4. prosince 2014

/Vánoční Tipy/ Co koupit příteli?

Dárečky pro přítele nakupuji asi nejčastěji. Občas mi přijde, že mám tak velkou fantazii co mu koupit, až to není možné, takže je zajímavé, že se tato fantazie nedostavuje ve chvílích, kdy bych mu skutečně měla něco pořídit. Například tyto Vánoce tápu a tápu, takže tento seznam bude i takovým uspořádáním mých myšlenek. Doufám, že vám dám aspoň trochu užitečné tipy a pomůžu vám tak s rozhodováním a vybíráním :).
Beze jména muž


1. Hodinky. Pokud si o mně myslíte, že jsem "hodinkoholik", tak jste na omylu! Můj přítel je mnohem větší, jen to nedává tak najevo. A právě proto jsem si říkala, že nějaké zajímavé hodinky by mohly být skvělým dárkem. V poslední době mě zaujala značka Komono.
2. CD oblíbeného interpreta/skupiny. Pokud váš přítel miluje hudbu, tak je to jasná volba! Není totiž nic lepšího, než pozorovat přítele jak mi rapuje, popřípadě zpívá v autě songy z posledního alba jeho oblíbence <3 :D.
3. Obraz se společnou fotkou. Tenhle dárek jsem dala příteli k narozeninám. A věřte, byl z něj nadšený. Ono totiž není nic hezčího, než když na vás v jeho obýváku kouká obraz s fotkami z léta.
4. Kniha. Muži moc nečtou. Aspoň ne ti, které jsem kdy poznala. Ovšem i toto se dá zlomit. Stačí najít knížku, která by jej zaujala. Například nějaký životopis o někom zajímavém, nebo něco dobrodružného, od čeho se nebude moci odtrhnout.
5. Poukaz na masáž. Jak jsem již zmiňovala v minulých tipech, tak poukázky jsou skvělou volbou. Pokud ovšem máte doma přítele/muže, který pracuje, tak mu zkuste nadělit poukázku na masáž. Ačkoliv se to zdá neobvyklé, tak věřím, že by to řada mužů ocenila, ten můj na 100% :).
6. Kvalitní crossbody taška. Chodíte rádi na výlety, ale štve vás, že si k vám do kabelky přítel narve většinu věcí? Hlavně tedy v létě. Mně rozhodně ano, proto mě při vymýšlení dárků napadl i tento. V dnešní době je k dostání spousta pěkných pánských tašek přes rameno, takže vybrat jednu pro partnera nebude žádný problém :).
7. Kupte mu něco do auta. Spousta mužů si velmi ráda hýčká svá vozidla, proto by nebylo špatné ho obdarovat i dárkem v tomto směru. Klidně si z přítele vystřelte a pořiďte mu čistící sadu do interiéru, vlhčené ubrousky na palubovku a nebo nový osvěžovač vzduchu.
8. Luxusní boxerky. Nové spodní prádlo ocení každý muž. Nevím proč, ale právě boxerky Calvin Klein jsou pro mě typem spodního prádla "oku lahodící" a svému příteli bych tento kousek nadělila velmi ráda :).
9. Parfém. Tenhle dárek je pro mě naprostou stálicí a pokud nevím co by, šáhnu vždy po nějakém parfému a přítele to zaručeně potěší :).

10 komentářů:

  1. Ahoj Jituško, moc hezký článek a skvělé typy. Já vždy řeším přítele, jsme spolu sedm let a mám pocit, že dochází inspirace. Chci něco co udělá radost a překvapí, ale je to těžší a těžší, Vánoce už mám letos vyřešené, ale v lednu má hned narozeniny, takže znovu:D. Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  2. Super! Diky tbe mam par tipu co bych mohla priteli koupit. Dekuji! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tipy... ;-) Musím uznat, že ty hodinky mi učarovaly natolik, že je příteli s největší pravděpodobností nadělím! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud mám za sebe ohodnotit prádlo od CK, tak jsem byla velmi zklamaná. Předminulý rok jsem tam nakoupila na Vánoce velkou spoustu pánského i dámského prádla, abych podarovala své blízké, protože pro mě je hezké prádlo velmi důležité a vím, že všechny kolem mě tím potěším. Guma na boxerkách, také na dámských kalhotkách, byla tak silná a tak se zarývala do kůže, že po svlečení jsem měla ještě 2 hodiny vyrýsovanou gumu na břiše, to samé mi sdělili i ostatní, které jsem podělila. Mohla to být špatný kolekce nebo špatné kusy a určitě se tady najde mnoho spokojených lidí, za mě ale NE. Prádlo je krásné, ale pro mě velkým zklamáním.

    OdpovědětVymazat
  5. Komono miluju! Hlavne ty novy winston royal :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezke:)ale chybí mi tvé outfity:( přidej zase neco prosim..

    OdpovědětVymazat
  7. Asi hodinky :) http://glamourandstyl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. skvělé tipy :) letos to budou naše první Vánoce...no uvažovala jsem o hodinkách, protože přítel je taky hodinkoholik :D ale nedávno si jedny nadělil sám, pak sem jednou zmínil že by chtěl nějakou knížku o psychologii..ale nevím jakou přesně, tak to jsem nechtěla riskovat, že koupím, nějakou blbost :D takže jsem koupila parfém a pásek... a ještě nejspíš vymyslím nějakou drobnost :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak koukám, že co se týče tašek, máme to obráceně :D U nás je to většinou spíš: "Zlato, můžu si dát k tobě do batohu tohle, tohle a tohle? Víš, já bych si chtěla vzít jen malou crossbody." Takže většinou naše věci na výletech má přítel v batohu :) A můj drahý je opět výjimka co se týče knih - rád čte :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat