4. října 2014

Proč je výběr spodního prádla tak důležitý?

Máme tu sobotu a tak si dáme nějaký oddychový článek. Dnes se bude jednat o spodní prádlo, jelikož je nedílnou součástí našeho každodenního života a přijde mi, že  se mu věnuje malá pozornost. Soudím aspoň dle toho, co potkávám na ulici. 

Nevím proč, ale vždy mě hrozně vytrhne, když potkám ženu, která má šíleně zařezanou (zapranou!) podprsenku a nebo dívku, které lezou ven celá tanga. O šílených barvách, které vůbec nekorespondují k oblečení se raději ani nebavím. Samozřejmě, když vám čouhá krásná krajková (obr.) podprsenka skrz top (obr.) a vše je to promyšlené a vypadá to pěkně, je to něco jiného :).

Já osobně tedy zastávám názor, že spodní prádlo by nemělo jít vidět a mělo by s oblečením splynout, aby nerušilo celkový look. Proto si myslím, že každá žena by měla vlastnit bílou, černou, ale i tělovou soupravu, aby ji nezaskočila žádná příležitost, plus ještě jednu podprsenku, kterou můžete nosit bez ramínek, jelikož jak všechny víme, tak ne vždy se ramínka hodí (s průhlednými ramínky na mě nechoďte!)

Abych vám dala pár tipů na podprsenky bez ramínek, tak za mě je nejlepší Wonderbra Ultimate Strapless. Je sice dražší, ale rozhodně se vyplatí! Prsa krásně drží a pokud si nevíte rady s velikostí, tak mrkněte na internet a přeměřte se podle oficiálních rozměrů značky :). Když jsem pátrala dále, tak jsem objevila ještě stejný kousek v prodejně Intimissimi s názvem Laura. 

A co já a prádlo? To je dlouhá story. Skrz sport jsem nosívala jenom sportovní a funkční prádlo, nejlépe s obrázky a nohavičkové. Ovšem z toho člověk ve většině případů vyroste a momentálně dávám přednost krajce a nebo hladkému materiálu, který vytvoří jakoby druhou kůži. Z barev u mě vede černá a tělová. A spodní prádlo nejraději nakupuji od značky Lormar a nebo v H&M a New Yorkeru. 

A právě nová souprava Lormar mi momentálně přibyla v mé sbírce. Jedná se o krásnou podprsenku a brazilky z řady Lormar VIP a jedny klasičtější kalhoty z řady First, odstín champagne. Všechny tři věci jsou naprosto úžasné, příjemné a velikostně sedí. Podprsenku jsem zvolila velikosti 70C a kalhotky vel.2 a nemohu si stěžovat. Objednávala jsem přes internet a moc mile  mě potěšilo, že eshop luxusnipradlo.cz má i videa skoro ke každému produktu, takže si všechno můžete prohlédnou live a tudíž přesně víte co kupujete. 

Podprsenka - Lormar VIP 
Brazilky - Lormar VIP 
Kalhotky - Lormar First

Doufám, že se vám můj článek líbil a tímto i děkuji eshopu LuxusníPrádlo!
 A jsem zvědavá jaké prádlo preferujte vy a zda si s ním lámete hlavu či nikoliv. Jste názoru, že je výběr spodního prádla důležitý? :)

Budu se těšit na vaše reakce a přeji pěkný zbytek víkendu! 

40 komentářů:

  1. Ta podprsenka je ale docela vycpaná není? Možná proto máš košíčky C :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bud jsi chlap a nebo slecna co se o to vubec nezajima. Doporucuji vse trosku prostudovat, co se tyka velikosti, jak ma podprsenka drzet, vypadat na tele a atd. :)

      Vymazat
    2. Někdo tě chce ztrapnit a ztrapní akorát sám sebe :D Hádám, že nějaká slečna, která nezná ani svou velikost :D

      Vymazat
  2. Tuhle podprsenku jsem také vlastnila, ale bohužel mi v brzké době začala z ní vylézat kostice (a ještě u dalších dvou podprsenek značky Lormar) a musela jsem jí vyhodit (opakované zašívání už nepomáhalo) tak doufám, že s ní budeš spokojená a nepotká tě stejný osud :)
    Já osobně začala nakupovat spodní prádlo u Marks & Spencer a nemůžu si ho vynachválit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to me mrzi. Ja od Lormaru par kousku mam a vsechny jsou jsko nove, takze jsem spokojena :).

