4. ledna 2014

Black shirt

Po dlouhé době jsem si vzala černou košili a jiné než černé kalhoty. Už dostávám i doma nadané, že chodím neustále v jedněch a těch samých kalhotách/riflích a že bych si měla pořídit konečně nějaké nové. Upřímně se mi líbí jedny světlé v H&M, ale nejsem si jimi tak jistá, mnohem raději bych si pořídila nějaké tmavě modré, nejlépe v boyfriend střihu, popřípadě šedé či nějaké koženkové ve vínovém odstínu. Co vy a kalhoty? Máte nějaký svůj jeden oblíbený kousek/barvu? :)

Košile - F&F, mikina - H&M, kabelka - Siena Style, hodinky - DKNY, rifle - Bershka, platformy - Deichmann

72 komentářů:

  1. já mám také nejraději černé rifle. jsou nejuniverzálnější. ještě bych chtěla sehnat nějaké koženkové legíny, ale asi opět v černé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám na to stejná názor. :) Černé kalhoty vypadají stále dobře a jdou ke všemu. :)

      Vymazat
    2. Souhlasím holky :D!

      Vymazat
  2. Máme to stejně.. nedávno jsem si pořídila černé rifle, které jsou po stranách kožené a nejraději bych v nich i spala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jituš, ty tvoje nohy! <3 Ty rifle maji strasne peknou barvicku! Jinak ja chodim nejcasteji v tmvae modrych, taky me lakaji vinove, ale na zadne, tkere by mi padly jsem zatim nenarazila:-(

    OdpovědětVymazat
  4. V obličeji jsi asi hodně přibrala Jitko co? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle už vážně není normální! Laskavě se prvně podívej sama na sebe a potom něco říkej druhým!
      Jituško, kašli na to, jsi nádherná! :)

      Vymazat
    2. Já se tomu zasmála :D:D. Co na to říct?
      Ale pokud chce anonym vědět kde jsem vážně hodně přibrala, tak je to na zadku, nikoliv na obličeji, protože když má někdo 19 let kulatý obličej a tvářičky, tak se to blbě "shazuje" :).

      Vymazat
    3. Stojí Ti to za to být na někoho takový/á? Musíš mít asi problém sám se sebou, že?

      Vymazat
    4. To musí psát nějaké malé dítě. Kdyby jste sledovali Jituščin blog od začátku, tak byste věděli, že byla celou dobu hubená na kost a teď je starší a s roky jdou nahoru i kila. Je krásná. Vídávám ji naživo hodně často. Kdyby byla každá holka hubená a pak měla pár kilo navíc a stála byla tak krásná jak ona...

      Vymazat
    5. Vůbec nechápu, kde by měla být Jitka tlustá. Má krásnou postavu - co já bych dala za to, kdybych mohla trochu přibrat ! Jinak se mi moc líbí, jak máš udělané nehty. Outfit je celkově super :) a ta barva na vlasech - krása !

      Vymazat
  5. Čierne by som nosila dookola ale to už mojej mamke prekáža :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tady máš nejluxusnější postavu na světě! a ty nohy! A připomínáš mi tu stylem Verču z Mrl..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunčin styl úplně miluju <3

      Vymazat
    2. tak jsem aspoň jeden anonym, co Tě potěšil :))

      Vymazat
  7. Vůbec tu ty anonymy neposlouchej. Jsi šikovná i v obličeji.
    Víš co? Vínové kalhoty s koženým byly v New Yorku v Malenovicích. Já je asi miluju, ale koupila jsem si předtím troje, takže nemůžu.

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý outfit, krásné nehty a úžasné hodinky!

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý outfit, krásné nehty a úžasné hodinky!

    OdpovědětVymazat
  10. ta první fotka! :) hrozně ti to tu sluší!..a ten outfit :) dokonalost

    OdpovědětVymazat
  11. super outfit, ty hodinky jsou prostě úžasné.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  12. Když Tě vidím, tak nechápu, jak někdo může říct, že jsi tlustá. Dnešní společnost už je asi vážně hodně špatná, ale ty jsi z toho nic nedělej, jsi kočka a moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadáš úžasně!
    Jinak černé kalhoty mám taky nejradši, je to taková klasika a hodí se téměř ke všemu.:)

    OdpovědětVymazat
  14. ty vole tvoje nohy sú ako sen! <3 :O

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší a líbí se mi tvé nehty! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Dnes se mi libis vic jak jindy, takova pohodova :). Jinak mas krasne nehty, jsou tvoje? A odkud mas ten lak a jaky odstin? :) Jinak ja vzdy nosila rifle modre, jen ted jsem koupila v CA cerne a jsou elasticke, krasne, kvalitni a nesoupou se. Uvazuji, ze si koupim jeste dvoje:-D. A doma to taky posloucham:-D. Ale mne to je fuk, hlavne, ze se citim dobre!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano jsou moje :) a je to lak od avonu, odstin vintage boutique :)

      Vymazat
  17. Super outfit:) a máš užasnou postavu!:)
    dokonce mi přijde že postavy máme i docela stejné,..já mám také kulatý oblečej hubené břicho i nohy akorád mám už od mala silnejší ruce...ne sice uplně tlusté ale ruce jako tyčky sem nikdy nemela...jak jsi na tom s rukami ty?:))takhle podle fotek to moc poznat nejde:) jo a do tech džín jsi si diru delala sama?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mela vzdycky ruce hodne svalnate z juda. A to koleno jsem si udelala sama :)

      Vymazat
  18. Hezkej lak, zajímavej :)
    Jinak já mám dvoje džíny, který nosím nejraději a pořád dokola :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já nosím pořád riflový jeggins, ale včera jsem si v Primarku koupila čupr černé skinny, které už jsem potřebovala, tak to budu střídat ;) Tobě to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  20. :OO nejlepší styl máš Jituš!:)

    OdpovědětVymazat
  21. Nevím, mě osobně tedy přijde, že jsi v těch džínách brutálně napěchovaná, nicméně věc názoru:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ukaž mi na někoho, kdo ve skinny džínách není "napěchovaný" :D bože, to jsou výplody tohle :D byly tu i časy, kdy si lidi museli džíny namáčet, aby je na sebe natáhli...

      Vymazat
  22. Krásný lak, takový už dlouho hledám :) Prozradíš odstín? ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Super :) a tyhle rifle ti vážně moc sluší, máš v nich krásné nohy :O :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já teď dlouho nosím kalhotové legíny v černé, jsou to nejpohodlnější kalhoty a hlavně se mi vejdou do kozaček :-)
    Mně se outfit líbí až na tu díru na koleni :-)

    OdpovědětVymazat
  25. S těmi kalhoty to mám podobně :D Dříve jsem se snažila střídat rifle a černé kalhoty, ale poslední dobou pozoruji, že nosím jen ty černé, možná to dělá to společenské oblečení které musíme nosit ve škole :D :) ale co mi nikdo nevymluví to, že si v riflích připadám tlustě, především stehna :D a to mám přibližně stejně postavu a tobě to přitom tak sluší! :-* Budu moc ráda když se budeš snažit přidávat outfity co nejčastěji a také ty školní, jsi velkou inspirací i když se mi nějaký líbí víc a některý méně ale to je logické :D :) co si mi líbí tak se nechám inspirovat například lakem od GS - Brown sugar, těším se až si s ním zítra nalakuju nehty :)
    A co by jsem na oplátku doporučila zase já tobě je micelární voda od Garnier :) je to novinka, tak jsem neodolala a je supr :) v DM stojí 189,- a rozhodně stojí za to ji vyzkoušet u jen ten obal se mi hrozně líbí- růžová :D :)

    OdpovědětVymazat
  26. Několikrát už jsem tady psala těm jistě dokonalým, štíhloučkým a bezchybným anonymům ať nás svojí dokonalostí potěší a postnou tady svoje fotky, facebooky apod. Zajímavé, že nikdy nikdo z nich tady žádnou fotku nedal. Já si teda dokážu úúžasně představit, jak vypadáte..UBOŽÁCI!!!!!!!!!!!!! Jiťul, tenhle outfit se ti nadmíru povedl, já ho teda řádím mezi 5 nej. tvých outfitů.. Ale fakt je, že se mi taky moc, stejně jako Kristine, nelíbí ta díra na gaťích.. Jinak <3

    OdpovědětVymazat
  27. Jituš prosimtě, je to sice trochu bokem, ale jsem líná to tady hledat, na jakém oboru na UTB jsi? Hledám všemožně nějakou inspiraci, nemůžu se rozhodnout mezi několika obory... díky

    OdpovědětVymazat
  28. S kalhotami to mám podobně, střídám dvoje kalhotové légíny, oboje v černé barvě, takže kolikrát ani nejde poznat, že jsou jiné :D Jinak outfit se mi moc líbí a v kalhotech máš krásné nohy! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak tohle se povedlo ! Mega ti to sekne ! Dobre padnoucim dzinum se podle me proste nic nevyrovná ! ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Ja nosim najcastejsie bud tmave rifle alebo teda cierne, v poslednej dobe sa mi ale zacaly celkom pacit aj svetle. :) A mne sa na tebe tieto rifle pacia, je to taka prijemna zmena, pristane ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tyhle ti sluší :) ... já preferuju černou nebo tmavě modrou :)

    OdpovědětVymazat
  32. Strašně ti to sluší!:) Taky mám nejraději černé kalhoty.. letos sem si po několika letech pořídila podobné co máš tady na fotce a byla sem z nich naprosto unešená :D jednou za čas je to prostě fajn změna :) a bože nechápu jak ti někdo může psát, že si tlustá, máš parádní postavu :)

    OdpovědětVymazat
  33. Co se kalhot týče tak mám docela velký výběr, už postrádám jen pár barev a střihů, takže to hodně střídám, ale nejraději mám bílé rifle z H&M. Bílou miluju, jediné co mi na ni vadí je, že se jí musím vzdát v deštivých dnech.. nedej bože, když mě déšť překvapí v půli dne a musím chodit s flíčky od kaluží. Černé naopak v poslední době nenosím vůbec, protože mám černou kabelku, boty i kabát a celá v černé chodit nechci.
    Jinak se omlouvám, ale dnešní outfit se mi moc nelíbí, tak nějak mi k Tobě nepasuje, promiň ;)

    OdpovědětVymazat
  34. Já také nosím nejčastěji jedny a ty samé kalhoty. A to tmavě modré :-). Nosila bych i jiné, ale ono sehnat dobře padnoucí džíny je pro mě snad za trest.. A co se týče kalhot černých, já jsem asi pako, ale kombinovat je právě moc neumím :-), přitom mám doma jedny který mi dobře sedí..

    OdpovědětVymazat
  35. tie rifle ti robia pekne nohy _:)

    OdpovědětVymazat
  36. Ano mám a nosím také neustále jedny a ty samé černé skinny z Topshopu :D doma už i od kámošky slýchávám, že bych měla nosit i jiné, ale když mě žádné tak nesedí jako tyhle a jsou prostě nelepší :) Jinak ted jsem si nedávno koupila vínové tak plánuji, že tyhle budu také nosit časteji abych měla změnu :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  37. po dlhej dobe krasny outfit :) najlepsie su na nom tie rifle a opatky, castejsie poprosim! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Jitu? tohle asi nebude tvůj profil že? :D :)
    http://www.votocvohoz.cz/zeny/platformy/3533458-cerne-wedges?ch=u

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsala jsem jí do hodnocení neutrální komentář, tohle totiž tak nesnáším! :D

      Vymazat
    2. Já už se tomu jenom směju :D :)

      Vymazat
  39. krásné jeansy, takové sháním už hrozně dlouho! :)
    moc ti to sluší, kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  40. taky nosím pořád dokola jen jedny džíny :D ale když já nákup jakýchkoliv kalhot tak nenávidím :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nákup kalhot nemám moc ráda :D. Člověk se u toho neskutečně zpotí :D

      Vymazat
  41. Hura konecne rovne vlasy! Ja to tu porad pisu, ze vlny a drdoly ti neslusi, tohle je moc pekne a po dlouheeee dobe se mi libi i outfit :)

    OdpovědětVymazat
  42. A mě se naopak ty tvoje drdoly a vlnité vlasy líbí :-) I rovné jsou hezké, ale na ty předchozí nemají! :-P

    OdpovědětVymazat
  43. ja mam tiež najradšej jedny čierne :) ale tebe tieto strašne seknú, mala by si ich nosiť častejšie :)

    OdpovědětVymazat
  44. Jity, ty botky jsou z letošní kolekce? Děkuji :-) Leni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou, jsou z minulého roku. Ale letos měli podobné :)

      Vymazat
  45. Pokud si kupuju džíny, tak si kupuju vždy tmavé - nemusí být vyloženě černé,ale prostě tmavě modrá - přijde mi, že se to potom lépe kombinuje :) A navíc - černá/tmavá zeštíhluje, což se mi taky šikne :))

    OdpovědětVymazat
  46. Zlatíčko, vypadáš nádherně, jako pěkná ženská! Tak jsi malinko přibrala, no a co, vždyť jsi nádherná a důležitý je přeci zdraví. My s přítelem říkáme, že muži mají rádi křiky a KOSTI jsou pro psy :-** drž se a nenech se rozhodit někým, kdo se tu schovává za anonymy. :) pusu :**

    OdpovědětVymazat
  47. Děkuji za všechny komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  48. z toho neustálého upozorňování na to, že si přibrala už fakt chytám rapla :D jsi nádherná Jitko, tady je to spíš tou mikinou, tenhle střih není zrovna dvakrát lichotivý, ale ty kecy, že jsi tlustá a podobně mě dostávaj do kolen. buď taková, jaká jsi a nějaký anonymy měj víš kde :) ;)

    OdpovědětVymazat