2. ledna 2014

První letošní outfit

Tak tu máme konečně první outfit v novém roce. Dokonce se skládá z nových věcí. Tou nejvýraznější je nová košile z Choies a tou druhou je konečně nový řetěz od holek z Feel fashion. Obě dvě věci mě moc mile potěšily a jsou to ještě takové moje vánoční dárečky, protože na slevy se tento rok nechystám :). 
Mimochodem dávali jste si tento rok nějaké novoroční předsevzetí? Já jsem si žádné nedala, abych pak ze sebe nebyla zklamaná, že jsem je nedodržela, na to se znám už moc dobře, ale přeci jen nějaké malé cíle stále mám. Jako například více se věnovat blogu, zapracovat na učení, více se věnovat sama sobě a být celkově milejší a pozitivnější na lidi kolem mě.. A také bych chtěla začít více číst knihy, především ty motivační. Pokud máte nějaký tip na dobrou motivační knihu, kromě Tajemství, tak mi jej napište do komentářů :). A jaký jste vůbec měli vstup do nového roku?

Košila - Choies, řetěz - Feel fashion, kabelka - Kabea.cz, kozačky - LondonClub, kalhoty - New Yorker, hodinky - Esprit

90 komentářů:

  1. Ty máš ale tlusté tvářičky.. možná by to chtělo změnit stravu, dost si přibrala Jitko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu já tě obdivuju, že máš na tohle nervy, fakt že jo :D to je síla některý lidi :D

      Vymazat
    2. Jituško, takové komentáře vůbec nezveřejňuj ;))))

      Vymazat
    3. Chtěla bych vidět tebe!! Určitě jí tohle přidá na sebevědomí!! Jaké by to bylo tobě kdyby na tobě každý hledal chyby? Jen doufám, že si Jitka tyhle řeči vůbec nepřipouští k srdci. Příště se radši starej sama o sebe. Jinak Jituš moc ti to sluší :))

      Vymazat
    4. Já to nechápu. To chcete fakt docílit toho, aby Jitka přestala blogovat? Já bych tohle asi nedokázala snášet často.. je sice pravda, že Jitka už není tak štíhlá jak bývala, ale myslím, že si je toho sama moc dobře vědoma a chce s tím něco dělat, tak proč ji to tady ještě připomínat a upozorňovat na to? Kamila

      Vymazat
    5. a kdo jí chce zvedat sebevědomí? To jí tu mám lichotit a říkat jak je krásná? Kde to jsme? Snad mohu říci svůj názor :)

      Vymazat
    6. Přesně tak. Zdá se mi, že je povoleno jenom lichotit - ale o tom to snad není, ne? Mně se nějaký outfit líbí hodně, jinde mám pocit, že to není to pravé... A o váze není třeba diskutovat, Jitka prostě přibrala. Tím, že tady někdo naopak pořád píše že ne, nepřibrala, to rozebírá akorát víc.

      Vymazat
    7. Jituško, určitě si přečti Miluj svůj život. Je to něco na způsob Tajemství, ale podle mě teda ještě lepší. Pro slečny nade mnou jedna rada, přečtěte si ji taky. Naučí Vás to mít rády samy sebe a vyrovnat se se sebou. Já netvrdím, že negativní komentáře znamenají závist, ale svědčí to jen on o Vás samých. Já jsem naprosto spokojený a vyrovnaný člověk a nenapadlo by mě tedy, abych si své nedostatky honila na někom jiném. Poukazuje to jen na zapšklost uvnitř Vás. Avšak, to co dáváme, taky dostáváme zpět a každý si na to přijde sám. Krásný pátek všem :)) Anička M.
      Joo a moc Ti to sluší, jsi sluníčko :-*

      Vymazat
    8. Ona je krásna aj takáto! :)

      Vymazat
  2. Jsi krásná :) Zkus Miluj svůj život.

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt pěkný outfit :) hlavně ten náhrdelník se mi líbí! Já si dala plno předsevzetí, hlavně že nechci být tolik lenivá :D

    OdpovědětVymazat
  4. tak myslím, že si to momentálně dala anonymům a nehezkým předchozím komentářům "sežrat" protože tady vypadáš úchvatně. krásná košile a je milé vidět tvůj úsměv Jitko.

    OdpovědětVymazat
  5. Jíťo musím ti pochválit líčení! :) Krása.. Jinak košile i náhrdelník jsou překrásné :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta košile ti moooc sluší!! Jen bych trošku ubrala makeupu o:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz vidim tu tvarenku na fotkach, tak bych ji ubrala taky :D. Ale fotky jsem jeste zvyraznovala, takze je to zesilene i upravou, ale pro priste si dam lepsi pozor :)).

      Vymazat
  7. Já jsem si předsevzetí dala a to zhubnout, je to takové klišé, ale už od 28. 12 každý den ráno vstávám chodím běhat, píšu si deník, co všechno jím a celkově si hodně hlídám, tak snad mi to vydrží! jinak k těm motivačním knížkám, mám pro tebe jeden tip, sice to není motivační knížka, ale cca před půl rokem jsem si jí přečetla a úplně jsme změnila celé moje vnímaní světa, lidí kolem, atd.. i dokonce moje okolí si všimlo, že jsme se trochu změnila, je to knížka Neopouštěj mě od Kazuo Ishiguro (nevím, jak skloňovat, tak jsem napsala 1. pád :D)

    OdpovědětVymazat
  8. Jituško na těch fotkách ti to neskutečně sluší :)) vypadáš odpočatě a hlavně šťastně :) jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  9. Doporučuji Louise Hay - Miluj svůj život. A Louise všeobecně. Je boží.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší, zvláště se mi moc líbí košile :)!

    OdpovědětVymazat
  11. Máš hrozně tlustej obličej oproti dřívějšku a neni to vůbec hezký...

    OdpovědětVymazat
  12. Juu, moc ti to sluší! :) S předsevzetím jsem na tom podobně, raději si průběžně během roku říkám, co budu dělat, s čím začnu a podobně :)
    Jinak, co se týče knížek, teď jsem dočetla Cestu pokojného bojovníka od Dana Millmana. A už teď vím, že se k ní určitě vrátím a co nejdřív si od něj objednám další knihy :) Je podle ní natočený i film, Pokojný bojovník, ten taky doporučuju. Pokud se ti zalíbí, tak hurá na knížku :) Akorát se teda neshání moc dobře, alespoň u nás ne. A k Vánocům jsem dostala Alchymistu od Paula Coelho, tak jsem na ní zvědavá, slyšela jsem na ní jen pozitivní reakce :)

    OdpovědětVymazat
  13. Máš boží drdol, takovej velkej a elegantní, podobnej se mi nikdy nepodaří.

    OdpovědětVymazat
  14. Konečně se normálně usmíváš! :) Dělej to častěji, vážně, sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  15. Jituško, kdy budeš míz zkouškové období ve škole?

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je parádní outfit! Moc ti to sluší a je to takový příjemný oživení :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jediné moje přání na tento rok je podívat se do Paříže a koupit si zrcadlovku.. jinak stejně jako Ty - víc číst a změnit trochu myšlení a přístup k životu, být šťastnější a myslet pozitivně. V tomhle ohledu Ti můžu jednu knihu doporučit, je to "Miluj svůj život" od Louise L. Hay, je opravdu skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nevim, obvykle se mi i kritizovane posty libi, ale tady vazne Tve tvare vypadaji hodne naducane. Mozna to dela ten makeup, ale hned ta prvni fotka je tedy nehezka....
    A zvolila bych jine boty, kotnickove a se stribrnym, kdyz zlate doplnky jinak nemas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsechny doplnky mam zlate, popripade v ruzovem zlate, stribro nenosim.

      Vymazat
  19. Ech, ty mas i zuby! Slusi ti to, kdyz se smejes ;-) Jen houst :-)

    OdpovědětVymazat
  20. příště trochu uber s tou tvářenkou, připomínáš mi marfušku :)

    OdpovědětVymazat
  21. úžasný, moc ti to sluší...a to líčení nemá chybu jen tak dál! jsi skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj :) motivační knížku bych doporučila Last Lecture, je vážně skvělá :) Jinak parádní outfit, kabelka to krásně oživila :)

    OdpovědětVymazat
  23. Dekuji za vsechny tipy na knihy, co nejdrive se na to podivam :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak tenhle outfit je jednoduše paráda, strašně ti to tady sluší!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  25. Jíťo moc Ti chválím opět líčení. Mně se na tobě tady tohle čisté, nenásilné líčení moc líbí. :)

    K těm knihám doporučuji Vrcholy a Údolí od Spencera Johnsona. Je to knížka, která by ti měla změnit pohled na špatné ale i dobré chvíle ve tvém životě. Jak je napsané v názvu - jednou jsi dole, jindy zase nahoře... Kniha to popisuje zajímavým příběhem a ukáže, jak vnímat různé ne zrovna příjemné situace ve tvém životě a zužitkovat je ve tvůj prospěch... Myslím, že v těchto dnech, kdy píšeš že nemáš své šťastné období, by ti mohla být přínosem. :)
    Taky napsal "Kam se poděl můj sýr?" a je to jeho bestseller. Já jsem tuhle osobně ještě nečetla ale ohlasy jsou na ni chválitelné, tudíž si myslím že by to taky mohla být trefa do černého. Tato je zaměřená na to, jak se vypořádat se změnami v tvém osobním ale také pracovním/studijním životě. Mám na ni pifku, protože si myslím, že se to dotýká mnoho lidí!

    Dalším autorem je Dr. Murphy Joseph a kniha Moc podvědomí... Ta tě seznámí s "receptem" jak začít pozitivně myslet. Sama ji mám doma ale ještě jsem ji nedočetla, ale musím říct, že to, co jsem stihla přečíst je hodně zajímavé a stojí za úvahu. :)

    Snad ti některá z nich pomůže a posune tě dál. :) Btw. Opožděně všechno nejlepší do Nového roku.

    OdpovědětVymazat
  26. Kabelka celý outfit krásne doplnila :) A ciele máš naozaj dobre určené. Rozhodne sa ich drž ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Jituško, ta košile je opravdu boží!! Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  28. Ha, tak mně se dneska právě ze všeho nejvíc líbí make-up. Mám prostě radši výraznější...A nemyslím si, že máš moc tvářenky. Máš to fajn vystínované, takže mně to teda vůbec nevadí. Kara

    OdpovědětVymazat
  29. Achjo, nechápu proč všechny blogerky nosí jen tyhle cetky (aspoň to na mě tak působí). Proč si nepořídíte nějaké kvalitnější šperky, které vydrží? Vždyť tohle když nosíte týden tak vám to zčerná (a ne že ne). Navíc to prostě vypadá levně. Není od věci si našetřit na ocel, stříbro, bílé nebo žluté zlato.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne osobne staci akorat kvalitni hodinky :). Jinak pro me osobne je ted zbytecnost investovat do jinych doplnku a sperku, moc to totiz nenosim - tak jednou za 14 dni, nejvic vynosim prave ty hodinky (kazdy den) :).

      Vymazat
    2. našetřit na ocel? :) vždyť je levná... však ale ať si každý nosí co chce

      Vymazat
  30. Ja jsem pro zruseni anonymnich prispevku,zrizeni uctu na bloggeru netrva zas tak dlouho.Vy se divite,ze je neni pozitivni,ale kdyz tady musi cist kazdy den tyto stupidni buzerace?Nezalezi na tom jak kdo vypada,ale jak se citi a jaky je.Prestante,mili anonymove,delat nas narod jeste vic povrchni,nez je. A jinak Jito vse nej do noveho roku a nad tema recma se ani nepozastavuj:-)

    OdpovědětVymazat
  31. Kosile ti moc sluší, podobnou mam ze Zary ... Jinak za me i ta tvarenka je super, mam takovy make-up rada ;)

    OdpovědětVymazat
  32. To líčení se mi dnes moc nelíbí, tvářenky je hodně. ale možná to dělá jen fotka.
    Jinak souhlasím s komentářem výše, a to nejen, co se doplňků týče. Já osobně bych tyhle košile za pár dolarů nosit nemohla, vypadají šíleně nekvalitně už od pohledu. rovněž boty, vždyť jsou prakticky bez podrážky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. konstruktivní kritika ti nic neříká, že?

      Vymazat
  33. To by byla škoda zrušit komentování anonymů, protože jsou mezi nimi i milí anonymové jako já :D Ale docela bych to chápala, protože někteří jsou opravdu na hlavu a nevím, jestli bych to vydržela já, pořád takový blbosti číst.

