6. května 2014

LG G2 - Tak trochu jiná recenze

Možná si teď klepete na čelo, ale věřte, že jsem byla donucena veškerým donucovacími prostředky k tomuto článku :D. A to nikoliv nějakým PR firmy, dotěrnými e-maily a nebo něčím podobným, ale mojí drahou polovičkou. Tudíž mým přítelem. Dokážete si představit ten pohled, když jsem mu oznámila, že mi bylo nabídnuto získat telefon a že to nepřijmu? V ten moment mi totiž začal syslit na zády a bylo chtě - nechtě rozhodnuto. Prý ho musím občas i odměnit :D. A protože mi nechodí nabídky na pánské prádlo, ani na pánské oblečení či poukazy na nákupy autodílů, vydupal si můj milý recenzi telefonu. 
Upřímně se přiznám, že když telefon přišel, byla jsem tak trochu na sebe naštvaná, protože bych ho nejraději ukradla pro sebe :D. Ale o mně je všeobecně známo, že já na tyto vymoženosti moc nejsem, takže mě jen tak něco neohromí. No jo.. Jenže toto není jen tak něco, že? Takže vlastně ve výsledku, jakožto naprosté technické střevo, ohromena jsem. A proč? 

Z mého pohledu je hlavě skvělý fotoaparát. Nic lepšího jsem ještě u telefonu asi neviděla. Naprosto dokonalé a syté barvy, žádná potřeba úprav. Velice příjemné a rychlé ostření. Chvílemi mi přišlo, že tento malý-velký "zázrak" fotí lépe, než můj kompakt, tudíž za dobrých podmínek by s ním šlo nafotit i fotky na blog. Fotky vyfocené bez jakékoliv úpravy a filtru si můžete prohlédnout na instagramu mého přítele @bronekgal
Co bych hodnotila jako další plus, aspoň co se mě týče - je rychlost používání (podíl na tom má samozřejmě procesor, ale já jsem trochu technické střevo, takže raději žádné podrobnosti ať neplácnu blbinu). Jde na něm dělat několik věcí naráz. Což třeba s mým Samsungem nejde. Ani jednou se nám nezasekl, ani nijak nepozastavil a to mi věřte, že do něj přítel nastahoval šílenosti a vůbec se s ním nemazlil. Znáte chlapy, že jo :D.

Další věc, která stojí určitě za pozastavení je výdrž baterie. Jsem zvyklá, že tyto chytré telefony vydrží maximálně za normálního používání a surfování po internetu - jeden den, maximálně den a půl. Ovšem, tady pro nás LG G2 připravil překvapující závěr. On totiž vydržel nabitý celé tři dny! Při velikosti displeje 5,2 palce je to překvapivé. To prosím nekecám, sama jsem byla v šoku. Ale i po krutopřísném výslechu přítele, kdy jsem mu samozřejmě nevěřila, že telefon používal, mi bylo oznámeno, že jej používal zcela normálně - volal, psal smsky a dokonce byl i na netu a přesto mu zbývalo 8% baterie. Pozn.: když na něm hraje hry, tak vydrží jen dva dny! :D

Samozřejmě, že pokud bych měla vyzdvihnout každý plus telefonu, tak bychom tu byli asi do rána. Protože tak jak je super výdrž, rychlost, fotoaparát, tak je super i Full HD Displey a spoustu dalšího. Já osobně mít zbytečných třináct tisíc, tak jdu určitě do něj. Ne iPhony mě skutečně neokouzlily :) Myslím, že zbytek věcí je u těchto chytrých telefonů už jen o aplikacích, protože tyto telefony jsou už vážně multifunkční a vyřídíte na nich skutečně vše potřebné.
Plusy:
+ Full HD Displey
+ 13MPx fotoaparát
+ Dlouhá výdrž baterie
+ Displey je odolný vůči poškrábání
+ Čtyřjádrový procesor

Zápory: 
Když jsem se zeptala přítele, zda tento telefon má vůbec nějaký záporný bod, bylo mi stroze odpovězeno, že NE! :D Údajně je totiž "těžce v pohodě". Tak mu asi budu věřit :)
Co vy a Vaše telefony, jste s nimi spokojeni? Potrpíte si na chytré kousky a nebo Vám stačí málo? Klidně mi napište jaký telefon vlastníte a zda s ním jste spokojeni :).

24 komentářů:

  1. Nesnáším svůj telefon, ale zvykat si na nový se mi taky nechce. Mám nokia lumia 610 a je to boj, hlavně je to windows! Navíc jak říkáš, chybí mi těch zbytečných xx tisíc...

    OdpovědětVymazat
  2. Uf, tak vyhodit za telefon 13ku by se mi asi nechtělo, už ta 5ka za moje nové Blackberry Q5 docela bolela :D Zatím ho mám 5.den, takže ještě vůbec nemůžu soudit, ale jako přechod ze starého Sony Ericssonu na tohle je pro mě velkej krok, takže jsem ze všeho nadšená :D

    OdpovědětVymazat
  3. Došla ti nabídka na recenzi telefonu o hodnotě kolem 10000,- napíšeš pár kladů a tím to hasne a telefon ti spadl do klína? Nebo spíš příteli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic mi do klína nespadlo :). Telefon dostane jedna blogerka, která bude vyhodnocena jako "nejlepší" - nevím jak jinak to napsat.
      Každopádně pro LG, je toto taková reklama, že i kdyby mi ten telefon "spadl do klína" jak píšeš, tak pro ně je tato reklama za hubičku s (skoro) nulovými výdaji :)

      Vymazat
    2. Ale to v článku třeba chybí, že jde o nějakou soutěž a nejlepší recenze bude odměněna telefonem. Myslím, že s přítelem máte na mnohem lepší recenzi, neříkám, že tahle je zlá, ale chce to zaujmout víc;)

      Vymazat
    3. Ona to ale vyloženě soutěž není :).
      Recenzi jsem napsala tímto způsobem, protože jsem ji nechtěla přehnaně dlouho, odbornou a hlavně nudnou. Snažila jsem se vnést trošku vtipu a neunudit svoje čtenářky :).

