22. června 2014

22/6 Nové plastovky

Ahoj! Jako vždy doufám, že se máte skvěle a víkend jste si užili na 110%! Já zase nezahálela a víkend strávila s mým milovaným a taktéž další oslavou narozenin, plus ještě z mého nevinného návrhu "mohli bychom stanovat" se stala skutečnost a tak jsme dnešní noc s přítelem strávili ve stanu a spacácích. A bylo to fajn! A moc! Doufám, že si to brzy zopakujeme :). Dnes mě už čekala jen práce kolem domečku - místo cvičení ( :D) a zítra jdu zase konečně na alpinning, na který se hrozně moc těším, jelikož jsem si to vyloženě začala užívat a dost mě to chytlo :).
Ovšem dneska pro vás mám článek s mým "all in black" outfitem a novýma "plastovkama". Už jsem vám je ukazovala na instagramu a spousta z vás se mě na ně ptalo, takže abych to upřesnila. Botky jsem koupila na facebooku přes uzavřenou skupinu Levné Boty. Dostala jsem na tento "obchůdek" tip od slečny, od které jsem si kupovala tu kabelku z H&M (zdravím! :*), takže jsem na to hned mrkla a bylo jasno. Jsou tam super botky za fajn ceny, není tam toho sice moc, ale takový tip se vždycky hodí :). Já jsem boty v pondělí objednala, v úterý zaplatila a v pátek už na mě čekaly doma! Takže paráda, slečna/paní co obchůdek vlastní je moc milá a na vše co jsem potřebovala mi odpověděla bez problému. Konkrétně tyto botky jsou tedy plastové, což mně osobně se dost líbí a vzadu mají takový jemný neonový proužek :). Jestli se v nich dobře chodí či nechodí vám nepovím, protože jsem v nich ještě nikde pořádně nebyla, ale na noze jsou moc příjemné, takže jsem se svým nákupem spokojena! Navíc jsem vychytala akci na poštovné zdarma, tudíž jsem je měla za krásných 380,-! Což je nádhera :). Líbí se vám? Potěší mě vaše názory, zda máte plastové botky rády tak jako já, či nikoliv a taky mi můžete napsat, jaký úlovek vám v poslední době udělal největší radost! :) Budu se těšit a přeji příjemný zbytek neděle!



49 komentářů:

  1. Tyhle maj skoro všude u Vietnamců (konkrétně co vím, tak na Florenci určitě) asi za 250 :) taky jsem na ne koukala, jsou pekny, akorat mi prijde ze mi klinek nesluší.. každopadně tobě sluší a už o nich začinam přemyšlet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj,odkud jsi prosím? u kterých vetnamců? jsem z ustí nad labem a nikde jsem je nevidela://

      Vymazat
    2. Já jsem z ústí a mám gumové balerinky v tělove barvě tak je koupíš v severu v 2 patře.

      Vymazat
    3. a tyhle na klinku jsi nikde nevidela? :) dekuju!

      Vymazat
    4. Ahoj, nějaký tip, kde je sehnat v Brně, prosím? :)

      Vymazat
    5. Taky by me zajimak tip na Brno :) kolikrat vidim, jak holky u nich koupi krasne veci, ale treba v podchode nic :/

      Vymazat
  2. Já je tedy ještě nikdy neviděla a zajímavý jsou, to jo a moc, ale tu pohodlnost jim nějak nevěřím :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, ty vypadají skvěle, takové jsem ještě nikdy neviděla. Ale to, že budou pohodlné, jim teda nevěřím :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Botky ti moooc sluší! :) A prozradíš nám název obchůdku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi nečetla článek? Je to tam napsané, konkrétně na osmém řádku :).

      Vymazat
    2. Četla, ale zjevně špatně. :/ Jsem právě pochopila, že ten tip na obchod jsi dostala v uzavřené skupině, ne že přímo tam jsi nakupovala. :)

      Vymazat
    3. "Botky jsem koupila na facebooku přes uzavřenou skupinu Levné Boty. Dostala jsem na tento "obchůdek" tip od slečny, od které jsem si kupovala tu kabelku z H&M (zdravím! :*), takže jsem na to hned mrkla a bylo jasno"
      Myslím, že je to jasné až až :)

      Vymazat
  5. nechci tě nějak děsit, ale mám plastové balerínky a jakmile jdu trochu rychleji nebo je venku větší teplo tak se mi zpotí chodidlo a botky dost kloužou. bohužel tuto zkušenost nemám pouze já, ale na diskuzích je nás více, takže za mě si už takové botky nekoupím :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já plastové balerínky měla taky a osobně jsem s nimi neměla žádný problém :). Ono taky každému vyhovuje něco jiného :).

      Vymazat
  6. No, na noze vypadají pěkně :-). Také jsem po nich pokukovala. V té skupině jsem také a ty botičky prodávají u vietnamců, okukovala jsem je na živo ale neměla jsem čas zkoušet. Na tobě se mi líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je prodává kde kdo, takže jestli u vietnamců nebo na internetu, je mi osobně jedno, už to neřeším, pro mě je hlavní, že se mi to líbí :)). Oni stejně vietnamci prodávají kolikrát stejné zboží, jako mnohé profláknuté internetové obchody :).
      A určitě je zkus! :)

      Vymazat
    2. Jé, já nevím jestli jsem to napsala špatně ten příspěvek ale určitě jsem nechtěla poukazovat na to, že si měla jít k vietnamcům Jiti nebo, že je to špatný zboží, že to u nich prodávají :)). A určitě si je vyzkouším, protože boty na klínku fakt můžu :), a zaujaly mě i plastové balerínky. Jen mám strach, aby mi v tom neklouzala noha :).

      Vymazat
    3. Spíše já jsem je vyjádřila moc "hrr" :D. Nemyslela jsem to zle, právě že naopak :). Tak snad už se chápeme správně :)).

      Vymazat
    4. Ahoj, odkud jsi? na te strance nemají už mojí velikost a strašně po nich toužím:( popř. mohla bych te nekde kontaktovat? fakt už nevím kde je sehnat .. :(

      Vymazat
    5. Hehe.. Mám naprosto stejný problém... úplně mě uchvátili a na stránce je na mě již nemají

      Vymazat
  7. Promin, ale to je hrozný :D

    OdpovědětVymazat
  8. Mě zase líbí ty tvoje černé skinny! Předpokládám, že je máš dole ustřižené a nějak vytahané nitě? Je to bezva a celkově ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, přesně tak :). Plus tedy ještě oprané - ty nitky během praní povolí :)

      Vymazat
  9. Botky vypadají na noze teda bezvadně asi se po nich půjdu podívat :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Nenafotila by jsi room tour? :)
    Jinak boty - mně osobně se nelíbí, ale tobě neuvěřitelně padnou! A jsi strašně, strašně, strašně krásná :)
    Víkend jsem prospala :(:D

    OdpovědětVymazat
  11. Luxusní Jituško, máš v nich dokonalý nožky :))

    OdpovědětVymazat
  12. vypadají dobře, ale ten podpatek v kombinaci s plastem bude vražedný, tipuju :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tohle vážně ne :X :D

    OdpovědětVymazat
  14. Super jsou krásnýýý moc... jak ti sedí velikost? např. jestli 37 sedí na 37 nebo je to posunuté???
    Jinak sluší jako vždy.

    Alena

    OdpovědětVymazat
  15. tyjo ten podpatek vypadá teda dost vražedně, na to, že jsi psala, že v pohodě ujdeš na max.10cm podpatku, kolik mají? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Boty za tu cenu vypadají velice luxusně! Moc ti sluší a jsi moc krásná ! :) btw. a slečny co povídají, že mají u vietnamců za tu a tu cenu apod., tak dneska jsem byla v Bershce a tam měli boty za 999 Kč a zcela totižné měli u vietnamců (cca za 400), myslím, že je to každého věc, kde si boty zakoupil. Zastávám se názoru France baby " jestli u vietnamců nebo na internetu, je mi osobně jedno, už to neřeším, pro mě je hlavní, že se mi to líbí :)). Oni stejně vietnamci prodávají kolikrát stejné zboží, jako mnohé profláknuté internetové obchody :)." <3

    OdpovědětVymazat
  17. krásný :) neodřely se ti prsty

    OdpovědětVymazat
  18. Já bych v tom chodit nemohla, jak je moc horko, tak se mi v plastových botech zpotí noha a hrozně to klouže.. A to, že jsou pohodlné, jim taky nějak nevěřím. Každopádně tobě moc sluší a jestli ti vyhovují, proč ne ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Takový boty jsem ještě na nikom a nikde neviděla, ale rozhodně se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Za tebou bych se otočila i já, jsi fakt kočka, hlavně na této fotce. Boty jsou pěkné, jen (pro mě) škoda, že mají otevřenou špičku, moc se mi to nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  21. ty jsou skvělé! a vůbec nevypadají lacině jak někdo psal, ba naopak, skvěle oživí outfit.. tak pak napiš, jak jsou pohodlné:) já mám docela s vysokými podpatky problémy, hned mě bolí bříška:( ale sháním taky nějaké klínky:)

    OdpovědětVymazat
  22. Jsou parádní, už jsem poslala žádost o přidání do skupiny, kde sis je pořizovala :) Mě se plastové botičky moc líbí. Sice s nimi nemám žádnou zkušenost, ale za tu cenu jsou jak zadarmo, takže si určitě nějaké pořídím :) A moc se mi líbí i ty ustřižené skinny, nechám se inspirovat :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovědětVymazat
  23. já takové měla a jakmile bylo tepleji a zpotila se mi noha, tak dřely naprosto neskutečně :(.jinak ti to moc sluší, kalhoty jsou super!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  24. Musím říct, že takové jsem ještě neviděla!:)
    Vypadají hrozně krásné a líbí se mi hlavně ten neonový proužek, přijde mi to takové roztomilé :)
    Určitě pak dej vědět, jestli jsou pohodlné či nikoli, abych věděla, jestli se po nich mám taky porozhlídnout či ne :)

    OdpovědětVymazat
  25. Můj styl to není, ale každý máme jiný vkus :)) Jinak Ti to samozřejmě sluší jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jituš, co ta reklama na AquaBabes? :O :D

    OdpovědětVymazat
  27. Dokonalý! Jak boty tak celý outfit. ;)

    OdpovědětVymazat
  28. líbí se mi, ale nějak si nedokážu představit, jaké jsou na noze :) k tomu celo-černému outfitu vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat