27. listopadu 2014

/NEW IN/ Moje radosti a Black Friday

Občas některé věci předčí vaše očekávání a udělají vám lepší den, když se zrovna necítíte ok. To byl i případ balíčku, který mi dnes přišel! Musím vám říct, že dlouho mě tak materiální věci nepotěšily jako právě teď. Přišel mi totiž balíček od Adidas NEO. Věci této značky seženete buď na stránkách Adidas, v sekci NEO  a nebo přímo na prodejně v Centru Chodov! Určitě tam zajděte mrknout, jelikož jak jsem již v minulosti psala, tak kolekce NEO není jen o sportovních věcech, ale je spíše zaměřena na věci k běžnému nošení. V této kolekci seženete poměrně trendy kousky, které podle mě stojí za to! Ale to posuďte sami :).
IMG_0005
IMG_9995

A ještě bych pro Vás měla jednu informaci! Zítra je BLACK FRIDAY, je to záležitost, která je převzata z Ameriky, ale jde o to, že při tomto dnu je všude velký spousta slev! A dobré je, že to přejímají i naše obchody, takže třeba v Office Shoes, už začaly slevy a najdete tam perfektní boty až s 50% slevou. Dále si můžete vytisknout 30% slevu do obchodu New Yorker  a pokud zapátráte, tak najdete určitě další množství slev, které budou zítra platit, některé i déle. A ještě jedna poznámečka! Pokud máte na zahraničních stránkách vyhlédnuté nějaké věci, tak na ně zkuste zítra mrknout a třeba je pořídíte s parádní slevou! :)

Přeji příjemné nakupování a krásný den!

21 komentářů:

  1. Děkuju za upozornění na black friday! A ta čepice je úplně boží. Já má s čepicemi problém, že je nemám ráda a nerada je celkově nosím. Minulý rok jsem si koupila jednu, kterou jsem schopna tolerovat, jinak je to se mnou strašný! :) Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  2. O Black Friday slyším poprvé, ale ta sleva mi přišla na e-mail z NewYorkeru, škoda jen, že zrovna zítra se nikam nedostanu :). Ta čepice je moc pěkná Jity

    OdpovědětVymazat
  3. Na black friday bych málem zapomněla. Loni jsem vykoupila snad půlku New Yorkeru, tak třeba se i letos poštěstí :) Díky za připomenutí:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná čepička :) no já zítra na nějaké slevy můžu zapomenout, mám stužkovák, takže budu mít dosti stresující den! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Dik za pripomenuti black friday, na nejaky stranky urcite mrknu :) A na ty fotce s capkou ti to desne moc slusi.

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
  6. co máš za svetřík? vypadá hezky:))

    OdpovědětVymazat
  7. ta čepice je hrozně pěkná a tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta čepice je úžasná, jinak o Black Friday jsem se dozvěděla až den předem, ano přesně v době, kdy jsem všechny úspory utratila za vánoční dárky a nadšeně všude vykřikovala, že já už dárky nakoupené mám. No, tak snad příští rok budu chytřejší :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Věci vypadají skvěle, těším se na outfity! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. puska, videla som na tvojom instagrame, ze aj ty si si zaobstarala ten ooobrovsky obojstranny sal z NY, ktory ja pracovne nazyvam deka :D .. mohla by si prosim prosim hodit nejaku inu random fotku s nim v outfite? alebo aspon prezradit, ako si ho tak pekne obmotavas? .. ja v tom vzdy vyzeram ako taka velka guča a neviem si ho dat na seba nijako normalne :/ .. #firstworldproblems

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha :D normálně si jej přeložím, aby byl "tenčí" a pak obmotám kolem krku s tím, že konec protáhnu dovnitř, aby držel kde má :)).
      Až budu mít čas, tak vyfotím na insta :).

      Vymazat
  11. Ta čepice je super. Já s nimi mám docela problém, žádná mi nesedí. A když už si nějakou v obchodě zkusím, celkem to vypadá i dobře, zaplatím a odjedu s ní domů, druhý den, když si ji chci dát, vypadá naprosto jinak a je to ještě horší :D Nevím, jestli v těch obchodech mají nějaké zkrášlující zrcadla nebo něco, co způsobuje, že jejich věci vypadají dobře, ale doma je to vždycky katastrofa :D

    http://lifewithstretchedears.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Jitko,
    Musím ti pochválit především čepici, je skvělá. Tahle barva je momentálně in, jsou jí plné obchody a navíc nám tmavovláskám sluší. :) Sama jsem si v tomhle odstínu pořídila několik kousků do mého šatníku. Taky se mi líbí tvé šedivé kalhoty. Jsou "a la denim"? :)
    Black Friday už podruhé prožívám přímo v Americe. Přes to všechno šílenství kolem je to ale asi jedna z nejlepších příležitostí, jak si nakoupit levně pro sebe (a na sebe :D ), stejně tak jako sehnat vánoční dárky pro rodinu a kamarády. V mnoha případech je to ale jen obchodní trik a větší slevy budou po Vánocích... Slevy tu byly v plném proudu už skoro celý týden před Black Friday a pokračují ještě do pondělí. Zařekla jsem se, že se toho davového šílenství nezúčastním, ale nakonec jsem neodolala a vzala mé oblíbené HMko útokem. :) Jejich už tak nízké ceny šly dost dolů, tak proč ne, že? :) Letos jsem ale víc nakupovala online z pohodlí domova, takže nehrozilo ušlapání nebo rvačka o vyhlédnuté zboží. Ačkoliv mě pěkně dopálilo, když mi z virtuálního košíku během chvilky někdo "vykoupil" vysněný a hodně zlevněný kousek! :D
    Nákupům zdar!
    Pavla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavli,
      ano, jsou "a la denim" :). A to nákupní šílenství bych asi nikdy naživo zažít nechtěla! :D Mám z toho docela respekt, někteří lidé jsou v tomto skutečně blázni :D.

      Vymazat
  13. Zobrazuješ jenom plusové komentáře? To je opravdu k smíchu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Schvaluji skoro všechny komentáře, kromě těch vulgárních, nevhodných a vyloženě rýpavých :). Ale ona většina už sama padá do spamu, takže je tam v 99% ráda nechám :).

      Vymazat
  14. kulíšek je parádní, moc Ti sluší! :)) také se budu muset mrknout po nějaké čepici.

    OdpovědětVymazat