o koupi těchto z internetových stránek :) Takže děkuji za recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zbytečně vyhozené peníze za něco priserneho. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zas ne, každý preferujeme něco jiného, takže s takovým názorem absolutně nesouhlasím :).

      Vymazat
  12. Jaké fígle ti holky poradily? Aby se ti nějak roztáhly?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by mě také zajímalo a hodilo by se mi to, tak jaké Jituš? :)

      Vymazat
    2. Sorry holky, úplně jsem zapomněla odepsat :D.
      Bylo mi poraděno, bych kůži zahřála, třeba fénem, že jemně povolí. Válenky jsem trošku přes nárt tedy vyfénovala a povolily :).

      Vymazat
  13. No páni já úplně koukám na tu barvu. Podle obrázku na FB mi přišlo, že máš ty sand, ale tyhle jsem teda ještě nikdy neviděla a jsou vážně nádherné. Připadají mi takové růžové :) Fakt moc hezké. Do těch bych šla i já. Ta cena za kterou si je koupila je vážně skvělá. Já přemýšlím, že příští rok. Letos už ty slevy nestihnu. Budu si teď kupovat něco jiného dražšího, ale za rok si tam objednám nejspíš ty stříbrné s flitry. Do těch jsem se teď zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezké! Také se už těším na outfit s nimi ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Barva krásná a vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  16. Válenky neuznávám (myslím, že by holky měly venku trochu vypadat, žádné papuče, tepláky apod.), ale oceňuji, že nenosíš sešlapané "uggy" od vietnamců, jak většina holek. Ovšem na boso bych je určitě nenosila, vadí mi mít plné boty bez ponožek a taky se nohy potí, tak jak budou za chvíli vypadat... :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám teda levnější variantu a to od firmy Coqui, taky mají uvnitř ovečku takže ani v těch největších mrazech nevím co je zima :-) Naboso je tedy nenosím, nicméně stačí obyč bavlněné ponožky. Pryč jsou časy, kdy jsem na sobě měla troje fusekle a stejně jsem mrznula! Válenky jsou naprosto bezkonkurenční věc!
    Mám tyhle http://www.stival.cz/cs/kozacky/damske-kozene-valenky-coqui/226060/detail.

    OdpovědětVymazat
  18. Naprosto krásné botičky - válenky miluji (už jsem koukala i po dětských variantách pro mé princezny) a ta barva je nádherná!!!

    OdpovědětVymazat
  19. Já na válenky teda nejsem, furt mi to přijde jako papuče :D ale ty tvoje vypadají moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  20. Jsou naprosto super ... Já o nich uvažuji už asi 5 let a furt ne a ne se rozhoupat, ale tvoje dnešní fotky mě přesvědčily. Potřebuju je (hlavně ze "zdravotních důvodů" - ledových nohou) :))

    OdpovědětVymazat
  21. Ugg ani sparvne obepinat nohu na tesno nemaji, kupovala jsem je primo v tom jejich storu v Londyne a tam mi to pani prosdvacka vysvetlovala :) sama je mam a jsou krasne a dokonale!

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné počteníčko, nechceš psát detektivky? Za mě ne! Za ty peníze si představím lépe investované peníze. To si radši koupím 5 válenek z C&A za zimu a vyjde to levněji. Ale každého věc, jsou hezké!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to jednou psala. Každý má jiné priority, takže odsuzovat něčí "investici" je zbytečné, protože každý z nás to cítí jinak :). Já už bych třeba teď zas nevyhodila peníze za patery válenky z C&A :).

      Vymazat
  23. Ahoj :-)
    jsou úplně krásné moc!!! barva je super. Vypadají úžasně !!!!!
    Kolik tě stály? a jakou máš velikost, prosím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Necelé 3 tisíce a mám vel 37 :).

      Vymazat
    2. díky za odpověď. Jééé tak takovou malou nožku bych též chtěla :-)
      já mám 40 - 41.

      Vymazat
  24. Ahojky, chci se zeptat,mám úplně stejný příběh, právě jsem vybalila vytoužené UGG z krabice, velikost super, ale...ten NÁRT :( sotva se do nich nasoukam, ale budiž, nicméně po chvíli mě skoro až brní nohy, jak je tam to prošívání přes nárt...tedy PROSÍÍÍM, jak se Ti povedlo to zmírnit ???
    Díky moc za odpověď

    OdpovědětVymazat
  25. Jelikoz je to ovci kuze, tak vlivem noseni se noze prizpusobi..nos do nich chvili tlustou ponozku treba po doma a povoli. Mne uz sedi perfektne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky zkus kuzo ve svu zahrat, napriklad fenem a vlivem tepla kuze take povoli :).

      Vymazat