23. září 2014

TIP pro hezčí vlásky

To, že jsou vlasy korunou naší krásy víme všechny! Jakmile je s nimi něco v nepořádku, padají, lámou se, mastí a nebo jsou příliš suché, tak to trápí každou z nás. Já osobně přípravky na vlasy miluji, ráda je zkouším, testuji a hledám nové oblíbence. Kvalitní vlasy jsou dle mého totiž základem a věřte, že mě mrzí, když vidím, že některé z nás nebylo v tomto směru dáno a s kvalitou a vzhledem svých vlasů se trápí :(. Ale to by byl článek tak trochu na jiné téma!

Dneska se totiž budeme bavit o sprejích značky Aussie, které se mi dostaly do rukou :). Jedná se poměrně o novinku, kterou s klidem seženete v drogériích. A o co, že to vlastně jde? 

Nová kolekce s názvem Miracle Recharge má vaše vlasy oživit mezi dvěma umytími. Jedná se o lehké bezoplachové balzámy ve spreji, které můžete použít jak na suché, tak mokré vlasy, jednoduše dle potřeby! :) Sprejů je v řadě celkem 6 a okamžitě dodají vašim vlasům dávku lesku a hebkosti, hydratují, dodají objem, vaše barva bude zářivější a také vás i ochrání před teplem. Navíc mají i lehké složení, vlasy nezatěžují a obsahují i panthenol, který je také znám jako vitamín krásy :).

Já jsem tentokrát nechala testovat své kamarádky a sestru a musím říct, že všechny byly tedy nadšené, že mi spreje skoro nechtěly vrátit ani na fotku :D. Ale nebojte, já osobně jsem vyzkoušela také, abych vám mohla poreferovat, zda tyto balzámy ve spreji stojí za to :)!

Osobně jsem pořádně vyzkoušela Miracle Recharge Moisture, který je určený na suché vlasy a obsahuje australský makadamový olej. Stříkala jsem si jej na konce, které mám dost suché a špatně se mi češou, plus bývají na druhý den takové zacuchané... 
A světe div se, vlasy po použití vypadaly dobře. Byly hezky vyživené, jemné, hladké a především voňavé! Všechny spreje totiž naprosto perfektně voní. Pokud máte rády sladké a tak trochu dětské vůně, tak to bude něco pro vás. Málo který sprej na vlasy mi tak voní, jako právě tyto :).

Plusy: 
+ vlasy krásně voní
+ vlasy jsou hebké a jemné
+ dobře se rozčesávají
+ líbí se mi jednoduché balení
+ seženete je v drogérii DM

Mínusy:
- na někoho může být vůně dost intenzivní
- cena 149,90 ,- která může být pro někoho za sprej na vlasy vyšší

Pokud tedy chcete zkusit něco nového a dopřát vašim vlasům něco extra, tak bych do spreje určitě šla! Já osobně si určitě koupím další lahvičku! 

Tímto děkuji Aussie za velmi milou zkušenost a těším se, co dalšího od této značky vyzkouším, protože si brousím zoubky na nějaký balzám!

A co vy, máte s Aussie nějakou zkušenost? Je něco co byste mi doporučili a nebo naopak něco co vás zklamalo?

17 komentářů:

  1. Mě třeba vlasy vysušují, vůbec mi Aussie nevyhovuje :( ale voní pěkně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Aussie výrobky mám moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju Aussie !! Jen co dochází, už kupují další :D

    OdpovědětVymazat
  4. Zkusila jsem cestovní balení z Elle a celkem mi nevyhovoval. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. No tak ze slova "vlásky" v nadpisu mi vyloženě přeběhl mráz po zádech. Kolik ti je, proboha? Že se vyjadřuješ jako malý dítě... Snad vlasy, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt na hlavu tohle už, řešit nadpis :D

      Vymazat
    2. Tak Jitko, paráda - sama si komentuješ, komentáře ostatních nezveřejňuješ :D
      Ty jsi tak jednoduchá a blbá, že to snad možný není :D Tebe bych jednou chtěla zaměstnávat, ty vlásku.

      Vymazat
    3. Co si komentuji sama?
      A laskave si poznamky typu "jednoducha a blba" odpust, ledacos to znaci i tobe samotne, kdyz si dovolis neco takoveho napsat cizimu cloveku. A mimochodem nejsem povinna zverejnovat kazdy radoby chytry "vykrik do tmy" :).

      Vymazat
    4. Poku někdo myslí komentář "To je fakt na hlavu tohle už, řešit nadpis :D" tak to jsem byla já, takže jednoduchá a blbá si tu tak akorát ty :) Těšilo mě.

      Vymazat
  6. Mám doma šampon, kondicionér a masku. Zatím jsem zkoušela masku a zázračná mi nepřijde. Takže nejspíš až otestuji i zbytek, tak se teprv rozhodnu, jestli zkusím i sprej :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím jsem tomuto ''zázraku'' nepodlehla :) uvidím, třeba časem také vyzkouším. :)

    http://marse-luskova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. mám doma Miracle Hair Insurance a jsem naprosto spokojená :) většinou nepoužívám klasické kondicionéry, protože mi po nich vlasy přijdou zplihlé, ale tohle funguje přesně podle mých představ - vlasy se skvěle rozčesávají, nejsou zplihlé a krááásně voní!

    OdpovědětVymazat
  9. Zkusila jsem Aussie a nijak nadšená jsem nebyla.. :(

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  10. Me teda Aussie nijak extremne neimponuje. Vlasy mi akorat zamasti. Po vyzkouseni vseho mozneho mi nejvice sedi pece na vlasy od Alverde.

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za tip na Miracle Recharge Moisture:) Rozhodně se na něj podívám. Aussie výrobky mi celkem vyhovují, tak by mohl i tento sprej. Upřímně řečeno, už nevím, co mám používat na to, aby moje vlasy nebyly tak suché. Zkusila jsem hromadu přípravků, ale furt nemám vlasy podle svých představ :(

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  12. Spreje na vlasy mám moc ráda, tyhle budu teda muset taky vyzkoušet :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  13. Šampon a kondicioner Aussie pro zvětšení objemu vlasů jsem začala používat v Americe. Zpočátku hlavně proto, že byly cenově nejvýhodnější. :) A nemůžu si stěžovat! Teď požívám šampon na objem od Advanced Techniques od Avonu, ale i v kombinaci s kondicionerem Aussie se mi vlasy teď víc cuchají a hůř rozčesávají... A to přesto, že jsem ho už kdysi používala po několik let. Možná je ale čas i na nový střih... :)

    OdpovědětVymazat