25. ledna 2015

/BEAUTY/ Minus 417

Jsem ten typ člověka, kterého kožní problémy doprovázejí skoro celý život. Akné mám snad od druhé třídy, kdy se mi začaly tvořit první pupínky a i přesto, že mám akné po x letech pod kontrolou se stává, že vlivem počasí nebo psychické zátěže, popřípadě špatné stravy, se mi akné ve větším měřítku vrací.
Už to budou tři roky, kdy jsem věrná značce Bioderma a vděčím ji za velký pokrok v péči o mou pleť, ale jelikož jsem člověk zvědavý, tak vždy, když je možnost, tak velmi ráda odzkouším něco nového.

Před nedávnem se mi do rukou dostala kosmetika značky Minus 417 ze stránky Nuspring.cz. Velmi mě zaujalo, že kosmetika "pochází" z Mrtvého moře, protože moje maminka si vždycky podobné produkty velmi vychvalovala. Dalším plusem shledávám, že kosmetika je vhodná pro citlivou pleť, neobsahuje ropu a parabeny a na závěr není testována na zvířatech!

IMG_0816


Bylo mi doporučeno odzkoušet balíček tří produktů, které by měly vystačit na tříměsíční kůru. Tento balíček obsahuje zklidňující krém, bahenní mýdlo a čistící bahenní masku. 
Až na mýdlo, které mi trochu zapáchá, mi výrobky příjemně voní. Překvapilo mě hodně jejich složení, jelikož obsahují vitamíny jako je A,B,E,F,H, výtažky z esenciálních olejů, léčivých rostlin - např. zelený čaj, aloe vera, rakytní, avokádový a olivový olej, verberna  atd... 

Produkty slibují pronikání do pórů, jejich čistění a protizánětlivé účinky, dále by neměly vysušovat pleť a slibují udržování přirozené úrovně hydratace, mají zklidňovat a redukovat zarudnutí pleti a obohatit pleť o vitamíny, minerály a aktivní látky proti akné. 

Všechno to zní skvěle a jelikož se zatím nedostavilo žádné podráždění, "osypání" a ani alergická reakce, tak se můžete těšit, že za pár týdnů vám napíši jaké jsou výsledky a zda mi kosmetika s mým trápení pomohla a nebo nikoliv :).

IMG_0818 IMG_0819 IMG_0820

Přeji vám pěkný zbytek víkendu a příjemný start do nového týdne! 

9 komentářů:

  1. Mohu ti doporučit vitaminky brutnák lékařský...někde jsem si to náhodou přečetla a pro mě je to naprostý zázrak,,,dělají se mi pupínky jen před MS a malinké žádné boule...místo plné koupelny přípravků na pleť používám jen dva krémy...super není to ani moc drahé...už jsem zkoušela od kkrému po vitamíny snad vše a tohle ač to není na pleť přímo je to zázrak...poznala jsem to už po týdnu takže rozhodně doporučuji jsem na nich závislá :D jitka..jestli je odskoušíš dej prosím nějak vědět kdyby ti vyhovolali určitě o tom napiš protože o tom nikdo neví a já myslím že by to mohlo pomoct dost ženám/dívkám....JITKA

    OdpovědětVymazat
  2. Vypada to lakave, tesim se na tvoji recenzi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Na to mrknu, ja mam snad nejcitlivejsi plet na svete, tak treba mi konecne neco sedne. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím proč, ale po Biodermě se mi pleť vždycky zhoršila..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja vim proc. Je to dano tim,ze kazdy jsme jiny, mame jinou plet. Kazdopadne, pokud se jednalo o akne, tak prvotni zhorseni je prirozene, jelikoz Bioderma resi problem do hloubky, tudiz vse spatne z pleti jde napovrch a prijde zhorseni :).

      Vymazat
    2. Používala jsem ji delší dobu, ale ani snad po měsíci se furt nezlepšila. Zkusila jsem i různé řady a za ty peníze je to teda velice slabé..

      Vymazat
    3. Mně spíš přijde, že Bioderma je pěkná směska (co se týká těch krémů) a že "čištění do hloubky" je blbost...jak kdyby tam člověk měl snad kilo olova :-D Podobně jsem dopadla se 3 kroky od Clinique, nikdy víc.

      Vymazat
  5. tyhle balíčky jsou parádní! už jsem o téhle značce četla a jejich produkty vypadají opravdu slibně.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj... Já vím, akné je boj! :-) Já bych se zaměřila především na změnu stravy. Mám vyzkoušeno, že zlehčím stravu a mám pleť jak dětskou prdelku. A pak je dobře vidět, když sním nějakou srajdu, jak která potravina funguje. To je legrace zkusit mnohokrát. Aby člověk viděl ten rozdíl.
    A kdyby to nešlo, tak: (aspoň přírodní verze)
    http://www.videolekarna.cz/videoporadna/?otazka=93
    Ať se daří!

    OdpovědětVymazat