1. srpna 2014

31/7 Královsky modrá

Je vtipné pozorovat jak se člověk vyvíjí. Jak mění své zvyky, svá rozhodnutí, jak zkouší nové a nové věci.. Já osobně se až podivuji, jak jsem se dokázala změnit. Ještě před rokem by mě ani nenapadlo, že budu v osobním životě tak akční, budu pracovat den co den a bude mě to bavit. Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna mě bude práce tolik naplňovat. Dokonce se i podivuji nad tím, že mi v posledních měsících nedělá problém komunikovat s lidmi, vysvětlovat a stát si za svými názory či rozhodnutími. Myslím, že v tomto mám za sebou kus cesty, na který jsem hrdá  a to právem. Zajímalo by mě, zda máte za sebou také určité změny, na které jste hrdí? Bylo by i zajímavé, kdyby jste mi napsali, jaké jsou pro vás největší překážky v osobním životě, díky kterým se nemůžete hnout z místa. U mě to byla určitě lenost a příliš velká pohodlnost se strachem :).

TOP a RIFLE - New Yorker
SAKO - H&M
LODIČKY - Deichmann
HODINKY - Esprit

36 komentářů:

  1. Nadherna Jitus! Ty rifle Ti dělají luxusní nohy a royal blue se mi na tmavovláskách líbila vzdycky.
    Co se tyče článku, velka změna se u Tebe promítla i v Tvém stylu, a je to dobre. Myslim, ze tyhle změny vzdycky vychází ze spokojenosti v zivote. Člověk se cítí sebejistě a vsechno jde tak nějak snadno.
    Ja v životě udělala největší pokrok přestěhováním se do zahraničí, to mi přichystalo hodne výzev. Dost jsem zvládla, ale ještě více je přede mnou:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné botičky opět v akci :) Líbí se mi na Tobě modrá barva, velmi Ti lichotí ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow modrá na tobě vypadá moc hezky :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o 20$, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle modrá je nejhezčí a tobě moc sluśí!

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je velká paráda, moc ti to sluší :) modrá je skvělá..
    Jinak co se týče té lenosti a pohodlnosti, tak to teď prožívám já, sháním práci, či brigádu..ale vždy se někam dostanu a dojde mi že tohle mě nebaví a není to pro mě a dělat to nechci :D
    Už nevím kam se jít ptát, jelikož bydlím na vesničce a za prací musím vždy dojíždět a auto své ještě nemám.
    Jak jsi to dokázala ty, takhle se v tomhle změnit? kde pracuješ že tě to tak baví ? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné sako :) I celý outfit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. To sáčko je skvělé! :) Také jsem už neodolala a jedno jsem si pořídila. Já ho mám z www.answear.cz :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :) já jsem poslední dobou docela hrdá na to, že seskoro každý den dokopu k nějakému pohybu. Teda spíš dřív jsem se musela dokopávat, ale ted si neumím představit den, kdy bych nedělala nějaký sport. Co se týče přímo mě, snažím se být poslední dobou co nejvíc upřímná i když se to někomu nemusí líbit. Hodně mi vadilo, že si se mnou každý dělal co chtěl a já se nechala. Proto jsem ráda když ted někomu dokážu upřímně říct NE :) Cítím se líp.
    Jinak modrá Ti moc sluší a to sako je krásně střižené :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jituš ztrácíš se nám před očima! Moc ti to sluší kočko

    já se za poslední rok změnila k nepoznání, dost jsem dospěla, před tím jsem byla takové děcko, mé priority .. Byla dost sobecká a myslela jsem jen na svůj prospěch..
    A pak jsem poznala jeho, moje láska k němu mě změnila, naučil mě se mít ráda, > možná je to způsobené, že se ze mě stal člověk, které mohu mít ráda. Za to mu budu navždycky vděčná..
    Bohužel mě v posledních měsících také naučil o sobě pochybovat a to není správné a přestal mě v mnohých věcech podporovat, takže z rozkvětlé růže, kterou ze mě udělal se začala stávat šedá myška, celé mé okolí mě prosilo at se na něho vykašlu, ale já nebyla schopná se vzdát toho co jsme měli, když před pár dny přišel o řidičák /pod vlivem alkoholu/ uvědomila jsem si, že to nejde, že už s ním dál nemůžu zůstat a že už nikdy to mezi náma nebude jako dřív, brzy to bude rok co se snažíme "slepit" neslepitelné.. bolí to jako nic předtím. Ale konečně jsem ho se od něj odpoutala...
    Náš vztah mě naučil mnohá, ukázal mi jak by se k sobě měli chovat dva lidé co se mají rádi a hlavně jak se k sobě chovat nemají, ukázal mi, že jsem schopná milovat o čemž jsem do té doby dosti pochybovala nikdy jsem si nikoho k tělu nepustila... Naučil mě pokoře a zmírnil moji arogantní povahu...
    Odstavec výše z něho možná dělá světce, bohužel to tak nebylo..
    Vztah je o důvěře, úctě, upřímnosti my všechny tyto základní pilíře se po naší cestě vytratili..
    V mém srdci zůstane, ale již s ním nemohu a nechci být, život jde dál a já věřím v lásku :)

    takže mě nejvíce změnila láska :) má vlastní a k někomu jinému

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristynko, dekuji za takovy dlouhy komentar. Moc si toho vazim, ze jsi to napsala. Drzim palce, at ti laska vyjde a najdes toho praveho :)❤!!

      Vymazat
  10. Krásne ! :)
    Zamyslala som sa nad tym preco ti sem ludia pisu hlupe komentare v podobe toho ze si tlsta, ze si pribrala atd....pritom opak je pravdou, si krasna, schudla si a neviem ci to je zavist, ale pozorujem uz dlhsie, ze ludia casto ohovaraju prave cloveka ktory vyzera lepsie ako oni :)
    A ked nemozu najst ziadnu chybu, nejaku si vymyslia, je to najubohejsia forma zvysovania si ega, ale ber to tak ze si im aspon v niecom pomohla :))

    OdpovědětVymazat
  11. Královskou modrou mám ráda moc, sluší Ti to :) ! Mě jestli někdy něco stojí v cestě, tak je to obyčejnej strach
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. úplně vím o čem mluvíš! :) taky jsem se teď zlepšila v komunikaci s lidmi díky mým letním brigadám, kde pracuju taky dost s lidmi.
    můžu se zeptat, jakou máš přesně práci? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam toho vice. Delam v jednom obchudku, drogerii a reprezentanta pro jeden cestovni klub:)

      Vymazat
  13. Áááá ten top zase! Ty máš tak nádherné vršky :) Ale on má určitě hodně tenká ramínka nebo nějak blbě řešené záda že? :( No je nádherný <3 A modrá ti moc sluší!

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ma hodne tenke raminka, jinak zada ma klasicke :). Dekuji!

      Vymazat
  14. Skvely outfit. A bomba boty! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Je to na tobě vidět, že jsi štastná, celá záříš :) Ta královsky modrá je úžasná, taky mám tuto barvu moc ráda. Já taky docela bojuju s leností, strach naštěstí nemám, proto se taky na podzim pouštím do Erasmu, studování v cizí zemi, v cizím jazyce. Jo, hrozně se těším a jsem zvědavá, kam mě to posune!

    OdpovědětVymazat
  16. krásny top a lodičky!! :)
    Je to úžasné vidieť, ako sa niekto zmení :) A ešte viac keď vidíme, ako sme sa zmenili my. Máš šťastie, že si si to všimla a že ťa to teraz posunie ešte o ďalší krok dopredu! :)
    Mňa osobne najviac drží na mieste strach a neschopnosť komunikovať s ľuďmi :D

    OdpovědětVymazat
  17. Prostě úžasné!!! :) Jako vždy :o)

    OdpovědětVymazat
  18. Tenhle outfit je strašně krásný! Sluší ti to :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Perfektní! Takovýto styl outfitů mám ráda a myslím, že Ti nejvíc sluší! Krááásná!

    OdpovědětVymazat
  20. Boží outfit, miluji královskou modrou! <3

    OdpovědětVymazat
  21. Já jsem hrdá na to, že jsem se dokázala s pomocí přítele odstěhovat z domu, kde jsem vyrůstala od dětství. Máma mi umřela, když mi bylo 15 a starala jsem se prakticky o svojí mladší sestru sama, dokud se ke mě v 17 neotočila zády. A měla jsem dost nepříjemné problémy s členy rodiny z matčiný strany, které se řeší ještě teď. Jsem na sebe pyšná a hrdá, že jsem to vše překonala a dokázala se o sebe postarat i přes překážky z jejich strany :)

    Jinak outfit se mi moc líbí, jsi taková moje inspirace ;) :)

    OdpovědětVymazat
  22. nádhera Jituško, tahle modrá Ti neuvěřitelně sekne! :3 a ty nožky? nemám slov! jsi úplná modelka :*
    mým největším životním strašákem je vystupovat před lidma. nemám ráda, když musím mluvit před velkou skupinou lidí a je úplně jedno, jestli čtu jen nějaký blbý referát nebo si mám nějak obhajovat svůj názor. takže i to je jeden z důvodů, proč jsem šla na práva. až jednou dostuduju, mluvit před hodně lidma prostě budu muset, takže snad už tenhle strach v té době bude jen vzpomínkou! :D :)

    OdpovědětVymazat
  23. Jak jsi dokazala takhle shodit? Porad mi, ja cvicim a nic :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvedomila jsem si, ze to neni jen o cviceni. Ale i o tom, jak se clovek vnima, jak se citi, jak se ma. Ja se citim dobre, prekonala jsem spatne obdobi, vysadila jsem HA, posloucham svoje telo. Snazim se mu dat vse co mu chybi, co potrebuje. Jinak chodim na alpinning a behat, v jidle se neomezuji, dopravam si. Jim tehdy, kdy mam hlad a citim se fajn :).

      Vymazat
  24. Teda! To ti tak slusi, vypadas luxusne:) hrozne velka zmena. A rvu si vlasy, ze NY vetsinou prechazim bez povsimnuti, ten top je skvely!!

    OdpovědětVymazat
  25. Jsi krásná ! :-) a přijde mi, že si nějak zhubla:)

    OdpovědětVymazat
  26. Wau, naprosta parada! Jsi jako proutek! Musi byt radost se s tebou setkavat :)

    OdpovědětVymazat
  27. Vypadáš krásně :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat