22. března 2014

Co nosím v kabelce?

Moje kabelka (zevnitř) vypadá jako takové malé skladiště. Jsem totiž ten druh člověka, co sebou tahá neskutečné kvantum věcí, pro případy "kdybych to náhodou potřebovala". A víte jak to končí  -bolavými zády, umrtvenou rukou a vytahanými uchy u kabelky.... Sice jsem se v poslední době snažila obsah své kabelky aspoň trochu zredukovat, ale moc se mi to nepodařilo a tak sebou nadále tahám zbytečnosti, které nepotřebuji, ale moje duše je dík tomu "v peří". Určitě ten pocit znáte :)

 V moji kabelce se tedy ukrývají tyto věci:
  1. Tablet - Od té doby co jsem si ho pořídila ho tahám všude. A aby se mi nepoškrábal, tak jsem si na něj pořídila toto pěkné fialové pouzdro, které jsem zakoupila v prodejně T-mobile (kdyby vás to zajímalo :)). S tabletem se zatím sžívám. Je to určitě super věcička. Klidně mi napište do komentářů nějaké aplikace, které rádi používáte a usnadňují vám život, ráda odzkouším :)
  2. Dioptrické brýle - Jsem poměrně slepá na dálku. Takže ve škole neexistuje, abych brýle neměla. Bez nich totiž na tabuli nic nepřečtu. Řídit bez nich také neumím, takže v kabelce mají stále místo ať chci či nechci. Jsou značky Ray Ban a zakoupila jsem je na kontakto.cz
  3. Cestovní Tangle Teezer - Vlasy se mi často slepují a cuchají, tudíž není jiné řešení, než si co tři hodiny vlasy pročesat, aby aspoň trochu vypadaly. 
  4. Pouzdro a diář od Jam Studio - O těchto věcech jsem se zmiňovala v minulém článku. Jsou to pro mě naprosté nezbytnosti, protože bez diáře si nedokážu představit svůj den. Neustále v něm něco hledám a značím.. No a když se nudím, tak si do něj kreslím :D
  5. Sluneční brýle - Že jsem slepá to už víme, ale že mám citlivé oči, to je i pro mě osobně novinka posledního roku. Stačí aby jenom trošku svítilo sluníčko a už "brečím", proto je mám pro jistotu stále sebou. Ovšem, když svítí slunce jako šílené, tak je většinou někde zapomenu a pak tiše (občas i nahlas) trpím :D
  6. Mobil - Na mobilu jsem asi tak trochu závislá. Bez něj vůbec nevycházím z domu :)
  7. Balzám na rty - Měla jsem různé druhy balzámů, od Balea až po EOS a Carmex a zjistila jsem, že tento úplně obyčejný od Astrid mi vyhovuje úplně nejlépe. Je dostatečné velký, hezky rty hydratuje a sem tam ho použiji i na nějaký ten strup a suché místečko na obličeji. 
  8. Voňavka - Tuto jsem dostal od kamarádky o narozeninám, tuším že je to Playboy Rock. Nevoní špatně, takže ji používám docela ráda. Vyhovuje mi, že není velká a kdyby se mi rozbila v kabelce, tak mě to nemrzí tolik, jako kdyby se mi rozbil drahý parfém - ten mám pro jistotu doma v bezpečí :).
  9. Foťák - Ten mám u sebe také pořád, ale když ho potřebuji, tak ho vždy záhadně zapomenu v jiné kabelce. Upřímně je to můj malý - velký kamarád. A občas, když cestuji a mam volnou chvíli, tak si projíždím starší fotky :)
  10. Peněženka - K ní snad ani žádný popis psát nemusím :), mám ji z minulého roku z dovolené v Chorvatsku a překvapuje mě, že je stále jako nová. Navíc vždy, když ji vytáhnu, tak mi připomíná tu nejlepší dovolenou jakou jsem zažila :)
  11. Ostatní - občas sebou nosívám ještě taštičku s nabíječkami a sluchátky. Taktéž žvýkačky, kapesníčky, nějaký prášek od bolesti, klíče, deodorant a flašku s pitím, kterou občas musím nosit v ruce, protože se mi do kabelky nevejde :D. A to je tuším vše :)


Budu ráda, když mi napíšete co v kabelce nosíte vy, zda jsou některé věci bez kterých se neobejdete a vždy je musíte mít při sobě. A také jestli se "skladba" vaší kabelky v průběhu let, popřípadě i ročních období mění a nebo zůstává stále stejná :).
Budu se těšit na komentáře a přeji pěkný víkend! :)

12 komentářů:

  1. Zdravíčko :) pěkná taška, odkud ji prosím máš ?:) jinak přeji taky pěkný a pohodový víkend :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluneční brýle nosím vždycky také protože jak zasvítí sluníčko tak už mi slzí oči a navíc já na sluníčko nekoukám bez brýlí, já "mžourám" :D furt mám nakrčené čelo a mhouřím oči a to nenávidím.
    Jinak to mám tak nějak stejně :) vůně je samozřejmostí, telefon, sluchátka a peněženka také, bez papírových kapesníků nevycházím z baráku a diář také neustále tahám, ten Tvůj Ti ovšem Jituško závidím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nosím skoro to samé :)) Krásná kabelka :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. prosímtě jaký konkrétně tablet máš?

    OdpovědětVymazat
  5. jaké jsou prosím rozměry kabelky:-D

    OdpovědětVymazat
  6. tak s tvým nákladem by mi asi upadla ruka :D já se naučila s sebou nosit jen to nejnutnější - tedy peněženku, mobil, klíče, deodorant, hřeben, menší kosmetickou taštičku s potřebnými věcmi a diář. a kdyby to jen trochu bylo možný, tak nenosím nic :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mně chybí ještě deštník, bez toho nevyjdu ani když svítí slunce. Nesnáším nečekaný déšť a zničený účes :-D A moc se mi líbí diář, pořídím si ho asi příští rok :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nosíme skoro stejné věci, akorát tam občas přihodím nějaké maličkosti, když třeba nejsem celý den doma:)

    OdpovědětVymazat
  9. Pouzdro a diář vypadají moc hezky :) Slepotu na dálku moc dobře znám :D

    OdpovědětVymazat