24. října 2013

Mixturam - Jak jsem si namíchala tabletky přímo na míru

Nevím jak vy, ale já jsme ten typ člověka co potřebuje "tunu" vitamínů a výživových doplňků a já nevím čeho všeho. A když to ve výsledku spočítám, tak je to solidní pálka. Proto, když mi v e-mailu přistála nabídka od mixturam, tak jsem neváhala ani minutku a šla do toho.Namíchala jsem si čtyři látky, které jsem uznala jako nejvhodnější a to - acai berry, kolagen, inositol a chaluhu. K čemu jsou prospěšné si můžete přečíst ZDE. Taky vám mixturam moc rád poradí, jaké suroviny by pro vás byly nejvhodnější, stačí vyplnit krátký dotazník :). 
No a v čem je ta největší výhoda? Nemusím denně polykat několik tabletek a stačí mi jedna, kde mám vše. Navíc i po cenové stránce, to aspoň pro mě, vyjde lépe :). Ačkoliv je cena poměrně vysoká (okolo 700,- ), tak tabletek je v balení 100, tudíž vám vydrží něco málo přes tři měsíce :).
Pokud si chcete o "mixturamu" přečíst více, tak TADY najdete článek přímo s jedním ze zakladatelů. Myslím si, že je to zajímavé a možná sama tyto tabletky pořídím někomu jako dáreček k Vánocům.
Máte s mixturam nějakou zkušenost? :) 
Navíc pro prvních 5 z Vás, které mi zanechají v komentářích e-mail, mám slevový kupónek v hodnotě 30,- na nákup :).

32 komentářů:

  1. Vypadá to zajímavě :-)) Něco takového by se mi taky hodilo, nerada polykám tunu tabletek a takhle by stačila jedna. Díky za inspiraci!:-)

    d.jancova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To si Jíti opět dostala nějakou od nich nabídku? Nebo sis to objednala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano dostala jsem od nich nabidku, napsala jsem to i v clanku.

      Vymazat
  3. Taky mám, podle mě je to skvělý nápad :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já nevím, nerada beru jakékoli léky a tabletky. Léky jsou samozřejmě někdy potřeba, ale v těch ostatních tablrtkách nevidím moc smysl a mám pochybnosti o jejich účincích a vstřebatelnosti, navíc mi dráždí žaludek. No, snažím se jíst zdravě a pestře a případné nedostatky řeším opět vhodnými potravinami.

    OdpovědětVymazat
  5. mám taky a jsem s nima stopro spokojená, opravdu zabíraj :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty bláho, mě to přijde dost drahý. Nedokážu si představit za to dát těch 700, je ale pravda že pokud jsi zvyklá brát víc doplňků tak se to asi vyplatí. Já jsem spokojená s biosilem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to drahé, to ano, ale když si to spočítám, tedy aspoň za mě, tak mě to za 3 měsíce vyjde lépe po cenové stránce :).

      Vymazat
  7. Já ty svoje teď také obdržím, tak jsem zvědavá. :)) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  8. pááni, to vypadá super:) já teda beru prostě komplexní vitaminy a laktobacily a jsem tak nějak spokojená, nic mi nechybí. Docela se mi ale líbí, že je to fakt přírodní, vyšla mi v dotazníku chaluha a inulín z čekanky, což přesně nevím, co je, ale celkem mě to láká:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  9. líbí se mi hlavně ta myšlenka.. určitě na ně kouknu

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myšlenka :) Že si na jejich stránkách přečteme o spoustě druzích vitaminů a látek, který ve skutečnosti vůbec nepotřebujeme a doteď jsme o nich ani neslyšeli. Ale prostě to zní zajímavě, tak proč to všechno nespolykat, že. A ještě ta jejich věta "fantazii se meze nekladou" :-D
      Bože, to je doba.

      Vymazat
    2. Panebože, tak snad každý si vybere to co snad potřebuje ne? Nutí to snad někdo někomu? Někdo nepotřebuje nic, jiný zas pár doplňků stravy potřebuje nutně, třeba jako já, tak nechápu tyto připomínky.

      Vymazat
    3. Já zas nechápu tebe, že někdo ti tu poví svůj názor a ty hned vystartuješ. zeptáš se na nápad na kabelku, někdo poví svůj názor a ty hnedka vystartuješ co je na tom špatné..a samozřejmě ne zrovna hezky (čekám takovou reakci i teď). Pak má fakt každý chuť sem chodit a něco tu psat...

      Vymazat
    4. Přesně tak. Kdybych se aspoň navážela do Jitky a kritizovala ji za to, že ONA polyká nesmysly, tak neřeknu. Ale každej si v těch větách dokáže najít, co se mu zrovna hodí, že?
      Tuhle aroganci a povýšenost u blogerky, která chce být úspěšná a známá, moc nechápu. Trocha nadhledu by neuškodila. Bylo to tady zmiňovaný už stokrát, že to tvoje fanoušky trochu mrzí, ale je mně jasný, že si z toho opět nic nevezmeš a zeptáš se mně, jestli jsem normální :-D

      Vymazat
    5. Souhlasim...tak neschvaluj,co se ti nelibi,kdyz po kazdem ze spatnych komentu vyjizdis

      Vymazat
    6. Pro simple living: Víš povím ti to upřímně, mně docela vadí to jakým stylem se ke všemu neustále vyjadřuješ a několikrát jsi urazila jak mě, tak vlastně i celé moje okolí, když jsme všichni stejní arogantní a bla bla bla, jak jsi jednou napsala. Mně nevadí komentáře ostatních, ale vadí mi ty tvoje a všimlo si i více lidí, že máš ke všemu renom rýpavé připomínky.

      Vymazat
    7. Ono bys do sebe nemusela cpat tolik vitaminu jak pises, stacilo by prestat neustale chlastat ty preslazeny piva a vina, ktera ti akorat zpomaluji metabolismus a jako nasledek mas to, ze si kupujes veci na traveni a na zaludek, jestlize mas citlivou plet, tak se na tom odrazi alkohol nejvic a pak bys mohla vynechat i ten kolagen... nenahanim te do zadne diety, staci jist 5x denne a spravna jidla ve spravny cas, cvicit a vypustit kazdotydenni alkoholove dychanky :) usetris za vitaminy, makeup a i ten alkohol.

      Vymazat
    8. Jitko, tak to je škoda, že sis nevšimla těch hezkých komentářů, kterých jsem ti tu napsala už spoustu :/ To mě teda opravdu mrzí, protože jsem se už mockrát vyjadřovala hodně pozitivně a pochvalně. A když vyjádřím i negativní názor, tak by to snad nemělo vadit, ne? Pokud to ale dávám na jevo nějak nevhodně, tak se ti omlouvám, ale nemyslím si to.

      Vymazat
  10. katarinakaspar@seznam.cz
    :)

    OdpovědětVymazat
  11. lucieabadiblogger@gmail.com příde mi to zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  12. Mi se to líbí,opravdu ten nápad je skvělý! Věřím, že výroba toho je i nějakým způsobm nákladná, ale i tak mi příjde, že cena je přemrštěná. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Sleva 30,-? :D smesna castka

    OdpovědětVymazat
  14. Nápad je to zajímavý, ale... Já si objednala a znovu už to neudělám. Tablety jsou drahé, sice si můžu namíchat co chci, ale celkové množství látek je nakonec tak malé, že je k ničemu, a namíchat si jen třeba půl na půl se zase naprosto finančně nevyplatí.

    OdpovědětVymazat
  15. Jiti proc to beres?? Doktorka ti po krevnim odberu rekla,ze ti snad neco chybi? Jinak nevidim smysl cpat do sebe synteticky vytvorene vitaminy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolagen a inositol beru na kvalitu vlasů, nehtů a pleti.. A chaluhu s acai berry beru protože mi dělá dobře na zažívání a žaludek.

      Vymazat
    2. Kde bereš ty synteticky vytvořené vitamíny? Teď jsem tam koukala a mají větinou přírodní látky a bylinky. Jen pár věcí je tam asi syntetických. Co je ale špatného např. na ženšenu, rakytníku, acaí, echinacea, česneku, mořské řase atd.? Mi to teda nepříjde. Nemyslím si, že to jsou zbytečné věci, které člověk nepotřebuje. Nejsou to léky, jsou to doplňky stravy, takže doplňují to, co si přirozeně stravou třeba do těla neumíš získat nebo by to pro tebe bylo nějak nepohodlné. Uvažuju, že si je zkusím. Hanka

      Vymazat
  16. Rozhodne kdyz si teda poridim v lekarne vitaminy C, B, Zinek, kolagen a jine, tak me to fakt na 3 mesice nevyjde na 700,-. Obcas mi ty reklamy na vsechno mozne, co tu mas prijdou tak, ze jen za kazdou cenu chces dostat od dane firmy tu a tu vec a proste jim kladnou recenzi napises, ikdyz je to sebevetsi kravina. Mam tvuj blog rada, ale tyhle reklamy jsou hrozny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si kupuji poněkud dražší doplňky, takže pro mě se to vyplatí, tak jsem to i v článku uvedla, vím že to je vysoká cena, ale já přeci nikomu nic nenutím. A nemyslím si, že dělám reklamy na "všechno možné", beru jenom to co mě zaujme a nemyslím si, že by toto a nebo cokoliv jiného byla nějaké kravina. Ale každý má to jiný pohled :).

      Vymazat
  17. Mixturam mám také doma, a přijde mi to jako skvělá věc :)

    OdpovědětVymazat