4. srpna 2014

Můj víkend

Zdravím po víkendu! Doufám, že jsem vám moc nechyběla, víkend jste si užili, nabrali síly do dalšího týdne a podnikli něco nového. My jsme o víkendu "výletovali", lenošili, jedli dobroty a užívali si poměrně pěkného počasí. V sobotu jsme se pustili do úklidu auta a jelikož jsme se nedokázali domluvit co podnikneme, tak jsme výlet nechali na neděli a vyrazili do lomu ve Výklekách za Přerovem. Rádi jezdíme autem, takže jsme si cestu tam i zpět užili a já po dlouhé době viděla i něco jiného, než blízké okolí. Lom je krásný a určitě vám doporučuji si tam zajet. Dokonce mě i přítel přemluvil, abychom ho přeplavali, což byl pro mě takový bobřík odvahy, jelikož nemám ráda vodu a nerada plavu v přírodních nádržích či moři, jednoduše mám strach. Ale voda je tam krásná a čistá. Takže i přesto, že mi bušilo srdce jako o závod a já se bála co mě v té vodě chytne, jsem si to užila. No a když jsem viděla přítelův spokojený výraz, tak jsem věděla, že to stálo za to. Na závěr jsme si tam dali čerstvou pizzu a když se začalo zatahovat, tak jsem vyrazili domů. Jednoduše jsem byla spokojená až na půdu a těším se na další spontánní výlet, který podnikneme. A co vy? Vyrazili jste někam?
Dneska mám pro vás zrovna dva outfity, jeden ze soboty, kdy jsem měla volánkové černé šaty a platformy s mint psaníčkem a druhý z neděle, kdy jsem oblékla DIY šaty, které jsou původně z H&M, ale já je zakoupila snad před 5ti lety na aukru :). 

 ŠATY - New Yorker
PLATFORMY - VotočVohoz
BRÝLE - H&M
PSANÍČKO -  Omgbags.com
 ŠATY - DIY 
SANDÁLKY a KABELKA  - H&M
Zatopený lom - Výkleky

32 komentářů:

  1. Taky jsem byla o víkendu v lomu :-D Akorát tedy ve Svobodných Heřmanicích, a jelikož je kolem pouze břidlice, voda je průzračně čistá - barvou srovnatelná téměř s jezery ledovcového původu. No bylo to něco tak úžasného, že tenhle určitě také píšu na seznam těch, které musím navštívit. Tour po lomech začíná :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak za ten přeplavaný lom tě obdivuji!!! To bych nedala ani za nic. Já nejenom že se bojím vody, ale i hloubek a ''takovejch těch věcí, který mě můžou chytnout pod vodou za nohy'' ;DD Jinak krásný outfit! My taky s přítelem podnikáme různé výlety, převážně na hrady a zámky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jiti ty jsi tak krásně štíhlounká! :)
    Výlet musel býr moc fajn, docela vám to závidím. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásnou postavu!:)
    Taky mám strach z vody a plavu jen tam, kde dosáhnu na zem, takže lom bych určitě nepřeplavala a i kdybych se do toh pustila, tak to nezvládnu, protože moje plavecké schopnosti nejsou nic moc :D
    A jedete s přítelem někam na dovču? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento rok nejedeme nikam k mori, jen tak ruzne po cesku :)

      Vymazat
  5. ten lom je krásný, já se bojím taky naprosto všude, ale jsem zase ta povaha co miluje ten adrenalin a následný pocit překonání sama sebe, to stejné mám při tom když lezu na rozhlednu :)

    OdpovědětVymazat
  6. obojí ti moc sluší :) lomy jsou krásné, ale voda v nich na mě moc studená :(

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně se mi líbí ty černé šaty :) Já byla na lomu párkrát, jeden mini máme 10 km od chalupy. Ze začátku to tam bylo super, i když dneska obdivuji sama sebe, že jsem se nebála té hloubky :D Bohužel tak tři roky zpátky už byla voda šíleně špinavá a ani jsem neměla chuť tam jet a zkoumat, jestli se něco změnilo k lepšímu. Samozřejmě tam byla cedule zákaz koupání, ale vždycky tam pár lidí bylo :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé na Vyklekách jsem se potápěla,tam je hrozně krásně!A moc se mi líbí ty DIY šaty;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, potapet bych se nikdy nemohla, ale verim, ze na potapeni to tam je super, koukali jsme i na fotky, jak to tam vypada :).

      Vymazat
  9. Ja som bola celý víkend v Galante :)) Najviac sa mi páči tvoj druhý outfit. Tie šaty sú krásne! :)) Pristane ti to :))

    OdpovědětVymazat
  10. Jituš! Máš nádherné nožky! :) Můžu se jenom zeptat, jestli plánuješ hubnout dál a nebo ti to takhle "stačí"? :) Já jen, že už podle mě nemáš snad co ani hubnout... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja nijak ucelne nehubnu. Jde to dolu nejak samo, ja cvicim hlavne pro ten pocit a dobrou naladu :)

      Vymazat
  11. krásne to tam je :) a tie volánikové šaty sú skvelé! :)

    OdpovědětVymazat
  12. U nás žádný lom není, tak doufám že se k nějakému někdy podívám :) !
    První outfit nemá chybu, ty šaty Ti hrozně sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jéé, bydlím kousek od lomu ve Výklekách, ale moc tam nechodím, jsem strašpytel! :D Zajeďte se někdy podívat do Olomouce, je to z Výklek už asi jen 20 km. Krásné město! :)

    OdpovědětVymazat
  14. The dress is so beautiful,and i love it. I intend to buy it for my sister.
    http://www.anasdressau.com/bridesmaid-dresses.html

    OdpovědětVymazat
  15. U nás v okolí je zatopených lomů hned několik a koupu se tam ráda, pokud jsou tedy zrovna čisté :) Ty černé šatičky ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty uz nemas ask? :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Oba dva outfity jsou super. Myslim, ze je velmi fajn, ze vyrazite takto na vylety. Muj pritel je trochu ignorant a tak daleko by se mnou rozhodne nejel :/

    OdpovědětVymazat
  18. tyhle spontánní výlety jsou vždycky nejlepší :) s přítelem také rádi jezdíme autem a když se nám v okolí něco líbí, tak prostě jednoduše někde zaparkujeme a jdeme se tam podívat.

    moooc se mi líbí ty DIY šatičky, vypadají skvěle, Jituš!

    OdpovědětVymazat