    OdpovědětVymazat
  34. Konečně se naše Jituška usmívá! :)) Moc ti to sluší :). Možná bych rozpustila vlásky, ale to je jen detail :) Naty

    OdpovědětVymazat
  35. Jití,ještě jsem se chtěla zeptat,co používáš za mak-up ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dneska jsem měla Dermacol make-up cover, většinou ho používám pouze jako korektor a namíchala jsem si ho s obyčejným BB od Garnieru na mastnou pleť :). Jinak používám asijské BB krémy např. od BRTC a nebo SKIN79, na oboje dvoje byla na blogu recenze. A když chci něco lehčího, tak použiji Dermacol imperial :)

      Vymazat
  36. Ten outfit je náhodou moc moc pěkný, akorát bych malinko ubrala na obočí :)

    OdpovědětVymazat
  37. ta košile je skvělá! jinak Tajemství je skvělé, taky ho znám :)) mám pro tebe tip na film (Miluj svůj život) http://www.youtube.com/watch?v=-eGE77NeggQ je to podobné jako Tajemství :)

    OdpovědětVymazat
  38. http://tanahavlickova.blog.idnes.cz/c/321083/Luxusni-znacka-prozrazuje-psychicky-stav-nositele.html

    OdpovědětVymazat
  39. krásný outfit, tyhle řetězy miluju! :)) co se týká motivační knížky - doporučuju "Konec prokrastinace" :))

    OdpovědětVymazat
  40. ta košile je vážně nádherná :) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  41. Jity a jaktože se letos nechystáš na slevy? zrovna ty která tady vždycky psala, jak si počká raději na slevy ve kterých uloví snad nějaký kabát za poloviční cenu, myslím, že to byl kabát co si tak vzpomínám :) ja sem sice taky na slevy ještě nebyla, ale určitě se chystám, hned jak bude příležitost vyrazím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento rok me to vubec nelaka... ani nevim proc :). Mozna az budu jezdit do skoly, tak ve sleve na nejaky kabat nebo neco kouknu, ale asi mi staci pro tento rok jenom ten muj sedivy :).

      Vymazat
  42. Drdol ti rozsiruje oblicej stejne jako vlnite, snaz se zestihlit jitko :) rovnejsi vlasy ti slusi vic a zku smozna vykonturovat oblicej :) ubere par kil :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A prave v rovnych, rozpustenych vlasech se vubec necitim, coz je pro me nejdulezitejsi :)

      Vymazat
  43. Dobrá kniha je Miluj svůj život, Louise Hay

    OdpovědětVymazat
  44. Jíťo, je pravda že si trošku ztloustla, ale komu se to nestane a navíc to nemění nic na tom, že si stále hezká slečna a stává se z tebe opravdová dáma! Moc se mi na tobě líbí takovéhle volnější košile a výrazné šperky. A makeupu bych se taky vůbec nebála, působíš pak mnohem veseleji :)
    Jinak ti přeju, aby tvoje cesta budoucností byla jen lepší a lepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ženský to v tomhle mají fakt těžký a sama vím, že jednou mám o pár kilo míň, jednou víc... Fakt je ale ten, že ať má víc nebo míň, má pořád krásnou postavu, je to normální hubená holka a nechápu, proč to tady vůbec někdo řeší, je to fakt směšný :)
      Dana

      Vymazat
  45. Na fotkách vypadáš napuchle, reál je možná jiný, ale je rovněž pravda, že takovýhle make-up bych čekala od ženy vyššího věku...

    OdpovědětVymazat
  46. Toto ti podla mna naozaj pristane, je to pekny jednoduchy outfit, si kocka. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Jíti, uvažuješ si podat přihlášku zase na FMK?:)

    OdpovědětVymazat
  48. Fajn outfit, žádné naducané tváře nevidím a ani líčeí mi nepřijde přehnané. Vypadáš dobře! A kniha?? Určitě tato!! http://www.kosmas.cz/knihy/106360/proc-muzi-lzou-a-zeny-placou/

    OdpovědětVymazat
  49. jitka, neviem, ci som ti doteraz vobec nieco komentovala, ale tu uz sa musim po predchadzajucich komentaroch pristavit .. je jasne, ze si dospela a zmenila si sa z dievcatka v puberte na mladu dospelu zenu a tym sa zmenila aj stavba tvojho tela a boli ti "nadelene" krivky a kde tu sa oblepili vrstvicky tuku (len baby chude ako doska prejdu z detstva do dospelosti ako beztvare laty a nie, nezavidim im to) .. ja som na tom uplne rovnako a neverim, proste neverim, ze kazdy z anonymov ma postavu ako modelocky z victorias secret .. mne samej by sa veru pacilo stihle telo, kedze sama som sa kvoli antikoncepcii a prestahovaniu na intrak a rychlemu sposobu zivota, praci, skole atd dostala do bodu, kedy priberam uz co i len zo vzduchu ..

    ja sa veru teraz nerada pozeram na svoje fotky, pretoze vidim, ze napriklad s lickami to nie je uplne najruzovejsie a preto mi pride sympaticke, ze nemas absolutne ziadny problem na blog ci na instagram pridavam tvoje fotky bez zostihlovania, upravovania alebo aj licenia a podobne ..

    si velmi mila, zlata, sympaticka, vyrovnana, cute, priatelska baba a vyzaruje z teba skromnost

    uz len to, ako otvorene priznavas, ze peniazky u teba nie su na prvom mieste, je mi velmi sympaticke .. pretoze na 80% sa v blogerskom svete bez 10tich zimnych kabatov na jednu sezonu nepohnes;)

    preto sa mi velmi velmi velmi paci, ako priznas, ze na tu vesticku si si nasetrila a uprimne sa z nej tesis, aj ked nie je znackova .. alebo ze si rada, ze si si kupila kvalitne cizmicky, ktore ti vydrzia - aj ked si ich nakoniec bola vratit - aj to, ako si rada za jedny kvalitne hodinky, ktore s tebou porastu este niekolko rokov a preto si nepotrebujes kupovat "stylove kusky" z lindexu a podobne - kedze ci uz v hmku, ci v NY, ci tam, vsade su vyrobene tym istym sposobom a ci uz vyhodis za naramok 3 eura alebo 15, po case sa ti ponici aj ten, aj ten a su to len zbytocne vyhodene peniaze

    paci sa mi velmi, ze nepotrebujes mat kvantum "originalneho" oblecenia, aby si mohla v kazdom jednom prispevku mat oblecene nieco, co sme este nevideli a nikdy "si neobliect" nieco dva krat .. som rada, ze na tebe vidam vela krat po sebe tu istu kabelku alebo ten isty sal a podobne .. pretoze ja sice tych kabeliek viac mam, no aj tak mam najradsej jednu jedinu z manga a nosim ju uz cez rok kazdodenne a absolutne ma netrapi, co si o tom ludia myslia:)

    mame velky dom, drahe veci, 3 auta, mama si prave kupila trojo siat za takmer 600 eur a aj napriek tomu som na tom rovnako ako ty .. nakupujem v zlavach a nekupujem si toho vela, pretoze ano, sice sa mi velmi paci moda a sledujem ju, no mam dost opacny postoj k bezcielnemu minaniu penazi za hlupe handry .. rada chodim aj mesiac v jednom svetri, ked sa mi paci a je mi v nom pohodlne a keby mi co i len jediny z anonymov povedal, ze to je "trapne a lacne a ubohe", kopnem ho do hlavy a obleciem si ho znova

    tak som sa trosku rozpisala, ja sa isto iste este par krat ozvem, pretoze naozaj naozaj citam takmer vsetky komentare pod kazdym tvojim clankom a urazaju ma rovnako, ako by mohli teba

    (o tom, ze sa ti pustaju aj do psika, o tom radsej ani nejdem pisat ;D .. napisat na zvieratko, ze je skarede a odporne a nechutne .. to kde sme! :D)

    hovori sa, ze negativna kritika ta posunie dalej, lenze toto nie je kritika, ani vyjadrovanie "VLASTNEHO NAZORU", ako tu tie hlupe kravy vypisuju, ide surovo o sikanu .. ked sa na teba vrhne taketo stado, je to naozaj na zamyslenie ..

    inak prajem pekny novy rok a nech sa mas s frajerom dobre a prijemne a nech mas zo zivota menej stresov:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle je asi ten nejdelší komentář jaký mi kdy někdo napsal! A k tomu je ještě tak milý a upřímný <3.

