18. října 2014

Rimmel Goodies

Máme tu víkend a o víkendu se má odpočívat, takže si dovolím vás malinko navnadit na novinky Rimmel, které naleznete v drogérii. 
Když mi balíček od Rimmelu přišel, tak jsem byla nadšená! Jejich make-upy zbožňuji a ani tyto novinky v podobě primeru, dvou make-upu a řasenky mě nezklamaly! Určitě stojí za vyzkoušení :).

A aby vám to zkoušení šlo lépe, tak tři z vás obdrží balíček s nějakým produktem, stačí zanechat pod článkem komentář s emailem a názorem na dekorativní kosmetiku Rimmel, popřípadě mi můžete napsat, jaký je váš oblíbený výrobek :).

Krásný víkend Všem!

(soutěž ukončena)

131 komentářů:

  1. Rimmel patří mezi mé oblíbené značky. Internetem profláklý pudr si kupuji stále dokola a jsem s ním spokojená. Tyto krasavci vypadají velmi lákavě :) Snad se usměje štěstí :)

    evahorn7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Od Rimmelu mám ráda řasenky a hlavně laky na nehty. Asi jsem ani nic jiného nezkoušela. Sestra používá jejich BB a makeup. :)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. od Rimmelu mám několik prodktů a mezi nimi je i makeup lasting finish (ten ve starším balení) :) mám hrozně ráda "Kate" rtěnky
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. m.kandrnalova@seznam.cz
    Tuhle značku mám ráda, mám od Rimmelu několik řasenek, makeup, ale hlavně pudr od Rimmelu bych neměnila! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rimmel je moje hodně oblíbená značka, profukty jsou za tu cenu fakt skvělý a hlavně je dobře dostupný :) Nejradši mám asi make-upy a řasenky, ale naopak všemi chválený pudr Stay Matte je podle mě hrůza :D A co nejdříve se chystám na jejich korektor :)
    M.Boudna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jediné drogérkové make-upy, které můžu mít jsou právě ty od Rimmelu, momentálně mám tenhle červený a jsem nanejvýš spokojena :) Zrovna tak pudry a občas i nějaká ta řasenka nebo báze pod make-up :)
    k.kubistova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. od kosmetiky rimmel nemám mnoho věcí, ale přesto se mi produkty líbí a dlouhou dobu se chystám na jejich makeup match perfection stejně tak na wake me up.. a doufám, že už na ně brzy dojde.. a pokud ne, budu doufat alespoň ve výhru..

    stringsofmybreath@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jediné drogérkové make-upy, které můžu mít, jsou právě ty od Rimmelu. Momentálně mám tenhle červený a jsem nanejvýš spokojena :) Zrovna tak pudr a občas i nějaká ta řasenka nebo báze pod make-up.
    k.kubistova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Kosmetika od Rimmel patří mezi mé nejoblíbenější, hlavně je cenově dostupná. Používám od nich make up, pudr, řasenky i linky. Rimmel London kupuju už déle, vlastně mě k ní přivedla mamina, která ji taky používá. Tak ti přeju ať ti slouží ;-) A doufám ve výhru :-)
    terezka.rychtecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Milujem make upy Rimmel ! :) či už ten modrý Match perfection alebo ten červený :) milujem ich vôňu, konzistenciu, odtieň ktorý sedí mojej pleti :) Máloktorá riasenka mi aj vyhovuje, no zrovna ich oranžová scandal eyes je super :) za super ceny si myslím super kozmetika :)
    mona.recenzie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Rimmel mám hodně ráda, nejraději make up a pudr stay matte :-)
    silvie.jamrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  12. fijalova.kfjetina@seznam.cz Rimmel jsem vždycky spíše přehlížela, především makeupy apod., né že bych tuhle značku neměla ráda, jejich řasenky jsou docela fajn, ale zatím mě nijak extra nenadchla asi, proto teď když koukám jaká jsi z ní nadšená, navnadila jsi mě:) Ráda bych vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  13. Kozmetiku Rimmel mám veľmi rada, vyhovuje mi či už make-up alebo aj riasenky a zbožňujem ich rúže na pery.:) pre mňa je to jednoznačne jedna z naj značiek v drogériach :))

    k.behanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Mezi moje neoblíbenější produkty od Rimmelu jsou makeupy. Kupuju si je pořád dokola, protože jsou prostě super.. Dál taky ráda používám jejich pudr, bázi pod makeup, gelové linky a profláklé rtěnky od Kate :)
    kotnourova.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Rimmel má bezkonkurenční řasenky :) kupuji si je pravidelně už dlouho. Na tuhle novou jsem moc zvědavá. :)

    frankovalen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ja si ted nemohu vybavit, zda jsem kdy nejaky produkt mela. Kazdopadne jsem nedávno koukala po tom makeupu, slysela jsem dobre ohlasy, ale zatim jsem si ho neporidila:)
    FantovaPetra@seznam.cz ( nejak mi nejde se na mobilu prihlasit :D)

    OdpovědětVymazat
  17. Rimmel majú super produkty najradšej mám od nich rúže a špiráli :)
    micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  18. po týchto novinkách som už veru pokukovala, rimmel mám obecne veľmi rada a myslím, že by ma toto combo vôbec neurazilo, najviac som zvedavá na riasenku :)
    dominika.holosova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. ten "starý" lasting finish jsem milovala a na tenhle jsem taky moc zvědavá, Rimmel mám ráda a zatím mě nezklamal v ničem, něco nebylo úplně top, třeba bronzer, ale třeba na rtěnky nedám dopustit :)

    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Wow! Novinky vypadají více než skvěle :) Miluji jejich makeupy a řasenky. Rtěnky od Kate jsou taky boží, krásně drží a mají super odstíny. Naopak tolik vychvalovaný pudr Stay Matt mi vůbec nesedí. wallova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Miluju tekuté oční linky od Rimmelu - lepší jsem ještě neměla! ;) Ale používám i pudry a make-upy :)
    klumparova.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Od Rimmelu mám nejraději rtěnky a make upy, řasenky mi moc nevyhovují, ale tahle nová je skvělá :)
    silhankova.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Super! :) Rimmel mám ráda, dobrou zkušenost mám s jejich pudříky a řasenkami.
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ty novinky vypadají moc dobře. Rimmel zbožňuje nejvíc řasenky a make-upy.
    beautymaty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Podle mě má Rimmel nejlepší právě make-upy, korektory a pudr, zbytek sortimentu mě zatím moc neoslovil, ale i laky na nehty nejsou vůbec špatné :)
    lucie.setinska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Od Rimmelu mám pudr a rtěnky Kate. Pak ještě řasenku, ale s tou moc spokojená nejsem.
    6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Nejradši mám od nich zelenou řasenku Lycra flex a bázi pod makeup takovou s modrým víčkem. Určitě se chystám vyzkoušet i tuhle novou, jestli bude taky tak dobrá :) adela.kuchynova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Rimmel je moji nejoblíbenější kosmetikou, kterou používám :) Nejraději mám make upy, rtěnky By Kate a také profláklý pudr Stay Matte, který si kupuji stále dokola :)
    BajunkaPechacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Rimmel miluju, popravdě většina kosmetiky mám právě od této značky, protože je kvalitní a levná, což jako studentka ocením. :-) Nejlepší jsou makeupy, velký výběr odstínů a hlavně tón do žluta, mezi oblíbené rimmel produkty také patří pudry a hlavně moje záchrana - korektor 3v1 na kruhy pod očima a projasnění. :-)

    OdpovědětVymazat
  30. rimmel mám ráda, nejvíce od nich používám lak na nehty a pudr. Velmi mě láká vyzkoušet jejich make-up nebo bb :)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Rimmel je skvělá značka, nejraději mám, mimo jiné, podkladovou bázi Fix & Perfect (nebo tak něco) a rtěnky Kate a laky na nehty.
    pavla.holoubkova19@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Jiti,
    Novinky vypadaji fakt moc lakave.Ja mam od Rimmelu desne rada laky na nehty,tech mam nespocet a make-upy.Nejoblibenejsi Match perfection.
    Muj mail je: michaela.kyselova85@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Od Rimmelu mám nejraději make-up a pudry, jsem s nimi maximálně spokojená. Ještě jsem si ale nekoupila řasenku, tu bych určitě ráda také zkusila. dorirakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Myslím, že Rimmel rozhodně patří k té lepší drogérkové kosmetice, nejraději mám Rimmel wake me up foundation. patkova.ma@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  35. Já používám pravidelně v zimě make-up Rimmel Lasting finish 25 h a v létě make up wake me up a také pudr od této značky a jsem maximálně spokojená. :)
    lucie.krouzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Od Rimmelu používám laky na nehty, měla jsem i řasenku a pudr a obě věci byly fajn :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Rimmel mam moc rada. V drogerii je to jedna z mala znacek, ktera ma kvalitni vyrobky za prijatelnou cenu. Miluji rtenky od Kate, make-up wake my up, laky na nehty......
    Littlegirlfromvillage@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. michaela.veselkova@centrum.cz
    Já mám rád jejich rtěnky. Make upy a ani řasenky jsem nejspíš nezkoušela, ale tyhle novinky vypadají tak suprově, že bych to ráda napravila. :-) snad budu mít alespoň jednou štěstí.

    OdpovědětVymazat
  39. S makeupy od Rimmelu moc zkušeností nemám,ale jejich řasenky naprosto zbožňuji a i s laky na nehty mám dobré zkušenosti. A o bázích pod make up ani nemluvím,ty také nemají chybu :)
    terka1971997@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Úplne nejvíc miluji řasenku - Scandaleyes lycra flex, dělá mi neskutečné řasy a a zvýrazňuje pohled. Kromě toho používá make up, pudr, tvářenku a nemohu zapomenout na rtěnky Kate Moss. Rimmel je TOP!
    BTW Jitka si pro mě obrovská inspirace, za co ti velmi děkuji :)
    tatianahorna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Mám moc ráda jejich make-up stay matte a taky bronzery :)

    sororessa@gmail.com

    Sororessa
    Zveme vás na naši giveaway! ;)
    A.

    OdpovědětVymazat
  42. Kosmetiku Rimmel mám osobně velmi ráda, ať už řasenky, tužky na obočí, laky na nechty nebo make-up. Nejoblíbenější je určitě řasenka Scandaleyes a make-up Match Perfection. Nové produkty bych určitě ráda vyzkoušela tak zkusím štěstí :)

    e.kneblova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Od Rimmelu mám pouze řasenky a jsem s nimi spokojená.
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. S kosmetikou od rimmelu nemám zkušenosti bohužel žádné, proto bych chtěla něco od této značky vyzkoušet ;)
    petra.nadrchalova24@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Rimmel mám moc ráda, obzvlášť jejich řasenky, které jsou vážně výborné! :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. S kozmetikou od Rimmelu som mala len jednu skusenost . Mojim oblubenym produktom je gelova vodeodolna linka. :-)
    Email: lejkamal@gmail.com

    leuslifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  47. Zrovna tyhle nové makeupy bych momentálně ráda vyzkoušela a když se mi je nepodaří někde vyhrát, koupím si je :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Od Rimmelu mám Match Perfection a miluji ho, ráda bych vyzkoušela i další :) Jen mi to má peněženka nějak nechce dovolit :D
    peuna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Jéé, zrovna tyhle novinky mě docela zaujaly a brousím si zuby na ten make-up :) .. Jinak zkušenosti s produkty od Rimmelu mám zatím povětšinou dobré a moc mi vyhovují hlavně báze, make-upy a pudry :)
    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Rimmel zabírá větší půlku mého kosmetického šuplíku, a že je to velký šuplík :-)
    evabudirska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Značka Rimmel je podle me kvalitni drogerkova kosmetika a mam ji rada :) Tento novy make-up jsem byla omrknout a prekvapila me i celkem dobra kryci schopnost :) Kazdy v mem okoli si Rimmel makeupy chvali :) Ja osobne mam velmi rada rtenky, i laky jsou super a vlastnim jedny ocni stiny a nedam na ne dopustit :) Kdyby se na me usmalo stesti neco vyhrat, byla bych urcite rada! :)
    v.sadova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Z novinek by mě zajímal make up. Jinak mám od Rimmelu ráda jejich nepřekonatelný pudr a řasenky.
    inken@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Zatím jsme vyzkoušela jen řasenku a matný pudr, ale spokojená jsem byla, to jo :)
    vduzi@post.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Od Rimmelu mám super korektor, rtenku a tuzky na oci :) A ta nová rasenka vypadá moc dobre :)
    lenate@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Rimmel je jedna z mých nejoblíbenějších značek, mám ráda, že neustále mají nějaké novinky a mají široký výběr .) makeup Wake Me Up je naprosto úžasný, pro bleduje je fakt suprový Match Perfection, měla jsem i korektor Match perfection a vždycky to byl takový můj zachránce a pak mám rtěnku Kate Moss a v ponděli je v Rossmanu sleva na tuhle značku 25% tak si pro tu stejnou rtěnku opět zajdu :D
    lena.slajf@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Rimmel je dobrá značka, nejraději mám pudr Stay Matte :)
    anetahospodkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, od značky Rimmel mám nejraději právě makeupy a taky laky na nehty, které skvěle drží. Zrovna tento týden jsem si od nich jeden lak koupila :)

