15. května 2014

14/5 Včerejší den

Ráda bych vám napsala něco o včerejšku. Byl krásný. Přítel se mi vrátil po týdnu z "pracovního nasazení" a konečně jsem byli chvíli spolu. V poslední době jsme na sebe moc času (skrz stěhování, novou práci a školu) bohužel neměli :(. Takže by člověk pomálu ani nevěřil, jak chlapovi jeden týden osamotě prospěje. Dokonce tak, že jde s vámi dobrovolně na procházku :). Přítel mě i vyfotil a já ho na oplátku za to ostříhala, aby vypadal tak nějak civilizovaně :D. Přiznávám, že co se týká pánských účesů, používání strojku na holení a podobných věcí, tak se mám co učit. Ale i přesto si myslím, že jsem šikovná a to co má díky mě na hlavě, je nositelné a sluší mu to. Ne dohola fakt není :D. To bych u něj asi už nepřežila, i když... Když jsme se seznámili, tak dohola byl.. No jo, já pořád říkám, že mě okouzlil jeho obrovský charakter, hihi <3.

Dnešní fotky jsou jen tak útržkovité. Dá se říct pohodové. Jsou vyfoceny při západu slunce, kdy bylo už minimální světlo, takže se mi moc líbí ta atmosféra zapadajícího slunce nad obzorem. Upřímně, tyto momenty mám na celém dni nejraději. Vždycky, když vidím západ slunce, tak se mi moc uleví, že je jeden den za mnou a čeká mě další nový a lepší den.. Působí to na vás také tak? Já když si představím třeba rande, které se odehrává při západu slunce někde na procházce či vyjížďce, tak se mi skoro roztřesou kolena, jaká je to romantika <3.
Jinak fotky jsou focené telefonem - LG G2. Myslím, že na to, že byla skoro tma - jsou fotky v pohodě :)). Samozřejmě není to nic oslnivého při takovém světle, ale  fotoaparát na telefonu posloužil v danou chvíli jak měl, což mě moc mile potěšilo, protože mám pro vás aspoň nějaké fotky na zveřejnění :). Naše testování se totiž chýlí ke konci a tudíž nezbývá asi nic jiného, než se s ním v brzké době důstojně rozloučit a doufat, že k nám v budoucnu poputuje znova, jelikož jsme s ním moc spokojení a po celou dobu testování nám dělal samou radost :). A když nepoputuje, tak aspoň přítel ví, co si přát k Vánocům :D. 
A proč, že jsem fotili mobilem? Protože já jsem lemra lína a také hlava děravá a v poslední době u sebe foťák ani moc nenosím. Nějak jsem si na to odvykla, takže pořádně nafocený outfit pro vás zatím nemám. Ovšem pokud vše vyjde, tak možná o víkendu někam vyrazíme s Anettkou z Fashion Lady An a něco pěkného nafotíme.

Pěkný zbytek večera všem!

20 komentářů:

  1. Západ slunce probudí duši romantika i ve mně! :D <3

    OdpovědětVymazat
  2. západ slunce to zachytilo hezky :-)

    http://freckledstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. krásné fotky :)
    já přítele taky stříhám sama, stačí mi strojek a nástavec "na trojku" :D akorát výdycky remcá, že to chce ještě kratší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to muj pritel dosel s tim, ze chce ostrihat na Ega, takze ma na hlave trochu ciro :D

      Vymazat
  4. Mě se fotky hrozně líbí :)) ! Nepřijde mi že by byla kvalita nějak horší i když jsou focené mobilem, mají své kouzlo :).

    OdpovědětVymazat
  5. Nejen západ, ale i východ slunce ve mě probouzí tyhle pocity, že něco začíná, že něco končí <3
    Stačí se jen dívat...
    Já bych si na stříhání NIKOHO netroufla...

    OdpovědětVymazat
  6. krásné fotky, a myslím, že na mobil dost dobré :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty fotky se západem slunce jsou krásný:))

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju západy slunce, hlavně když u toho nejsem sama! <3 Fotky vypadají dobře, ikdyž jsou focené mobilem. Btw, Jituško kde pracuješ prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ruzne, kdyz to sectu, tak mam ctyri ruzne brigady :). Ale tu se mi to zatim moc psat nechce, nezlob se :).

      Vymazat
  9. Moc krásné fotečky! A to sluníčko...

    OdpovědětVymazat
  10. zapad slunce je moc hezky, ten tvuj outfit a predevsim teda TOP uz o dost mene...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohode, kazdy se citi dobre v necem jinem a neco jineho se mu libi :)

      Vymazat
  11. ten západ slunce dělá úplně kouzelnou atmosféru <3
    ale moc mě mrzí počasí, které tenhle týden stojí vážně za prd! :/ až se vratím, tak hned něco nafotíme, slibuju! :*

    OdpovědětVymazat
  12. já miluji západy slunce <3
    můžu se zeptat odkud je ten peplum top?

    OdpovědětVymazat