      Celou dobu jsem se usmívala, když jsem ho četla! Děkuji za něj, hodně mi zvedl náladu, že jsem se usmívala ještě snad hodinu v kuse potom co jsem ho dočetla :).

      S Lilly jsi to vystihla, tak jako i s "kopnutím do hlavy", občas bych to i s radostí udělala :D.

      A taktéž děkuji za přání k novému roku, tobě přeju taktéž pěkný nový rok, protože musíš být super holka!! :)

      Vymazat
  50. Bože, nikdy nic nekomentuju, ale já už prostě musím. Nechápu pořád ty řeči o tom jak si přibrala, jak máš pár kilo navíc, jak si tlustá a já nevím co ještě. Samozřejmě, že když si skončila se sportem, že si něco přibrala to je uplně normální, ale pořád máš uplně super postavu. Podle mě si stále štíhlá. Tady jde prostě vidět, že čím "slavnější" blog je, tím více lidí se snaží urážet, šikanovat a kritizovat. Vůbec nic si z toho nedělej, každý normální člověk vidí jak si hezká, milá a šikovná. I přes to, že to nemáš v osobním životě uplně nejlepší tak se stále snažíš být na blogu aktivní a mrzí mě, že ti to anonymové takhle "oplácí". Tak hodně štěstí a buď silná a snaž se nad těma kecama jen zasmát. :)

    OdpovědětVymazat
  51. Moc ti to tady sluší, Jituško!! Jak líčení, tak celý outfit je na 1* :)
    Jsi krásná a tady jsi to všem jenom dokázala...každý člověk má období kdy se mu nedaří zrovna nejlíp a sama dobře vím, jaké to je, když ostatní do mě ještě víc kérují a ubírají mi na síle...proto se nedej, nenech si vnutit stupidní názory od lidí, co ti nesahají ani po kotníky a už vubec ne od těch, co nikdy ničeho nedosáhli a přes internet se tváří jakoby sežrali svět ;) ... věřím, že máš kolem sebe lidi, co ti dávají energii, sílu a chuť do života, těch se drž, těm věř a na názory ostatních se vykašli a neděl si z nich těžkou hlavu :)
    Přeji Ti hodně štěstí do Nového roku, aby se Ti dařilo jak po stránce blogové, tak po stránce studijní a samozřejmě také s přítelem aby Vám to klapalo :)
    Terez

    OdpovědětVymazat
  52. Tobě to sluší! :)
    A chtěla jsem se zeptat, jak nosíš kabelku, takhle v ruce? nebo i na rameni? :)

    OdpovědětVymazat
  53. Líbí se mi odstín tvé rtěnky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se mi moc líbí,můžu se zeptat,co je to za rtěnku ? :)

      Vymazat
    2. Je to rtěnka od essence, takové ta nová v černém obalu a je v odstínu 01 :)

      Vymazat
  54. sluší ti to :)
    a chtěla bych se zeptat, jakou máš velikost té vesty z minulého outfit postu? :))

    OdpovědětVymazat
  55. prestan si retušovat ksicht a spis si vyretusuj speky

    OdpovědětVymazat
  56. Abych byla upřímná, tvá postava se mi moc líbí ! Máš jí hezky tvarovanou, a tlustá ROZHODNĚ nejsi ;D !! A nejsi ani při těle nebo podobný blbosti. Jsi prostě krásná, hubená holka, která není chodící ramínko na šaty.
    Dost mě mrzí, že když holka nemá postavu jak anorektička, tak jí hned nadávaj že je tlustá.....
    Nic si z toho nedělej, snaží se tě jen vyprovokovat.
    Důležitý je jak se cítíš ty. Přeju hodně sil. Možná bysis měla bloknout anonymy. Budeš mít klid . :)

    OdpovědětVymazat
  57. Krásny outfit! :) a postavu máš krásnu! :)

    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  58. předsevzetí mě vůbec neberou, přijde mi to zbytečný :) když něco chci změnit, tak přeci nemusím čekat do nového roku... spíš bych to pojmenovala jako cíle, kterých bych chtěla dosáhnout. svislé proužky jsou super, outfit je pěkný, jen bych k tomu viděla nějaké jiné botičky, ale každému se líbí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat