18. března 2014

10/3 Oversized

Moje volnočasové outfity vypadají většinou stejně. Skládají se z nízkých bot, pohodlných jeansu a taktéž něčeho oversized. Oversized věci jsou u mě kapitola sama o sobě, protože volné kousky miluji. Nikdy jsem si moc nehověla v upnutých věcech na tělo, na to musím mít vyloženě náladu a z mých outfitu to jde i hodně znát. Vy preferujete volné a nebo uplé oblečeni? :)
Za to vlnité vlasy jsou u mě naprosto top. Cítím se v nich nejlépe a miluji ten pocit, že si vlasy během dne nemusím nijak hlídat. Ovšem kámen úrazu přichází ve chvíli kdy jsem lenivá vytáhnout kulmu ze šuplíku a s vlasy si pohrát.

Jinak k dnešnímu dni mám nafocených pár fotek k článku na téma "Co nosim v kabelce", půjde o takový upgrade, protože už jednou tady tento typ článku byl a taktéž bude asi nějaky random post :).

Kabát, svetr, kabelka - H&M, džíny - Gate, boty -Deichmann, brýle - F&F

30 komentářů:

  1. Já taky nosím převážně oversized věci, cítím se v tom nejlépe. Ovšem ty vlnité vlasy na sobě proklínam, mam je přirozeně vlnitý a sním o rovných..:D

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že délka a střih kabátu Ti absolutně nelichotí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si myslim, že spíš naopak...

      Vymazat
    2. Tenhle typ sedí vysokým a štíhlým. Jitka určitě moc vysoká není - tu postavu to dost deformuje, zvlášť z profilu je to fakt patrný.
      A holky, zase to tolik nežerte. Mně se líbí Jitky styl, ale čím dál tím víc mám pocit, že si Jíťa nedává pozor na to, co jí sedí a co ne. Viz ty ohrnuté kalhoty, to jí ještě víc zkracuje nohy, oversized svetr spolu s tím kabátem dělá z pěkné postavy tak trochu matronu...

      Vymazat
    3. Hodně zkracují nohy i ty boty. Příště si dám větší pozor, děkuji za názor :).

      Vymazat
  3. naopak mě se na tobě ten kabát hrozně moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná kabelka, také mám raději volnější svršky, uplé věci nejsou zrovna nejpohodlnější a člověk se pořád musí mít na pozoru aby nešpulil břicho. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nejlepsi je, kdyz uz si myslis, ze bricho spulit nebudes, das si upnute tricko, napijes se vody a v ten moment si jak ve tretim mesici :D

      Vymazat
  5. Ja oversized veci na svy postave uplne nenavidim, jsem hodne vysoka a kdyz si neco takovyho oblecu vypadam jako chodici stan :D Jinak moc pekny kabatek.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten kabát je otřesný !

    OdpovědětVymazat
  7. wow, skvělý kabátek, moc ti sluší!:) Lbí se mi límeček, dodává kabátku vzhled sáčka:)

    OdpovědětVymazat
  8. te kabát tentokrát opravdu nee..ten co si měla z NY bych 100x lepší jak ve střihu, tak v délce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To možná byl, ale jeho střih nebyl vůbec univerzální a nikdy bych si jej nemohla vzít třeba k teniskám :).

      Vymazat
  9. Ten kabát je super :-) sluší ti to. Já preferuji oblečení podle nálady. Miluju volné džíny, ale často nosím i upnuté. U trik preferuji asi upnutější, nebo tak akorát... Prostě ja říkám, nálada nálada :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ach Jity, neplánuješ se vrátit k ombre? Měla jsi to překrásné, rovné vyžehlené ombré na tobě bylo top!! Zjemnilo ti to obličej a byla jsi výraznější..takhle mi přijdeš jako šedá myš,neber to špatně,ale barva ti vůbec nesedí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neplánuji. Kdybych teď měnila barvu, tak jedině celistvě na světlejší hnědou, ale ombre už určitě ne. Ale třeba něco nového s kadeřnicí vymyslím. Každopádně teď mi to vyhovuje takto na tmavo :))

      Vymazat
  11. ta kabelka je prostě super! :) můžu se tě prosím zeptat, na jaké střední škole jsi studovala?

    OdpovědětVymazat
  12. ty vlnité vlásky Ti moc sluší Jituško! :)) a ten úúžasný kabátek, padne Ti jako ulitý..
    a mám také raději oversize věci, než upnuté.. s kamarádkama jsme se bavily, že když na sobě máme něco upnutého, vždycky se cítíme jako buřtíci, bez ohledu na postavu :D

    OdpovědětVymazat
  13. mne se taky moc nelibi ten kabat, za to ty dziny ti sednou jak ulity a delaj ti moc hezky nohy :) a neprijde mi, ze by ti to ohrnuti nejak zkracovalo nohy :)

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkný outfit, nicméně neurazí ani nenadchne. Možná bych tam přidala nějakou výraznější barvu, začíná přeci jaro :-) Jinak krásná kabelka. Co je to za značku?
    www.poshlife.cz

    OdpovědětVymazat