26. září 2014

15/9 Cigaretové kalhoty

Ahoj! Jak se máte? :) Doufám, že skvěle! Já mám za sebou poměrně zvláštní dny, jelikož na mě padají nějak starosti a přijde mi, že jich je více, než radostí. Ale zapřisáhla jsem se, že nebudu svoje negativní pocity nijak silně ventilovat ven a nenechám se jimi zásadně ovlivňovat, protože jsem typ člověka, který se negativní náladou dokáže velmi rychle ovlivnit a pokud se kolem mě vyskytují nějaké "negativismy", tak to vždy padne i na mě. V tomto jsem holt velmi ovlivnitelná. Máte to také tak?
Pokud bych měla říci pár slov k outfitu, tak ten je již staršího data, momentálně bych v něčem takovém mrzla, ale jelikož nemám v zásobě nic jiného, tak vám ukážu i tento look. Na sobě mám cigaretové kalhoty s falešnými puky. Tento styl kalhot mám velmi ráda, líbí se mi, když je zkombinovaný s něčím obyčejným, co je svým způsobem odlehčí :). 

Přísahám, že příště se už přihlásím s lepší náladou a také s lepším outfitem a fotkami :).
Přeji pěkný zbytek dne a pohodový víkend 

KABELKA - Anna Smith
KALHOTY - Orsay
KOŠILE - Kenvelo
MIKINA - H&M
BOTY - Converse /Officeshoes.cz/
HODINKY - DKNY

46 komentářů:

  1. Tyjo,tobě sluší všechno!♥
    kalhoty jsou nové? a cena prosím?:) přesně takové bych potřebovala na střídačku s klasickými skiny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano mám je nové a měly by být teď v Orsay ve slevě :). Zkus mrknout, cenu bohužel nevím.

      Vymazat
  2. příště bílé, nejlíp neviditelné ponožky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kolik máš prosím tě těch věcí ze showroomu? To sis vybrala věci v hodnotě 5000,-?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohla jsem si vybrat co se mi líbilo a co budu nosit :).

      Vymazat
    2. To by zajímalo i mě. Snad nám na tohle odepíšeš. Mohla bys prosím, objasnit, co děláš proto, aby si dostávala od Orsay takové drahé věci?

      Vymazat
    3. Pro objasnění, takovéto spolupráce jsou zcela běžné, aspoň tedy ve světě.

      Je to zcela adekvátní k tomu, jakou z toho všechny firmy mají reklamu. Bohužel je velmi málo firem, které si blogerů a jejich práce váží a dokáží to i adekvátně ohodnotit.

      Takže i kdybych od nich měla oblečení za desetitisíce, tak se jim to stále vyplatí.

      Ovšem já, jako i několik český blogerek, navázala s Orsay spolupráci, za kterou jsem velmi ráda a jsem také ráda, že je i u nás v Česku možnost spolupracovat s určitými firmami na takové úrovni.

      Jediné co mě mrzí je to, že máte neustálou potřebu řešit za kolik jsem kde co dostala, blog má být především zdrojem inspirace a ne neustálého "kde, co, za kolik a proč". Což je smutné.

      Vymazat
    4. Je smutné, že nikdy si nevychvalovala Orsay, ale NY. Ale proč ne, když někdo dostane nabídku, bylo by hřích ji odmítnout, co? A když si můžeš pobrat to, co se ti hodí a pak v každém novém článku se ukazovat, co máš hezkého.

      Vymazat
    5. Hele anonyme... co řešíš ? Tak si jí prostě Orsay vybral, protože je zaujala... běžte se z toho vybrečet do kouta ! Zu.

      Vymazat
  4. Mně se náhodou outfit moc líbí :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. A co všechno jsi si ze shoowromu odnesla?:) takové užasné veci! miluju orsay!:) až pujde aktualní kolekce do slev tak to tam vykoupím♥:D už ted mámm vyhlídnuto spoustu veci včetně té kožené bundy tvojí:) kolik myslíš že bude tak cca ve slevě ?:) byvaly kožené bundy nejak kolem 1500

    OdpovědětVymazat
  6. V životě ses o Orsayi ani nezmínila, nechodila tam a nic z tama neměla a najednou the best :D nojo jak je možnost něco zadarmo tak hamty hamty... Nabrat vše co jde, trošku socka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj komentář mě upřímně pobavil :). Tak pokud jsem se o Orsay nikdy nezmínila, tak prosím. V minulosti jsem měla několik věcí právě z tohoto obchodu ať už se to týkalo doplňků či oblečení.

      A i kdyby ne, myslím, že je fajn rozšířit si obzory a vyzkoušet i něco jiného. Ale chápu, že je asi těžké překousnout to, že někdo za to co dělá i občas něco dostane :).

      Vymazat
    2. Vždy mě tu baví ty závistivý komentáře :D Udělej si blog, buď skvělá, pracuj na něm každou volnou chvíli nějakej ten pátek a pak se "hamty hamty" možná dočkáš taky :))

      Vymazat
    3. hej vy ste snad dementi uplně ne?:DD:D:D:D: i kdyby tady dostala veci zadarmo v hodnotě 50tisíc a poukazku na rok na pravidelný odber oblečení v orsay nebo buhví co...tak by jste mely být rádi!!! Čím víc nových vecí tím líp:) alespon více outfitů a tím padem vetší inspirace :)) a hlavně to myslí není vubec nikoho starost ani neco do čeho by se mel nekdo montovat :)

      Pěkný večer :)))

      Vymazat
    4. Kazda z vas by takove nabidky hned vyuzila tak nevim co resite. Ja taky..

      Vymazat
    5. ale sere tě to, anonyme, co :D Co oči nevidí, srdce nebolí a když srdce bolí, oči vidí, takže závidí.

      Vymazat
  7. Opět argument závisti? Haha jsem pracující člověk, když se mi něco líbí, koupím si to. A ne jen v případě, když je to zadara jako tady Jitka. Ta by si tyto věci nikdy normálně nekoupila. Ale teď se jimi chlubí:) no nic...

    OdpovědětVymazat
  8. Je to super inspirace. To nepopírám avšak komentáři tu nejsou jen od chvály ale také pro poznámky a názory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je rozdíl ale mezi názorem slušně řečeným a hnusnou lidskou zavistí , přitom všichni co to tu komentují tak kdyby jim nekdo nabidl neco zadarmo tak běžej hned.

      Vymazat
  9. V dnesnim outfite nemas nic z votoce jo:) se divim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co máš proti votočvohozu prosím tě ? Já jsem za něj ráda... díky němu nemusím nenošený věci vyhazovat do popelnice... Zu.

      Vymazat
  10. Krásný Outfit. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojda, mám bohužel ten samý pocit mám toho až nad hlavu a nezastavím se. Docela bych řekla, že je to i tím začínajícím počasím a tmou, potřebovala bych ještě aspoň malé sluníčko na dobití baterej a více světla! Krásný ootd, moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  12. Jity, outfit je skvělej, tahle kombinace se mi líbí moc a pro ty kalhoty z Orsay bych si asi měla co nejdřív zaběhnout :D
    PS: Z těch zlých komentářů si nic nedělej :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. Tahle kombinace je skvělá!
    A vůbec se nenech rozhodit těmi závistivými komentáři, to nestojí ani za řeč:)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší a vůbec si nijak neber ty komentáře anonymů ;). Z nich vyložení čiší závist a i když se tady ohánějí, jak to žádná závist není a podobné řeči, tak je, protože kdyby oni dostali stejnou nabídku, tak po ní skočí hned. Jsem pravidelnou čtenářkou, ale většinou články nekomentuji, ale teď jsem měla tu potřebu to napsat a sleduji tě dlouho a někdy mě to až mrzí za tebe, když tady někdy čtu ty anonymní komentáře, které píšou dost nevyrovnané slečny?, které mají evidentně nějaký problém se sebou (taky mám tu čest s některýma). Každopádně jsem ti ještě chtěla napsat, ať si opravdu hlavu s těmahle "hrdinkama" nelámeš, protože si skvělá blogerka a máš skvělý styl a jsem ráda, že s blogem stále pokračuješ a snad ještě dlouho budeš. Přeju hodně štěstí, úspěchů a pevných sil =) ♥.

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný outfit! .))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Bohužel jsem na tom dost podobně, negativní "pocity" mě ovlivní hrozně rychle a těžko se z toho pak dostávám. Outfit se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Drahe slecny, me prekvapuje, ze vite, ze se Jitka momentalne trapi, z clanku to vyplyva dost jasne, a presto ji dokaze napsat tak hnusne veci a jeste si do ni kopnout. Nenapadlo vas, ze ji to treba muze delat zle?
    Vite ona lidska psychika je dosti krehka vec a myslim, ze toto Jitce neni nejprijemnejsi. Misto abyste ocenili zdroj inspirace, tak tu hazite bezduvodne spinu.

    Jinak k outfitu, mne osobne se libi, bavi me i ty cerne ponozky a cele to pusobi tak studentsky a uvolnene :-).
    M.

    OdpovědětVymazat
  18. Moc ti to sluší! Líbí se mi na tobě ta košile :)

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. jiné blogerky si taky zadarmo vybraly věci a neuvádí to na svém blogu a mají klid.
    http://www.kissbookbymia.blogspot.cz/2014/09/ikea-shopping.html
    http://www.kissbookbymia.blogspot.cz/2014/09/grey.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ja to nekde uvadim? Mam stejne jako Mia uvedene pod fotkami odkud dana vec je, tak se skutecne nad sebou zamyslete, nez neco napisete. Dekuji.

      Vymazat
    2. Mia si ze showroomu vybrala černou chlupatou vestičku, fotila ji a i to psala v článku... chtělo by to sledovat blogy pečlivěji ty anonyme... Zu.

      Vymazat
  20. asi bude nějaké špatné období.. protože co se starostí a chmurů celkově týká, jsem na tom úplně stejně.. mám pocit, že jsem se dostala do fáze "nicnemásmysl" a "kamvlastněsměřuju".. a připadám si tak nějak bezvýznamně. snad je to jen odraz přicházejícího podzimu a všechno se co nejdřív srovná, ale přeju Ti hodně malých radostí, které zase všechno postupně obrátí naruby :*

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Jituško :) Poradila bys mi prosím nějaký přípravek na vlasy(nechci prášky)? Opravdu hodně mi padají vlasy, mastí se mi, ale začínám mít strach, že budu za chvíli plešatá z toho, jak mi padají.Nevím si rady.Bavila jsem se o tom i s mamkou, ale té to příjde normální, ale mě ne (je to extrémě moc) ..jinak už dlouho sleduji tvůj blog a moc ti fandím :)!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, poradila bych ti Donna Hair, coz jsou naprosto bezkonkurencni tabletky na vlasy, ale to ty nechces.
      Tak bych se zamerila na sampony na vlasy z lekarny, dobre jsou sampony s kofeinem, bohuzel si nevzpomenu jak se jmenuji, ale v lekarne ti velmi radi poradi :).
      Plus se jeste zkus zamyslet, zda se treba spatne nestravujes. Kazdopadne muze jit i o obnovu vlasu a take podzim, preci jen se meni pocasi a i mne zacinaji vlasy padat vice :).

      Vymazat
  22. ta košile s mikinkou vypadá úžasně! moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  23. u křiváku jsi psala že jsi hodně věci dostala od orsay

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosim te a kde presne? Si ze me asi delate legraci, ne? To je skutecne sila co si dokazete vymyslet.

      Vymazat
  24. Ano, někdy si povzdechnu, jo ta holka se má, dostává oblečení/kosmetiku/obuv zadarmo, ale asi je to zasloužené, co všechno do toho dala a obětovala svůj čas na úkor jiným věcem. Sleduji tě už nějaký ten rok, troufám si říct, že blog za tu dobu prošel neuvěřitelným vývojem a neustále se zdokonaluješ, doufám, že na takové závistivé řeči sis zvykla a nerozhodí tě to! Je fajn mít tě i na stejné škole :)) si sympatická a milá holka! Drž se!

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti to sluší :) Koukám kolik se zase objevilo závistivců, hlavně takových, kteří se neumí podepsat :)

    OdpovědětVymazat
  26. Super outfit Jituško, kalhoty jsou božské a úplně jsem se zamilovala do tvé kabelky, ta je senzační :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  27. Parádní outfit, Jituš :) ty kalhoty jsou fakt bezva a já se narovinu přiznám, že ti tu spolupráci s Orsay moc moc moc závidím :D ale zároveň taky přeju, protože máš skvělej blog a vkládáš do něj spoustu energie. Natož když pak musíš číst připitomělý závistivý reakce a neustále se obhajovat :/
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  28. Ježiš ta poslední fotka, já jsem na první pohled myslela že to je tak chlupatá ruka :-D

    OdpovědětVymazat
  29. Je to krásná, jednoduchá směs všeho, co budete nosit s přírodní krásy, Miluji styl to

    OdpovědětVymazat