28. ledna 2015

/NEW IN/ Daniel Wellington Classic Glasgow Lady

Hodinky Daniel Wellington jsou již skutečně všude! Nejen že zaplavily celou blogosféru a sociální sitě, ale dostavají se i do kategorie "wishlistu" a tajných přáni mnoha lidí. Důvod? Ačkoliv jsem tomu nechtěla věřit,tak se jedna o velmi klasický nadčasový kousek, ktery můžete vzit k 90% vašeho šatníku.  
Ja osobně jsem zvolila malinko odlišný model než většina blogerek a to model Classic Glasgow Lady, který má látkový řemínek v modro bílé barvě, jelikož ty kožené mě nijak "nepřitahují" :). 

Pokud by se vám hodinky líbily a chtěli byste si je pořídit, tak určitě využijte 15% slevy se zadáním kódu 1501francebaby. 

Ja se budu se budu těšit na vaše názory a přeji pěkný den! :)

37 komentářů:

  1. Jsou nádherné!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to pěkná klasika, o tom žádná. Ale už mi začíná lezt na nervy, že je má každá druhá blogerka. Tenhle týden už čtu druhý článek. A to už tu jedna záplava nedávno byla, tak tohle je asi druhá vlna :D

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s Danielou, jsou ještě více profláklé, jako kabelka z H&M, kterou máš v černé..mají ji všichni. A musím taky říct, že ten látkový pásek se zase moc nelíbí mě, příjde mi moc obyčejný na takové hodinky.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jitko, co sis poslední dobou koupila tak se mi vůbec nelíbí :-/ tyto hodinky jakš takš ujdou, ale má je fakt každý..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby si je Jituš koupila...Tento blog se bohužel stává "kupovaným", jako už ostatní z blogů..Je to škoda, že se bloggerky nechávají takhle kupovat a nerecenzují jen věci, co jsou fakt top (v případě kosmetických blogů)...

      Vymazat
    2. Ahaa, už to chápu, říkala jsem si kde holka co ještě studuje bere poslední dobou tolik peněz :-D

      Vymazat
    3. Kupovaným? Aha, 90% věcí si kupuji sama, pracuji :).

      Vymazat
    4. Vím, že pracuješ, ale kde by jsi vzala během dvou týdnů 10 tisíc na boty a hodinky..když nepočítám jiné věci, co sis koupila. To bys měla problém tak rychle ušetřit i při práci na plný úvazek.

      Vymazat
    5. Hodinky jsem dostala, nikde jsem nepsala, ze jsem si je koupila:).
      A predstav si, ze to jde. Pobiram rentu, tudiz nemusim pracovat na plny uvazek, vytvorila jsem si praci, ktera je mym konickem a ke ktere mi staci poznavat nove lidi :). Kazdopadne tuto praci muze delat uplne kazdy :). Takze nevidim nikde problem :).

      Vymazat
    6. Příjde mi dost trapné, jak se nad všema povyšuješ když tady někdo začne trochu kritizovat. "A představ si, že to jde..." nebo "Ahaaa...", jako by byl každý úplně blbý a ty jsi je vyvedla z omylu. Není to jen můj názor, už tu byl víckrát. To by sis mohla uvědomit. Ale čekám zase odpověď typu, jak ses strašně zasmála.. I když máš rentu, nevím jestli bys mimo jiné výdaje ušetřila za týden 10 tisíc na kraviny..

      Vymazat
    7. já teda pracuji na plný úvazek a bohužel se v tvém věku už živím sama, studuji o víkendu a tolik peněz neušetřím ani za půl roku, né tak během měsíce a to ještě z renty :-) a to nepracuji za almužnu :-)

      Vymazat
    8. To, ze jsem si v poslednidobe koupila vice veci neznamena, ze tak utracim stabilne. Nevsimla jsem si, ze bych rozhazovala ma pockani. Jsou mesice, kdy si nic nekoupim a usetrim a mesice, kdy si toho zase koupim povic. Na tom nevidim vubec nic spatneho. Krome najmu, jelikouz ziji v dobe, si platim veskere vydaje, skolou pocinaje, pres jidlo, az po obleceni - sama,. Takze skutecne nechapu tento rozruch, ktery je uplne mimo. Me finance ostatnich nezajimaji, kazdy mame na to co, na co mame a s tim bychom meli umet hospodarit a to by pro mas melo byt prioritni. Nechapu proc jakp Cesi mame neustale potrebu starat se do druhych A ne jen o sebe v otazce financi :).

      Vymazat
    9. A nevim co podle tebe znamena povysovano, podle me chovani typu "Ty ses socka, ja na to mam.", "Jezis, ty nemas znackovou kabelku, no ja mam Korse!!", "Boze, ty nosis hnusnou a levnou kozenku, no fuj!Ja jedine kuzi!".... Tohle podle me znamena povysovani. Nevsimla jsem si, ze bych se tak chovala, ale pokud znamena povysovani, ze napisi, ze pracuji, tak ano, asi se povysuji ;)
      .

      Vymazat
    10. Tak to nejspíš bude tím nájmem, za který dám se vším všudy 10 tisíc měsíčně + jídlo a jiné výdaje jsem na 18 tisících měsíčně.. takže buď ráda, že žiješ s rodiči. Byla to jen reakce na to, kde bereš peníze na tak drahé věci. To že jsi ty hodinky dostala je věc druhá..

      Vymazat
    11. Vidis, ale me toto nezajima. Vim jake to je platit najem, jednu dobu jsem ho platila, vim jake to je splacet hypoteku, vim kolik tyto veci stoji, ale nemam potrebu to resit. To jak si to udelas, zalezi jenom na tobe, ale netahej do toho ostatni lidi, kteri s tim nemaji nic spolecneho. Ale pokud jsi me chtela poucit, ze to stoji tolik a tolik, tak dekuji, ale ja tyto informace znam.

      Vymazat
  5. Mě se třeba tyto hodinky nelíbí vůbec. Ale to je věc vkusu. Jinak se mi právě tvůj styl a vkus líbí moc :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se celkem líbí, ale asi bych je moc nevynosila. A je trochu i škoda toho, kolik lidí už je má. Stejně tak ta kabelka i tyto hodinky se mi líbí, ale nekoupila bych si je už jen proto, že nechci mít to co všichni. Oproti Uggám a kabátu je toto pro mě lepší kup :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten pásek, který jsi zvolila se mi moc líbí, ale já se přiznám, že je mám taky na cestě a nečekaně prostě klasicky jsem zvolila černou koženou klasiku. Budou se mi hodit ke všemu, tak se na ně moc těším. Jinak ty řeči, že je má každý bla blaa....jsou vážně úsměvné. Každý je rozhodně nemá. Ano mají je bloggerky, insta je jich plný, ale v normální životě jsem je opravdu na nikom naživo neviděla (když nepočítám kolegyně bloggerky). Na insta, FB sledujeme všichni podobné bloggerky atd., tak se to může zdát, ale jinak bych tohle vážně neřešila, kdo je má a kdo ne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nerozumím, nosíš zlaté doplňky (pozlacené) DKNY, Esprit a tyhle k tobě vůbec nejdou, nevím, asi nešlo odmítnout spolupráci a nechtít se pyšnit hodinkami za několik tisíc..když je mají všichni, tak proč je nemít taky..tak mně to přijde, promiň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekolik tisic...dyt stoji kolem 5 tisic...nejsou to svycarske hodinky, takze bevim cim by se mela Jitka pysnit..?:D

      Vymazat
    2. několik tisíc jsou klidně i 3 tisíce.. bych chtěla vidět co nosíš ty, minimálně rolexky že :D navíc i kdyby, bohatého a zároveň člověka na úrovni nedělají jen peníze, ale taky chování. a to tobě určitě chybí :D

      Vymazat
  9. Tyhle hodinky DW (vsechny) jsou proste divny.. :/ nechapu co na nich vsichni maji.. Pro nekoho staršího ok.. Ale jinak..

    OdpovědětVymazat
  10. tyhle jsou naprosto nádherný ♥ mám v plánu si je taky koupit. konečně vidím i jiné než klasické černé kožené se zlatým ciferníkem. Vážně super výběr :) už se těším, až je uvidíme v outfitech! :))

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se hodinky taky nelíbí, ale nejenom tyto, ale celkově hodinky DW. Jsou pro mě takové asexuální, až pánské. Nechápu, co na nich kdo vidí. Myslím, že zlaté DKNY ti sluší mnohem více :) Tatiana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě napadlo, že vypadají jako pánské..

      Vymazat
  12. Ahoj Jíťo, máš naprostou pravdu, že tyhle hodinky jsou všude. :D Mě se ty klasické taky moc nelíbí, ale ty si zvolila dobrý výběr! Myslím, že na jaro/léto budou super. A jinak moc povedené fotky :)

    OdpovědětVymazat
  13. jsou moc hezke..ale chce se mi plakat z toho kolika blogerkam je zadarmo rozdali. Misto toho by na ne mohli dat nejakou peknou slevu...pro ty ostatni...aspon jde videt jake na tom.prodeji maji marzi,ze se jim to vyplati...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím!

      Vymazat
    2. U všech blogerek je k nim sleva 15% což ve výsledku nedělá nejmenší slevu a sleva je to pěkná :).

      Vymazat
    3. Ty by sis ty hodinky koupila za 3800,-?

      Vymazat
    4. Kdyby se mi libily, tak ano :).

      Vymazat
  14. Zvolila si krásně! Já šla do koženého řemínku, ale u nich snad nelze šlápnout vedle, mladším ročníkům se líbit nebudou, ale mně (mladému, ale staršímu ročníku :D), se líbí moc a miluju je! Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  15. fuha za 5tacu si radši pořídím nějaké od Korse nebo Jacobse, ty se mi líbějí víc.. kdyby nebyly tak drahé asi bych nad nim uvažovala..

    OdpovědětVymazat
  16. Hodinky se mi taky vubec nelibi, ale tak, kazdeho vkus. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Jituško, dřív se mi tato značka a jejich hodinky vůbec nelíbila, ale nakonec jsem jim přišla na chuť a moc se mi líbí. Musím říct, že sis vybrala naprosto úžasný a krásný model :)

    Zdravě krásná pleť s tónovacími krémy a nejen jimi...

    OdpovědětVymazat
  18. já rozhodně patřím k těm, kterým se líbí :) na ruce vypadají opravdu nádherně a sofistikovaně.

    OdpovědětVymazat