5. května 2014

Miss Sporty Fragrances (soutěž)

Před nějakým časem mi bylo nabídnuto vyzkoušet nové vůně od Miss Sporty. Kývla jsem hlavně z důvodu, že Miss Sporty, ačkoliv je hodně levné, má skvělé produkty - viz jejich řasenky a třeba tužky na očí a obočí. Tuším, že doposud tato značka nic podobného v sortimentu neměla, tudíž se u nich jedná o zcela nový produkt. Jde především o čtyři zábavné a hravé vůně, které by měly býti po každou příležitost. Celkově byla tato kolekce inspirována spektrem barev, nálad i příležitostí, které život může nabídnout. Měla by oslovit především mladé dívky, které se rády baví a zkouší nové věci. 
Vůně byly taktéž navrženy tak, aby zachycovaly různé podoby vnitřních já, které se ukrývají ve většině mladých slečen.
Já osobně jsem se pokusila přiřadit ke každé vůni vhodný outfit, který by danou vůni mohl nejlépe vystihovat.



MORNING BABY (pomerančový květ a bílé pižmo) - Berte život z té lepší stránky. Stačí nebát se být šťastný!

CLUBBING PROOF (svěží růže a broskev) - Rozjeďte to na parketu, staňte se hvězdou párty!

PUMP UP BOOSTER (jasmín a zářivá mimóza) - Okuste chuť dobrodružství.

CRUSH ON YOU (frézie a květy fialky) - Zanechte trvalý dojem.


Já osobně bych vůně nominovala na skvělou vychytávku do kabelky. Jako vůni na volný čas, kdy je zbytečné používat drahé parfémy, ale i přesto chcete krásně vonět. Taky jejich cena a velikost je příznivá. Seženete je ve třech "velikostech":
  • 100ml za 229Kč
  • 75ml za 149Kč
  • 11ml za 99Kč
Pokud bych měla zmínit která z vůní mi sedla nejvíce, určitě by padla volba na Crush On You. Už má dokonce i trvalé místo u mě v kabelce. Navíc na ni měl pozitivní názor i můj přítel, kterému shodou okolností voní také nejvíce. Je sice výrazná, ale přitom jemná a nijak nevtíravá.
Celkově jsou všechny vůně sladké. Jako nejvýraznější bych hodnotila Morning Baby, za to nejjemnější a nejméně výrazná je dle mého Pump Up Booster :).

Protože samozřejmě nevyužiji všechny čtyři vůně a zbytečně by mi doma ležely ladem, rozhodla jsem se je věnovat vám do soutěže. Takže do 15.5.2014 můžete soutěžit o vůně Morning Baby, Pump Up Booster, Clubbing Proof.

Co pro to udělat? 
1. Být mým pravidelným čtenářem - Google Friend Connect / Facebook
2. Napsat mi, zda je nějaký produkt, který máte od Miss Sporty rádi ( u mě to jsou rozhodně řasenky! :) )
3. Zanechat mi platný e-mail! 

Už jste je zkoušeli a nebo vás nijak nezaujaly?