14. srpna 2014

Sunglasses

Ahoj! Dneska pro vás nemám outfit, ale jeden tip na e-shop, odkud máme s přítelem nové sluneční brýle, které nám přibyly do naší sbírky. Já i přítel bez brýlí skoro nevycházíme, je to už takový zvyk, že je nosíme stále u sebe, ať je zima nebo léto. Jenže oba dva jsme takoví, že si brýle neumíme vybrat, dlouho se rozmýšlíme a než se rozhoupeme, tak jsou fuč. Můj přítel má nejraději tvar wayfarer a já zase aviator. Myslím, že mi aviatory sednou nejlépe. Osobně jsem si několikrát chtěla koupit brýle v "kočičím" stylu, ale ujistila jsem se v tom, že ke mně jednoduše nejdou, ať už stylově či vzhledově a taktéž mi přijde, že v nich působím směšně. Takže zůstávám věrná klasice. Další problém ve výběru je u mě takový, že často sluneční brýle přehlížím, nevěnuji jim v obchodech pozornost a vzpomenu si na ně až v momentě, kdy jedu domů :D.
Takže když mě oslovil e-shop HappyHairShop.cz,  tak můj výběr byl velmi snadný. Okamžitě jsem si vybrala sluneční brýle, jak pro sebe, tak i pro přítele a těšila se na balíček, který byl u mě rychlostí blesku. Vše bylo krásně a pečlivě zabaleno a aby toho nebylo málo, tak balíček první otevřel přítel a odebral si nadšeně svůj kousek, takže jsem byla ochuzena o vybalování ( a to ho mám tak ráda! :D ), no... budiž mu odpuštěno :). Každopádně, abych se dostala k obsahu, tak jsem si vybrala celkově troje brýle. Dvoje ve stylu wayfarer a jedny ve stylu aviator. Tudíž u mě a u přítele klasika, která se k nám hodí :). A abych se už zbytečně nerozepisovala, tak jsem vám vše nafotila. 
Budu velmi ráda, když mi dáte vědět, jaký je váš oblíbený styl brýlí, kolik jich máte a zda je nosíte celoročně či nikoliv :). Těším se na vaše komentáře a přeji pěkný zbytek dne! 

 zde
 zde

14 komentářů:

  1. A kdy bude outfit, nějak se mi poslední dobou stýská po větší aktivitě, ale chápu, že jsou prázdniny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc vám to sluší! :* a brýle jsou supr, já si na ně moc nepotrpím, mám ofinu rovně střiženou a mám pocit že mi žádný styl brýlí nepasuje, prostě nesluší :D, tak chodím bez nich a vytáhnu je, až když je to fakt nouzovka a sluníčko už nedávám :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekujeme! :) a urcite pasuje, musis vypadat v brylich chic, mne osobne se k ofine velmi libi :)

      Vymazat
  3. Ja som ešte nenašla také, ktoré by sa mi hodili :D vaše sú super :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty bílé brýle se mi vůbec nelíbí - možná kvůli těm barevným sklům, ale jinak super

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, předem se moc omlouvám za dotaz. Prosím, mohla bys mi napsat, jak byla stránka, přes kterou vyplňuješ dotazníky? :) Po vymazání asku to nemůžu najít. :( Adéla

    OdpovědětVymazat
  6. Super clanek. Jdu na to mrknout :-). k.

    OdpovědětVymazat
  7. Já taky miluji wayfarer typ a myslím, že mi sluší nejvíce, mam jich 10:D Teď se mi začaly líbit taky s obřima obroučkama, ale přijde mi, že mají dost pruhledná skla:// Dřív jsem bez nich taky takřka nevycházela, ale od té doby co jsem začala místo čoček preferovat dioptrické brýle je už tak často nepoužívám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mas peknou sbirku! :) mne se ty s velkyma obrouckama zas libi jak na kom, prijde mi, ze malo lidem opravdu slusi :)

      Vymazat
  8. ty první ti sluší nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  9. asi nemám vyloženě typ brýlí, které bych si kupovala. prostě zkouším stále něco nového :) mám doma cat eye, pilotky i "wayfarerky"... většinou je stejně vždycky někde nechám nebo rozbiju, takže se do nich ani neodvážím investovat :D

    OdpovědětVymazat