30. září 2014

Moje radosti

Dnes mám pro vás malinko jiný článek než obvykle. Po dlouhé době mě potěšilo pár věcí, které mi přibyly v mých "sbírkách". Jako první mě potěšilo, že mám konečně "pevnou základnu šperků", které mohu nosit každý den. Patří sem zlaté náušnice, pozlacený řetízek Fossil a prsten s hodinkami od DKNY. Všechny tyto čtyři věci naprosto miluji a moc mě těší, že vypadají pospolu tak krásně a jednoduše :).
Další věcí, kterou jsem si velmi spontánně koupila, byla kniha Bohatý a chudý táta od Roberta T. Kiyosaki. Jsem teprve v půlce, ale už teď jsem z ní velmi nadšená! Je o penězích, investicích, myšlení lidí a podobných věcech. Vážně mě velmi zaujala a rozhodně vám ji můžu doporučit :).
A jaké jsou vaše (materiální) radosti posledních dní? 

23 komentářů:

  1. Moc hezké a skvěle sladěné šperky :) Zu.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemyslíš si, že se jedná v podstatě o prodej snů? Neúspěšní a hloupí rádi čtou o tom, že každý může být úspěšný a bohatý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli je finanční gramotnost prodejem snů, tak prosím :).
      Knížka není o tom jak být úspěšný a bohatý, ale o tom, jak více porozumět penězům. Žádný "americký sen" pro "neúspěšné a hloupé" v tom určitě nevidím. Zkus si ji přečíst a uvidíš sam/a :).

      Vymazat
    2. Četla jsem si pár recenzí a je to diskutabilní. Ale možná se po ní poohlédnu v knihovně, díky za tip;)

      Vymazat
    3. Souhlasím s tebou... lidem v ČR chybí znalosti v této oblasti... měla by to být povinná četba... :)

      Vymazat
    4. To by mela. Nebo by stacilo, kdyby se tomu ve skolach dalo vice prostoru :). Ale je jasne, ze neni v zajmu nekterych lidi, aby lidi byli financne gramotni :).

      Vymazat
    5. Knížka je fajn, škoda, že sám autor je na mizině. :D

      Vymazat
    6. V některých středních školách (obchodkách, lyceích..), to povinná četba je :D Třeba já jsem ji měla povinně :) A o pár let později dokonce tato kniha součásti maturitních otázek :)

      Sororessa


      A.

      Vymazat
  3. dkny má mnohem hezčí prsteny, tento vypadá jak kroužek na slepice :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když se zamyslíš nad svou odpovědí, tak každý prstýnek vypadá jako kroužek na slepice, když má kulatej tvar ! Nemyslíš ?

      Vymazat
    2. Asi myslela spis ze i vzhledove tak vypada..

      Vymazat
  4. Moc hezký :) Mám skoro stejný náušnice! Kdyby ty moje nebyly dělaný na zakázku, řekla bych, že to jsou určitě ty stejný :-D
    S přibývajícím věkem mám taky raději pár opravdových šperků místo kvanta cetek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hodinky jsem si také teď pořídila, není to ani měsíc :)) ty Tvé vypadají moc hezky!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné šperky :) Ty hodinky jsou top!

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mam od pritele z lonskych Vanoc prstynek DKNY :) a Jito, neporadis mi nejaky olejicek na regeneraci, rust nebo peci o vlasy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super olejicky jsou od CHI a nebo Biosilk,ty mam rada, pak jsou fajn sperej od Aussie a Gliss Kur :). A nebo muzes pouzit obycejny kokosovy olej - ale musi se poradne vymyt :).

      Vymazat
  8. Ta knížka vypadá zajímavě, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mam vse stribrne a ta zlata by se mi taky libila, ale to bych musela vymenit i piersing na nose :-D tyhle knizky taky sem ctu a jsou super, nektery anonym by si taky mohl pocist neco o inteligenci...

    OdpovědětVymazat
  10. po knížce jsem také už několikrát pokukovala, ale vždycky jsem ji vrátila s tím, že mi na nočním stolku leží 5 dalších :D :)) a šperky jsou úžasné! všechny <3

    OdpovědětVymazat
  11. Koukám, že sestra už něco výše komentovala (o povinné četbě), tak já sem přidám odkaz na své oblíbené motivační knihy, kde je zmíněna právě i tato. Víc se mi líbil ovšem Čtyřhodinový pracovní týden :-) S. http://sororessa.blogspot.cz/2014/03/me-oblibene-motivacni-knihy.html

    OdpovědětVymazat
  12. Ta kniha je skvělá, četla jsem ji když jsem pracovala pro firmu Amway :)

    OdpovědětVymazat