      Článek máme v plánu ještě jeden, tak uvidíme, jak nám vyjde čas :)

      Vymazat
  4. mám pár měsíců iPhone 5S a zatím maximální spokojenost...ale taky je to dlouhodobá investice :-)

    www.freckledstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dlouhodobá investice ani ne, jsem zastánce iphonu ale není na dýl jak 2 roky, a když se ti pokazí, poradí ti v obchodě ať si koupíš nový. hold mobil pro bohatší..

      Vymazat
  5. Mám HTC a už bych si ho nikdy nekoupila. Den co den mám chuť hodit s nim o zeď, ale jak jsem zjistila, stejně to nepomáhá, tak to nedělám :D Nejhorší mobil ever fakt :D Zlatá moje stará Nokie 6303!
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jako tento vypadá fajně :) hlavně se mi líbí ten fotoaparát, že má tolik pixelu :)) Já si chci bud pořídit HTC, Samsung nebo Iphone :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Promiň, ale tu kvalitu fotek si nějak přechválila.. Nevím, jestli to dělá instargam, nebo můj počítač, ale jsou dost nekvalitní.. A fotit jimi outfit na blog? Radši zůstaň u kompaktu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí kouknout k Angele - http://angellovely-things.blogspot.cz/2014/04/dalsi-sukne.html :).
      A trošku sis to poupravila k obrazu svému co jsem napsala. Napsala jsem, že by s nimi za dobrých podmínek - šlo vyfotit fotky na blog:)

      Vymazat
  9. ja mam HTC Desire 500, ktorý som vcera utopila v zachode :D (nastastie v prazdnom :D ) a šlape ako hodinky, až na foťák, ten nejak ostal hluchý, tak to asi odnesiem do servu :D:DD

    OdpovědětVymazat
  10. Mobil je to skvělý, to ano, ale musím říct, že ta kvalita fotek se mi zdá teda nic moc... Kdybych to měla srovnat se svým iphonem (který tě tedy bohužel nezaujal :D), tak se to skutečně srovnat nedá.

    Každopádně je to super příležitost jak získat telefon! Přeji ti (vám) výhru :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jo a co se týče baterie, tak tu závidím! :D V tom je zase iphonek trošku horší :D vydrží tak ten den, někdy ani to ne, když jsem hodně na internetu apod.

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám Samsung S2 a nedám na něj dopustit. Je tenký, líbí se mi, neseká se. Vyměnila jsem ho za starý Ace, který byl díky své menší paměti a mím větším nárokům pomalejší. Přítel mě přesvědčoval, ať si pořídím LG L2 a o pár dní si ho sám koupil. Já jsem ráda, že mám svůj Samsung, přítel má s LG potíže v diodě, nereaguje na přijímání hovorů a tak, v diskuzích to řeší spousta lidí.. Musíme ho poslat na reklamaci :-). O tomto modelu v recenzi mám za to, že i mluvil. Určitě by se mu líbil :-).

    OdpovědětVymazat
  13. Nezlob se za tento názor, ale mám vcelku smíšené pocity z tohoto článku. Pokud už píšeš recenzi a chceš ji publikovat na blog, měla by určitým způsobem zaujmout a přesvědčit. Bohužel mě nezaujala, ani nepřesvědčila :( Chtělo by to něco víc.

    OdpovědětVymazat
  14. Pritel ho ma a je skvely. Nemit svuj uzasny ☆Samsung S4☆ jdu do tohoto ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mam nokiu lumiu 625 cca 5 mesiacov a som spokojna. Jedine nedostatky zatial su mala kapacita internej pamate ( aj ked oproti aceu omnoho vacsia s iphonom neporovnatelne mensia ) a pomerne slaby fotak ) Moj predchadzajuci mobil bol samsung galaxy ace a okrem navigacie, ktora mi bola dobrou pomocnickou by som ho vyplestila prec. Nokia zatial nezamrza ani nic podobne a ani nejak nepocitujem deficit aplikacii dostupnych pre android ale iphone...ale zas aby som ju moc neprechvalila... :)

    OdpovědětVymazat
  16. Asi by se mi nechtělo dát za mobil tolik peněz a se svým HTC Wildfire Red jsem stále ještě spokojená, i když už dávno není bůh ví jako vychytávkou. Myslím, že mi ještě nějakou dobu vydrží. Ale upřímně, od LG bych takovou kvalitu nečekala, asi se polepšili :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tak je telefon tvůj (váš) nebo ne?
    A mmch, že tě iPhony neokouzlily, to nikoho nemůže přakvapit, když vidí tvůj lehce zakrnělý a předpotopní vkus. A i kdyby tě okouzlil, tak máš smůlu vzhledem k ceně. Ale věřím, že kdyby ti nějaký blázen iPhone nabídl (což se nestane, Apple cestou propagace přes blogerky tvého levelu jít nepotřebuje), asi by sis ucvrkla radostí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pobavení a zlepšení dne :).
      Tobě přeji také pěkný den a lepší náladu, něž doposud :).

      Vymazat
  18. mám také LG, sice ne tento model, ale nemůžu si ztěžovat :) jsem naprosto spokojená, takže přítele naprosto chápu! ;)

    OdpovědětVymazat