8. srpna 2014

5-7.8. Camp Bítov Vranovská přehrada

Ahoj, ti co mě sledujete na instagramu už jistě víte, že jsem se v úterý, společně s přítelem, vydala do Campu Bítov. Byla to taková hurá akce, jelikož jsme se rozhodli z minuty na minuty, během hodinky se sbalili a vyrazili na cestu. Musím uznat, že výlet to byl skvělý. Není totiž nic lepšího, než vypadnout ze stereotypu do jiného prostředí. Do prostředí, kde můžete relaxovat, vidět něco nového a otestovat svoje polovičky, zda by s vámi přežili na pustém ostrově (přítel obstál na jedničku! :D). 
Zajímat by vás mohlo, že kemp minulý rok získal ocenění Kemp Roku 2013, takže naše očekávání byla skutečně obrovská, možná až moc :D, ale ve výsledku jsme byli velmi mile překvapení a spokojeni. Všichni zaměstnanci kempu byli příjemní, milí a velmi ochotní. Kemp je sám o sobě obrovský, ale tak jak je velký, tak je v něm i spousta lidí, takže nám přišlo, že nikdy nespí a je to tam prakticky hlava na hlavě. Což nás malinko mrzelo, protože tam člověk neměl soukromí, ale s tím se musí počítat. Ubytovaní jsme byli v našem vlastním stanu, což bylo fajn, jelikož to cenově vyjde na úplné minimum. Ubytování je tam různorodé, můžete tam být v chatkách, karavanech, bungalovech a já nevím v čem ještě. Jednoduše si tu na své přijde úplně každý :). Taktéž jsou v kempu obchůdky, cukrárna, pizzerie, restaurace, aquapark, vyžití pro děti, atd... V jednoduchosti, je tam vše co potřebujete k životu :). 
My jsme v kempu strávili dva úžasné dny s tím, že jeden jsme šli na hrad Cornštejn a druhý jsme se prošli podél pobřeží a pak se opalovali, relaxovali, jedli a zase se procházeli. Taky jsme si udělali vlastní táborák a opekli si špekáčky, tudíž moje spokojenost byla na naprostém vrcholu :).
Jediné naše zklamání, byla voda, jelikož se nedalo koupat, především skrz to, že byla zelená až až, což jde vidět i na fotkách, ale ani to nám nepokazilo náladu a výlet jsme si skvěle užili. A co jste dělali vy? Byli jste už někdy v campu? Popřípadě jezdíte vůbec někam pod stan? Já mám tento rok naprostou premiéru, tak mě to zajímá :)


42 komentářů:

  1. Prostředí je pěkné, ta voda je mazec :D. Já už jsem v campu byla a jela bych zase, stanování mám ráda
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mas peknou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krása. Určite ste si to riadne užili :)
    Srdečne ťa ku mne pozývam na GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Byla jsem tam minulé prázdniny. Mám to kousek od domova (bydlím ve Znojmě) a je to tam opravdu krásný. :) Vůbec jsem ale netušila, že získal ocenění Kemp roku 2013. :) Měli jste zajít i na hrad Bítov, tam se nám taky moc líbilo. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už plešatíš? Tak to je humus!! Proč to nosíš vyčesaný? Soudnost, nic?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím? doopravdy netuším, co má tvůj komentář znamenat ;).

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Pro anonyma: Nebudu zverejnovat vulgarni a nemistne komentare, ktere jsou zcela mimo. Takze svuj nazor napis bud slusne a nebo sem nechod. Dekuji.

      Vymazat
  6. My jezdíme do kempů s kamarády a je to nejlepší :D :) na Vranově jsem zrovna byla loni :)

    OdpovědětVymazat
  7. Odkud jsou ty džínové kratásky?? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je mi líto,že na stupidní komentáře od hloupých lidí reagueš a na ostatní ne (i když se na něco ptám:(:P)
    Každopádně máš nádhernou postavu! :) moc se mi líbí ta první fotka :) A s přítelem jste parádní! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevim kde jsem na tvuj komentar nezareagovala, ale snazim se odpovidat vzdy na vse co mi prijde :).
      A dekuji :)❤

      Vymazat
  9. Máš boží postavu :) Je fajn, že jste si to s přítelem užili :) Já stanovala tak maximálně jako malá na zahradě :D Ale určitě bych do nějakého kempu vyrazila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné fotky sluší vám to :)

    OdpovědětVymazat
  11. odkud je prosím ten svetr na poslední fotce? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z nejakeho asijskeho eshopu, uz bohuzel nevim presne :(

      Vymazat
  12. Krásné fotky! Asi nejsem fotogenický ani umělecký typ, neboť naše fotky z dovči vypadají... prostě jinak :D
    Já letos jela taky poprvé pod stan, byli jsme s přítelem na německé Rujáně a pak se přesouvali na Usedom. Trochu jsem se toho bála, ale kempy jsou dneska opravdu komfortní. Za pár dní jedeme na vodu, tak si to zopáknu, ale už teď se těším, snad nám vyjde počasí :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jituš, proč sis zrušila ask? Snad nejsi z těch blbých řečí uražená (Morava x Čechy?):-D Achjo, doufám, že ho brzy dáš do provozu;). Krásný fotky;) měli jste ideál počasí, co? Ani vedro ani zima:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protoze me uz nebavilo cist/odpovidat na stupidni vzkazy, od radoby nechytrejsich slecen na svete, co prekrouti kazde me slovo :).
      Takze obnovit se ho nechystam. A ano pocasi bylo moc fajn:)).

      Vymazat
  14. škoda, že jste se nekoupali :( hlavní je, že jste si to s přítelem užili a odpočinuli :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vidím, že jste si to s přítelem fakt užili:) Taky mám ráda podobné hurá akce..hned bych někam vyjela:)
    Jituš, musím ale říct, že jsi fakt neskutečně zhubla. Jak tak na tebe koukám, ty se úplně ztrácíš před očima. Moc ti to sluší:)
    Instatní krása

    OdpovědětVymazat
  16. Jituško všechno jsi to krásně napsala :) já jsem tam ještě nikdy nebyla a pod stan vlastně vůbec nejezdím, nějak na to nejsem, když už tak bych jela do chatky :) ! S přítelem Vám to hrozně sluší, je radost se na Vás koukat :) !

    OdpovědětVymazat
  17. Jituško, promiň, že to píšu sem, ale když sis zrušila ask, nemám se kde zeptat :( Prosímtě, vím, že jsi někde psala o tom, že chodíš do solárka, mohla by jsi mi nějaké doporučit v UB? :) přemýšlela jsem nad Miriline, ale pořád nevím? Děkuju :) jinak krásné fotky a moc vám to s přítelem slušííí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajdi bud do Miriline nebo do Hany Bany, obe dve jsou velmi kvalitni :). Ale doporucuji si tam zavolat a predem se objednat, maji dost plno :).
      Dekuni! :)

      Vymazat
  18. I love these picures, thanks for sharing! Good Outfit!

    OdpovědětVymazat
  19. Teeda, ta voda je opravdu zelena :-D Ja takhle dlouho pod stanem nebyla, jen kdyz sem byla mala s rodinou. Ale zrovna v pondeli odjizdim pod stan :-D Tak sem zvedava .. :-D

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem v kempu myslím nikdy nebyla, ale musí to bejt super odreagování, vypadnout aspoň na dva dny.... Sice já bych jela radši někam do většího soukromí, nemám moc ráda hodně lidí na jednom místě a ještě ke všemu děti! :D

    OdpovědětVymazat
  21. Vypadas moc spokojene :)

    OdpovědětVymazat
  22. Strašně Vám to spolu sluší! :) A ta tvoje postavička, to je luxus :)

    OdpovědětVymazat
  23. Zrovna se vracim ze stanovacky. Puvodne jsme jeli k Bodamskemu jezeru do Nemecka, ale zahadne jsme to protahli az do Lignana v Italii :D ale miluju to, stan je pro me mnohem lepsi dovolena nez *****hotel a ultra all inclusive :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jste si protahli moc pekne :). Hned bych jela taky :)

      Vymazat
  24. byli jste se podívat taky ve Znojmě a na freeport Hatě? od Vranova je to kousek.

    OdpovědětVymazat
  25. Naprosto omylem zavítám na tvůj blog a co neobjevím! Chatu na kterou jsme jezdili asi do mých pěti let, no vyspravili ju pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  26. Takto pod stanem jsme nikdy nebyli, ale stanovačkám se vůbec nebráním, na festivalu Colours jsme takhle spali 4 dny pod stanem, na vodáku mi to taky nevadilo. Mám ráda tyhle akce, vy jste si to taky museli užít, i když bez koupání :)

    OdpovědětVymazat
  27. ty vlasy máš teď nějaké do zrz nebo se mi to zdá? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam je nebarvene. Uz s tim musim neco udelat, protoze mam sileny odrost a celkove to mam snad tri barevne, ty vlasy :D

      Vymazat
  28. kempů si o naši letošní dovolenou užila až až :) musím říct, že jsem byla příjemně překvapená. byli jsme v malinkých kempech, kde s námi byl jen jeden stan i v takových, kde jsme byli hlava na hlavě, jak píšeš. vypadá to tam opravdu moc pěkně, škoda toho koupání...

    OdpovědětVymazat
  29. Já vlastně celý léto trávím pod stanem. Byla jsem na několika čundrech, kde jsme spali v kempech a někdy ani to ne- pod širákem je to větší sranda :) Je to pro mě tak přirozený, že mě pak vždycky hrozně překvapí, že je někdo ve 20 poprvé pod stanem :) To nemyslím nijak zle, je mi jasný, že každý žije jinak :) A je super, že se ti to líbilo a že jste si pořádně odpočinuli :)
    Fotky jsou krásný, ty jsi kočka a s přítelem jste děsně cute ♥ :)

    OdpovědětVymazat