30. července 2014

Stylově na výlet

Nelepší nápady mívám, když nemám čas. Potom je těžší něco nachystat, protože neustále běhám sem a tam, nemám u sebe notebook, nedokážu se domluvit s tabletem a celkově se moje nápady a myšlenky vytrácí do prázdna, protože nestíhám. Ačkoliv je to smutné, tak je to tak a aby se tato situace nestala po stopadesáté, rozhodla jsem se tento článek nachystat výjimečně teď hned, bez dalšího vykecávání. 
A o co, že jde? Máte rádi výlety? Taháté rádi svého boyfrienda po hradech a zamcích, českých kopcích, rozhlednách a lesích? Já jo, ale ještě jsem tím mým chlapem nebyla pochopena. A proto mě napadlo, že se stylovou výbavou by to jemu  ( NÁM ) šlo lépe.
Při náhledu na koláž se akorát zazubil, že to mi nepomůže a znova se odporoučel do postele, já to ovšem nevzdávám a proto svůj maličký nápad ukážu aspoň vám a třeba svoje drahé, milované, přemilované polovičky přemluvíte a nějaký ten hrad navštívíte. 
Výběr je jednoduchý! Každá jdeme na takový výlet s myšlenkou, že spálíme nějakou tu kalorii a když je u toho možné si vzít kafe, v mém případě ledový čaj, do stylového hrnku, který navíc pomáhá při boji proti rakovině, tak máte dvě mouchy jednou ranou! Přítelovi potom vezměte poslední čistý triko a velkou láhev na vodu, popřípadě nějaký ten alkohol, ať moc neremcá!
A pokud by nedej bože moc remcal, tak si nasaďte sluchátka Happy Plugs! A pokud by ho to remcání ani potom nepřestalo bavit, tak mu jednoduše ucpěte pusu něčím dobrým co na cestu přichystáte (koupíte) a dejte si to do stylových krabiček. Všechno to dejte do stylového batohu Steven Madden a uvidíte, jak bude ten den krásný! Takže, co vy a výlety? 

 Seženete zde / zde / zde / zde / zde / zde / zde a zde ...... Pěkný den! 

10 komentářů:

  1. On vážně někdo chodí na výlet s myšlenkami na kalorie? Asi nemám smysl pro humor...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja myslim, ze je jasne, ze je to mysleno jako vtipek a ne smrtelne vazne :).

      Vymazat
  2. Přesně ten KeepCup mám a od Monbento dvoupatrovou krabičku na jídlo :) hned se do toho lépe balí na cesty a přítel má také svůj KeepCup a využívá ho skoro denně, jelikož perfektně sedí do držáků v autech :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky napsáno, snad až na přílišný výskyt slova -stylový-.

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :) já jsem taky chodící typ, těm chlapům se moc nechce :D
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já tedy poprvé musím napsat negativní názor... Bohužel se mi článek nelíbí, celé mi to přijde jako vynucená reklama na Zoot, bohužel.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí, jak si to podala. :)
    Já výlety miluju, no, bohužel jen já. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Clanek je tedy skvely. Me velmi pobavil :)

    OdpovědětVymazat
  8. ta trička nemají chybu :D s přítelem rádi výletujem, ať už je to nějaká túra do přírody nebo hrad/zámek :)

    OdpovědětVymazat