    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. balíček bych dala kamarádce, co se týče výrobků od rimmelu u mě vítězí rtěnky / mám ráda černou kolekci Kate Moss a i z jejich běžné fialové kolekce rtěnku "asia"

    krisjanku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. já mám od rimmelu moc ráda rtěnky od kate, ty jsou super! no a pudr stay matte je celkem klasika :)
    Once Upon a Time

    onceuponatimeside@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. No tento make-up Long lasting 25 hodin strašne chcem vyskúšať :) Musím si hi ísť obzrieť do obchodu, teda ak ho tam už majú :D
    katarina.kacurikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. mám několik produktů od Rimmel, například makeup, "Kate" rtěnky, řasenky a pudr :) karolina.piklova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Já mám nejraději rtěnky a báz pod make up. Lucieabadiblogger@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Já mám z drogerie Rimmel asi nejradši. Používám Scandaleyes řasenku a make-up Wake me up :)
    DenisaK97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Od Rimmelu používám už několik let pudr Stay Matte, to je moje stálice. Taky make-upy od této značky mám ráda, momentálně mám Match Perfection. Myslím, že mezi drogerkovými produkty jsou ty od Rimmelu jedny z nejlepších a přitom za super cenu. Taková cenově dostupná kosmetika, která ale má svoji kvalitu...

    vlckova.kam@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Jůůůů Rimmel miluju! Nedám dopustit na jejich rtěnky, které jsou prostě super a pořád a pořád dokupuji další! O:-)
    Mejkapy mají taky moc fajn a mám již několikáté balení Match perfection. Dál řasenky? Sem s nimi - Lash Accelerator se stal mým oblíbencem. :-) Jojo Rimmel to je značka ideál. :)
    yellowbeautylife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Rimmel mám moc ráda, všechny výrobky, nevíce asi pudr.. už ho používám kolik let ;) patockova.e@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Rimmel mám moc ráda, mají skvělý make-upy (nejradši mám lasting finish :)) a pudr stay matte je klasika :)
    s.juzkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Rimmel za mě má nejlepší makeupy v drogerii a taky rtěnky:) Bázi jsem měla akorát v modrém provedení a byla super:) Obecně moje oblíbená značka:)
    Natka.horvathova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Od Rimmelu mám nejradši laky na nehty. Žádné jiné mi tak dobře nedrží. Momentálně používám Stay matte pudr, ten mi přijde průměrný. Mail mám na seznamu: USedmikrasky.

    OdpovědětVymazat
  70. od Rimmelu mám ráda pudry Stay Matte :)
    p.bensova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Od Rimmelu mám matující pudr Stay Matte a je to můj svatý grál! :)

    OdpovědětVymazat
  72. Musím říct, že Rimmel mě ze všech značek dekorativní kosmetiky v drogerii nejvíce překvapuje, ať už jde o díry na trhu nebo přání zákaznic. :)
    stefankova.aneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Rimmel dela skvele makeupy a rasenky samozrejme!
    p.bartoszova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Rimmel mám osobně ráda... hlavně jejich make-upy:)) Teď jsem si koupila i jednu z novinek... tužku na oči z edice Kate a za mě spokojenost!
    SandyLovedoll@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Abych oravdu rekla, tak s rimmel kosmetikou nemam vubec zadne zkusenosti. Krome jednoho jedineho makeupu, wake me up, na ktery jsem slysela mnoho chvaly. Musim potvrdit, je vazne dobry, nazev wake me up k nemu uplne sedi a to diky jemnym troyteckam, ktery obsahuje a plet tak rozjasni. Uplne na zadek jsem si z nej ale nesedla, tak treba nekdy vyzkousim neco, co me nadchne vice :)
    Sweet.rozalie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Rimmel mám ráda, mým nejoblíbenějším produktem je asi oranžová řasenka Scandal eyes,
    kterou si opakovaně kupuji :) thecityofdreams@email.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Rimmel má skvělé laky na nehty a make-upy! :-)

    anyzzzz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Rimmel zbožňuji..nejraději mám rtěnky z kolekce Kate Moss...chtěla bych vyzkoušet tuto novou řasenku!

    vavi.veve@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Kosmetika Rimmel je moje nejoblíbenější ještě s kosmetikou Astor. Mám od Rimmelu make up pudr a laky na nehty a nikdy mě nezklame.
    Kupkova.nada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Od Rimmel mám ráda řasenky, protože ty jsou fakt boží. Rimmel považuji za kvalitní kosmetiku, ale někdy se jim taky něco nepovede.
    simonetablog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. zbožňuju jejich make-upy

    praspes@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Já nepoužívám už nějaký ten pátek jiný make-up než Stay Mate právě od Rimmelu, to samé s pudrem Stay Mate. Jsou to moji miláčci :)

    tithen@email.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Rimmel jako značku mám velmi ráda. Pudr Stay Matte patří mezi mé stálice. Makeup Stay Matte též zbožňuji. A rtěnky Kate Moss jsou mé oblíbené. :-)
    aneta.zamkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Od Rimmelu mám nejradši to jejich BBčko, to si kupuji pořád a pořád :) Zajímá mě ale ten nový makeup v bílé tubičce, musím zkusit :)
    gwyn.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Od Rimmelu používám jak pudr, tak makeup i řasenku :D ale nejradši mám pudr Stay matte a makeup Stay matte :-) Makeup je zatím ten nejlepší, který jsem kdy měla a pudr používám už hrozně moc dlouho :)
    anna.bezuchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Make-upy od Rimmelu jsou nejlepší! Skvělá kvalita, krásný design a přívětivá cena! Takže za mě ano! :-)
    Dolivkova.Dominika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Moje nejoblíbenější drogérková kosmetická značka. Od Rimmelu používám opravdu hodně věcí, nejvíc asi pudr Stay Matte a Match Perfection make-up. Mají dobré i laky na nehty a rtěnky.
    lily.grey@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Od Rimmel mám ráda řasenky a make-upy, Rimmel považuji za kvalitní kosmetiku.

    benik321@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Od Rimmelu mám nejradši make-upy a pudr. Je to bezva kombo! :)
    Kudrnovarenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Od Rimmelu si v blízkej dobe plánujem určite kúpiť púdet Stay Matte a v dm je v akcii aj ich nový makeup, ktorý máš na obrázku vyššie :) Tak možno aj ten poputuje ku mne :))
    denie257@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Já mám nejraději rimmelácký makeupy a rtěnky :)
    radkamikesova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Já mám Rimmel kosmetiku ráda,mají nejlepší matují pudr a laky 60 seconds a produkty nejsou nijak drahé :-)
    kamila.pad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Už od dôb, kedy som začala s prvými pokusmi o vytvorenie nejakého makeupu mám Rimmel rada. Teraz používam hlavne Apocalips a je skvelý.

    lerosep4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Moje oblíbené věci od Rimmelu jsou určitě pudr Stay matte, jejich salon pro laky a wake me up make up :)
    F.Terka.F@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj :) z kosmetiky Rimmel mám nejraději jejich makeupy, přijdou mi top mezi drogérkovými. Používala jsem 25 hours stay, poté jsem vyzkoušla stay matte a z něj jsem unešená ještě více - už nemusím dávat pudr, krytí je docela silné, ale když se vybere dobrý odstín, tak ani nevypadá nepřirozeně. S jejich pudry mám také dobrou zkušenost, ale co bych této značce vytkla jsou řasenky, bohužel pro mě nejslabší z celé drogérkové nabídky. Sice jsou krásně černé - syté, ale děsně slepují, rychle vysychají, drolí se, moc nezahustí, víckrát už ne :)
    ashley.blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Ahoj, kosmetiku Rimmel mám moc ráda, především jejich make-upy a laky na nehty :-)
    Skrankova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. To je pěkná GA :) Mám ráda od Rimmelu jejich laky, víc kosmetiky jsem zatím nezkoušela.
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Kosmetika Rimmel je super, nejraději mám jejich make-upy, koknrétně lasting finish a match perfection. Opravdu super jsou i rtěnkny Kate Moss :) a mojí stálicí je transparentní pudr stay matte ! :) svatonova.e@email.cz
    (+ Můj oční lékař,mi vždy říká ať používám řasenky pouze od značky Rimmel.)

    OdpovědětVymazat
  99. Ahojky, od Rimmel mam velmi rada ich makeupy a preto by ma vyhra nadmieru potesila :) ( najma preto lebo mi prave moj dochadza :D ) Pekny vecer Jitka :)

    OdpovědětVymazat
  100. Já mám ráda jejich černé gelové linky a teď jsem si oblíbila gelovky i v barvě smaragdové od Kate :) jinak jsem už pokukovala po té nové řasence s arganovým olejem, tak uvidíme :)
    Zirafka.Bara123@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Rimmel mám moc ráda je to má oblíbená značka :) Miluju jejich makeupy a taky jejich slavný pudr stay matte :)
    Používám a stále dokola si kupuju jejich pěnový makeup stay matte, který mé problematické a mastné pleti sedí :) právě dodělávám 3. balení :D :D
    largebookmania@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj,
    kosmetiku Rimmel mám hodně ráda, mám doma hned několik věcí, ale nejlepší jsou jejich laky! Právě si jedním lakuju nehty:)
    frajerova.eliska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Do.horackova@seznam.cz

    Mám moc ráda tento makeup ve staré verzi, takže jsem moc zvědavá na novou :)

    OdpovědětVymazat
  104. Rimmel používám - hlavně make upy, pudry a laky na nehty. Ráda bych vyzkoušela novou řasenku. Zu Ko
    zuzaaanka1982@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Mám od Rimmel make-up (starší verzi), ale už pěkně na spodní hranici. Je super a parádně kryje. Tak bych chtěl zkusit i tento. :) Jinak mám od Rimmel řasenky a nedám na ně dopustit. Jsou strašně super, neslepují řasy a parádně přidají na objemu.

    sabinakrenkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Rimmel jsem měla jako značku kdysi hodně ráda, ale poté mi jejich makeupy přestaly sedět a tak jsem moc zvědavá na tuhle novinku a moc ráda bych ji vyzkoušela :) Naopak miluji jejich rtěnky a řasenky :) !
    kate.trpalkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Mám teď od Rimmelu make-up a jsem s ním moc spokojená :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Muj nejoblibenejsi vyrobek je pudr Stay Matte, nic mi na obliceji nejdrzi lip nez prave tento pudr ❤️ Karinklikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Mám tento make-up a jsem s ním nad míru spokojená, už po 2 roky kupuji make upy jen od Rimmelu, dělají je opravdu TOP! :-) danuuvel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Od Rimmelu mám rám ráda spoustu výrobků, ale dva největší oblíbenci jsou pudr Stay Matte a rtěnky Lasting Finish by Kate!:)
    jisovatereza@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Rimmel mám ráda, používám make up Match Perfection a pudr Stay Matte a občas si koupím i nějakou řasenku. :-)
    ice.west@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. roxy.roxy6@seznam.cz