      Vymazat
  3. Od ty doby co mam podprdu od Victorias secret nechci jinou. Vetsi pohodlí neznám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Prádlo je fakt velmi důležité. Sama moc nemám ráda krajky, protože mi to na triku dělá hrbolky a tak nějak se mi to nelíbí. Nosím jednobarevná trika a pod nimi je to dost vidět. Mám moc ráda Tezenis, kde mají kvalitní podprdy, pěkný výběr a celkem i slušné ceny. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tezenis je výborná značka, mám odtamtud pár kousků a jsou stále jako nové :-)

      Vymazat
    2. Taky nedám dopustit na Tezenis, mám od nich 90% podprsenek a super :) plus jejich bezešvá tanga jsou taky parádní ...

      Vymazat
  5. Jitko, nechceš si pořídit nějaký kobereček, kožešinku? Takhle focené na zemi to nevypadá vůbec hezky... Navíc ten pocit, že se to válí po zemi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím ne. A nevidím na tom nic hrozného, měla jsem hezky uklizeno, vytřeno a vydezinfikováno :). A stejně se prádlo musí první oprat, než si jej vezmu na sebe poprvé ven :).

      Vymazat
    2. Jé, já nemyslela hrozného jako že bych si myslela, že máš doma nepořádek :)) Prostě by mně osobně dělalo problém hodit oblečení na podlahu, aranžovat a fotit. A právě proto si myslím, že nějaká menší kožešinka by vypadala moc pěkně, takhle je to esteticky nic moc :/

      Vymazat
    3. V pohodě, já jen pro upřesnění, ať nevypadám třeba jako nějaké "prase" :D.

      Vymazat
    4. V te kozesine by asi nebyly moc videt detaily ;-) navic ja osobne kozesiny nesnasim..

      Vymazat
    5. Pracovala jsem na brigádě v Triumphu a kdyby jste viděla, slečno, kde se kolikrát valí prádlo...tak i kdyby bylo na té zemi týden tak je to nic, oproti tomu co se děje předtím :)

      Vymazat
    6. Kožešina snad není kůže, ne? :D
      Mám dojem, že slečna myslela ten ikeácký kožešinkový kobereček z Ikey, co mívala třeba Ejvi ;) Silně pochybuju, že někdo Jítě doporučuje, ať si pořídí něco z ledního medvěda :D
      Focení na zemi se mi též nelíbí, vypadá to divně. A ne, nehodnotím ne/čistotu všech podlah světa, ale prostě to nevypadá hezky. Osobně bych fotila třeba na posteli, Jitka má vždy krásně nastláno a pěkné povlečení :)

      Vymazat
    7. Tak si najdi na googlu co je kozesina (dlouha srst zvirete nebo imitace srsti) a kuze (temer bez srsti) :)

      Vymazat
  6. Jitu, ta tvoje Wonderbra má jakou barvu? Já vlastním tělovou a jsem maximálně spokojená :)
    Velmi pěkné a kvalitní prádlo mají v Marks & Spencer, ale tam si ho kupuje spíše mamka, já prádlo nejčastěji kupuji v H&M :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně focení na zemi rozhodně nevadí. Zase to někdo moc řeší :) A pro první komentář - nemám žádný prsa a často taky sahám po košíčkách C, aby kostice sahala až ''za prso''

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné prádlo! Taky preferuji černou, bílou a tělovou barvu, ale taky mám ráda různé jiné barvy a zajímavé kousky, ovšem ty se pak hůře třeba schovávají právě pod to oblečení :D

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nevím, přijde mi, že tomuto fest nerozumíš, jen už Ti asi došly nápady na články, že musíš přispívat i takovými nesmysli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Být tebou, tak radši nekritizuji ostatní, když sama neumíš napsat větu bez hrubky;)

      Vymazat
    2. Vtipné je, že udělá chybu v tom nejdůležitějším slovu, které chtěl napsat :D.

      Vymazat
  10. Prádlo vypadá moc pěkně, já ho nejčastěji nakupuji v NY, protože tam jsem spokojená, líbí se mi a je pohodlný :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Jojo vlastnit 3 podprsenky (bílá, černá, béžová) + jedna bez ramínek je sice super rada, ale když máš košíčky 70G/70H tak jsem ráda, že si koupím jednu, která mi padne (1200 jen za podprsenku) :( A bez ramínek mi drží jen jedna, od Triumph, ale není tak "vysoko" jak bych chtěla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nikomu nediktuji co má mít nebo ne. Napsala jsem to dle sebe, jak to vnímám já, to je celé :).

      Vymazat
    2. Lol anonym...tak sorry, ja mam podprseniek asi 12 :D jelikoz by som nemohla na seba obliect dva dni po sebe upotene spodne pradlo. Je to nehygienicke :D takze aj tebe radim aspon 3-4 minimalne..... aj ked su drahe. Ved kalhotky si tiez menis kazdy den, ci?

      Vymazat
  12. Za sebe můžu jedině doporučit zmiňovanou Lauru z Intimissimi! Krásně drží a celkově na prádlo z intimka nedam dopustit! <3

    OdpovědětVymazat
  13. já nejraději nakupuji prádlo v Reserved, protože tam mi nejvíc sedí :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Dřív jsem nakupovala prádlo v NY, ale většinou rychle povolilo, mám pár kompletů i z Takka, ale po pár vypráních se mi začali ramínka kroutit do ruliček, takže tam chodím už jen na kalhotky. Pak mám ještě prádlo z H&M a s tím jsem zatím spokojená nejvíc, ale chci si koupit i nějaké lepší kousky třeba z Intimissimi. Jinak souhlasím s prádlem v bílé, černé a tělové barvě, ty prostě nesmí chybět nikomu ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem nejvíc spokojená s tělovou podprdou z Lindexu. A to s černou, bílou a tělovou podprsenkou plus jednou bez ramínek je super rada, přesně takto to také mám :) Ovšem prádlo na fotkách mi přijde až moc krajkované, upřednostňuju hladké.

    OdpovědětVymazat
  16. Myslím si, že o tom víš úplné hovno. Ty nemůžeš soudit ostatní ženy kvůli tomu jaké nosí a nenosí spodní prádlo. Já osobně si myslím, že je krásné i barevné prádlo - např. růžové. Ale to by tobě vůbec neslušelo, protože máš světlejší odstín pleti a píšeš jak by to neslušelo všem ostatním. A ne každý dostane prádlo zadarmo, to se ti pak mluví a soudí lehce. A když srovnáváš prádlo z NY a intimissimi tak jde vidět, že o tom nevíš vůbec nic. Protože podprsenky z NY mají tvrdé nepohodlné kostice a ty podprsenky z dražších obchodů jsou o něčem jiném. Proto si myslím, že o tom nic nevíš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Nevím proč, ale vždy mě hrozně vytrhne, když potkám ženu, která má šíleně zařezanou (zapranou!) podprsenku a nebo dívku, které lezou ven celá tanga. O šílených barvách, které vůbec nekorespondují k oblečení se raději ani nebavím."
      Až porozumíš textu, který je v článku napsaný, tak komentuj :).

      Vymazat
  17. Ahoj, viděla jsem tvoji fotku před a po kterou jsi nedávno zveřejnila, asi víš co myslím :) a zaujalo mě nejvíc obočí. Nemohla by jsi někdy sepsat postup, jak takové obočí vykouzlit? :) moc by mě to zajímalo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidím, třeba něco sepíšu :). Je já si jej jen vyplním stínem a to je celé :).

      Vymazat
  18. Super článek i fotky! Je to úplná krajková nádhera! Moc se mi líbí krajkové prádlo, ale z praktických důvodů si kupuju hlavně hladké podprsenky, aby to nebylo pod tričkem vidět. A z barev u mě také vede černá i béžová, i mám i pár barevnějších kousků - neonově oranžová, růžová, nebo tygří vzor :-)
    Mám dobré zkušenosti s prádlem Triumph, Atlantic, i HM...levnější podprsenky z New Yorkeru moc nevydrží (je to spíš sezónní záležitost)
    Takže Ti přeji příjemné nošení ;-)

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji za všechny názory a tipy, kde vám sedí spodní prádlo, určitě se zajdu do některých obchodů mrknout :)

    OdpovědětVymazat