2. prosince 2014

/Vánoční Tipy/ Co kamarádce/sestře pod stromeček?

Nakupování dárků mě vždy bavilo! V dnešní době mně to sice baví už méně, ale stále se vyžívám ve vymýšlení těch perfektních dárků pro mé blízké. Vždycky pro mě bylo nejjednodušší obdarovat kamarádky a sestru, jelikož to jsou pro mě velmi blízké osoby a vždy vím, co by je mohlo potěšit! :)

Beze jména

1. Kosmetika! Absolutně to první co mě vždy napadne :). Víte o něčem co si vaše kamarádka či sestra chtějí pořídit, ale obcházejí to se slovy : to je moc drahé, koupím si to jindy.. Kupte jí to vy a uvidíte jakou bude mít radost :).
2. Dekorace do domu. Všechny ženy milují krásné věci, takže věřím tomu, že každého nadchne nějaká krásná soška - za mě vedou andělíčci, svíčka se svícnem a nebo aroma-lampa. Další v pořadí jsou určitě dekorativní polštáře.. Dále můžete nechat vyrobit obraz s vaší fotkou/koláží fotek z vašich společných zážitků a nebo prostě jen nějaký pozitivní a motivující obrázek. Na internetu existuje teď mnoho možností, například ve formě foto obrazu na desce :)
3. Něco na cvičení. Cvičí vaše kamarádka ráda? Tak ji pořiďte sportovní podprsenku, top a nebo láhev na cvičení, například od Bobble nebo Equa. Určitě by potěšilo i pouzdro na běhání na telefon :).
4. Poukázky!! Za mě je to v poslední době naprosto nejlepší věc! Když nevíte co by, dejte poukázku do oblíbeného obchodu, na kosmetiku, nebo masáž a máte vyhráno! :)
5. Náramek symbolizující vaše přátelství / řetízek se jménem. Určitě víte co mám namysli. Jedná se o náramky s vaším jménem, nějakou zkratkou, přezdívkou či datumem. Řekla bych, že je to velmi pěkný osobní dárek :). Popřípadě nechte udělat řetízek se jménem.
6. Šperk. Potěší vždy každou z nás, jelikož jsme všechny v hloubi duše straky :D.
7. Vytvořte balíček na míru! Známe různé beauty boxy, food boxy, "swapové" balíčky.. Tak co něco takového vyrobit vaší sestře nebo kamarádce pod stromeček? Kupte krásnou vánoční krabičku a naplňte ji věcmi, o kterých víte, že je má ráda :).
8. Hrneček. Klasika co nikdy nezklame, tedy pokud jste jej nedali minulý rok. Líbí se mi, že v dnešní době seženete velké množství krásných hrnečků, popřípadě termohrnků. Je vaše kamarádka/sestra workoholička a nebo je zajetá v rytmu "study hard"? Tak to určitě ocení :). Popřípadě pokud se jedná o někoho, kdo je vyloženě krabičkový typ a bez nachystaných krabiček s jídlem z domu nevyjde, tak jí zkuste pořídit nějaký vychytaný box na jídlo :).

Dále určitě nějaký kulíšek na zimu, batůžek/tašku na cvičení, CD oblíbeného interpreta, lístky na koncert....
Věřím, že určitě něco pěkného vymyslíte a také, že jsem vám s výběrem dárků aspoň malinko pomohla :).

Krásný den!


14 komentářů:

  1. Na ten svačinový box mám zálusk už dlouho, ale takové nekřesťanské peníze bych za to nedala :-D:-( Jinač hezké nápady. My si v posledních letech s kamarádkama dáváma poukázky neustále. Člověka to nesmírně potěší a přitom si může vybrat dle vlastního.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké tipy! Já to vidím na kosmetiku, doplňky nebo právě poukaz :)

    Ráda bych vás pozvala ke mně na blog na adventní giveaway o náhrdelník z Lindexu :)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Ty náušnice jsou překrásné!

    OdpovědětVymazat
  4. Jů ten srdíčkový polštářek chci! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jů ten srdíčkový polštářek chci! :D

    OdpovědětVymazat
  6. jo, ten polštářek je skvělý, zrovna jsem si ho dovezla z primarku za pár korun :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Jitus, nemas tip na overenej web s temi retizky se jmenem, popripade jen pismenem? Hrozne bych nejakej chtela :)

    OdpovědětVymazat
  8. ty polštářky jsou úplně cute <3

    OdpovědětVymazat
  9. Jůů,tak já bych brala opět každý z nápadů. krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Super tipy Jituško, přesně takové dárky bych chtěla najít pod stromečkem i já :)

    LINZICLIP Giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Super clanek, chvalim!

    OdpovědětVymazat
  12. Kulíšek je božííí ❤

    OdpovědětVymazat
  13. Udel sestricce tu darkovou krabicku, dekuji za tip!

    OdpovědětVymazat