    Rimmel kosmetiku mám moc ráda, nejraději mám makeupy a to konkrétně lasting finish a ten s modrým vrškem, jen ted nevím jak se přesně jmenuje- myslím něco matte ?:D Ještě jsem měla moc ráda s fialovým vrškem, byl i proti vráskám ale tuším že už ho nevyrábí :( A miluju jejich rtěnky z kolekce Katte Moss ! :)

    OdpovědětVymazat
  113. Kosmetika rimmel je určitě jedna z těch kvalitních značek v drogerii. Můj nejoblíbenější produkt je Rimmel wake me up foundation. :) patkova.ma@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Kosmetiku Rimmel mám moc ráda :) Můj oblíbenec je nový BB cream 9v1.
    erika.matyskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Rimmel make-up je jeden z mála make-upov, ktoré mojej pleti vyhovujú a odtieňovo sedia a hlavne sú dostupné za rozumnú cenu. Mojím miláčikom je Wake Me Up, nedám na neho dopustiť a bez púdru Stay Matte ani neodchádzam z domu :D Skvelé sú aj rúže v tmavých matných odtieňoch od Kate. :)

    nikola.dirlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Rimmel má skvelú kozmetiku, ja používam presne tento červený makeup a tiež laky mám od nich rada. :)
    paula.kulichova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  117. Od Rimmelu mám pár věcí, nejraději mám ovšem pudr Stay Matte. Ten je naprosto super!
    N.durkacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Já od Rimmel nejčastěji mívám make-upy (drtivá většina makeupů co jsem kdy měla, byla od Rimmel), občas řasenky, když je nějaká fajn akce a moc spokojená jsem i s laky na nehty :). Tento červený makeup jsem ještě nezkoušela, vždy vyhrál modrý Match perfection, tak se třeba zadaří :)

    kajapavlickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Značku Rimmel mám velice ráda, používám make-up a pudr od této značky a jsem velice spokojená. Velice ráda bych vyzkoušela i tyto produkty :-)
    misaritterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Nejradši mám asi make-up Match perfection. :)
    Ráda bych ale vyzkoušela i tyto produkty, určitě se na ně v drogerii mrknu (pokud tedy nevyhraju :D)
    Aneta.koukolova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Od Rimmelu mam rada korektory - stoji docela par kacek a umi odvest svou praci skvele. :-)

    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Od Rimmel mám ráda hlavně make-up, jsou cenově dostupné a dobře kryjí :)

    sarka.lysackova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Rimmel mám moc ráda, řasenky, zas tolik ne, ale makeupy jsou skvělý! =) nejradši mam match perfection, ale tenhle je taky můj favorit a navíc, po novym přebalu se mi zdá, že má malinko světlejší odstín =) což je supr! =)
    sara.baum@post.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Rimmel je podle mě nejlepší drogérková kosmetika :) Kupuji si už roky jejich makeup, pudr i korektor. Naopak řasenky mě od nich až tak nezaujaly.

    OdpovědětVymazat
  125. Rimmel jako drogérková značka je super. Pro mě naprosto top je letošní limitka laků na nehty od Rity Ory. Kam se na tyhle laky výdrží hrabou dražší laky!:-O

    ogrinka69@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Kosmetiku Rimmel mám ráda :) Nejradši mám Stay matte bázi a make-up Lasting finish 25H :)
    dominikab26@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  127. Od Rimmelu jsem jeste moc vyrobku nezkousela, tak treba ted bude moznost :) kladivovasimona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Kosmetika Rimmel je mi sympatická. Od Rimmelu mám nejradši laky na nehty. Mají skvělý široký kartáček!
    martuska.ga@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Rimmel kosmetiku mám ráda, nejvíce využívám jejich laky na nehty, které mají super výdrž i odstíny :) Vyzkoušela jsem i podkladovou bázi pod make-up a teď bych ráda zkusila i samotný make-up :)
    misa.foglarova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj, od Rimmel jsou super jejich řasenky, snad všechny jsou boží :) a potom určitě laky 60 second a make-up Match Perfection i pudr Stay Matte, je to jednoznačně moje nejoblíbenější značka kosmetiky. :)
    petabou@seznam.cz

    OdpovědětVymazat