31. července 2013

Shoes with diamonds

Když hlásili déšť, tak jsem se těšila, že se konečně aspoň trochu ochladí, ale nečekaně jsem se zase mýlila a žádná "zima" u nás nenastala. Proto mě potěšilo, když u mě ráno zazvonila pošťačka s balíčkem, že mi přišly nové boty na které jsem se moc těšila! Takže dnešní outfit se zakládal na tom, že chci ty nové krásky "vyvenčit". Protože jsem si nebyla moc jistá barvami, tak jsem zvolila černou klasiku doplněnou o barevné psaníčko, které k botám vypadá celkem dobře a vytváří aspoň něco barevně zajímavého. Jiné doplňky něž hodinky jsi v tomto horku nedokážu představit, takže mě musíte v tomto ohledu trošku omluvit, ale stejně si myslím, že by se jakýkoliv výrazný šperk tloukl s botami.
Mimochodem pořídili jste se nějaké krásné boty za super cenu ve slevách? :)

Tílko - NY, sukně - Gate, boty - Baťa, psaníčko - Oasap.com, brýle - F&F

82 komentářů:

  1. Takový jednuduchý styl. Ale musím říct že ty boty mě k šatům vůbec nesedí. Spíše bych zvolila nějaké lodičky :) Monika.Z

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych volila lodičky, boty se mi nelíbí ani trochu. Zato zbytek je super, psaníčko překrásný i černá klasika. Jenom je to bez těch doplňků neúplný, dala bych něco na krk.

      Vymazat
  2. Krásné. :) Já si teda nedokážu představit sebe v jakémkoliv černém oblečení v tomhle horku. :D A slev u Bati sem taky hned využila a pořídila nejkrásnější béžovo-zlaté boty na platformě za 200.! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak souvisí teplota s černou? když nejsi zrovna na přímém slunci, je to přece úplně fuk

      Vymazat
  3. Kdyby ty šatičky byly bílé, tak by to bylo perfektní, dle mého názoru :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle je asi prvni z tvych outfitu co se mi vubec nelibi, nevim cim to.. asi jsou na me ty boty moc preplacane :) ale jak rikam, tohle je poprve, jinak tve outfity miluju :D ale si moc krasne opalena :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší a jsi krásně opálená :)!

    OdpovědětVymazat
  6. Nejdřív jsem si myslela, že máš na sobě šaty. :D Sukně je skvělá, outfit se mi celkově moc líbí, sluší ti to. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se boty velmi libí, sama jsem nad některými z této kolekce přemýšlela, ale nebyla jsem si jistá, které vybrat. A tyto boty žádný doplněk nepotřebují, jsou samy o sobě dost výrazné a hodinky stačí, jen barva šatů mi k nim moc nesedí :-)

    OdpovědětVymazat
  8. počkej od Bati se dá normálně i objednávat?:O

    OdpovědětVymazat
  9. Tento outfit se mi moc líbí a boty nemají chybu :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou ty boty pohodlné a dá se v nich chodit? :) Dneska jsem na ně na internetu koukala a fakt se mi líbily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou pohodlné a chodit se v nich dá v pohodě, jen jsou na kostkách trošku vratké :)

      Vymazat
  11. Ty boty se mi moc nelíbí,ale ta sukně je bomba!Nejdříve jsem si myslela,že to jsou šaty.Můžu se zeptat kolik stála a kdy jsi ji kupovala?Nebo jestli nevíš o nějakém obchodě s plisovanými sukněmi za rozumnou cenu?
    Jinak ti to moc sluší,jsi nádherně opálená :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ti ani v jednom nepomůžu. Sukni mám hrozně dlouho, snad dva roky? A kolik stála už netuším. Každopádně jsem teď dlouho v obchodech nebyla a nemám přehled :(.

      Vymazat
  12. Jituš moc ti to sluší! Tyhle šaty mě okouzlily hned, musí být neuvěřitelně pohodlné! Takové já nejradši.

    OdpovědětVymazat
  13. krásky vyvenčit, vyjadřuješ se jak matka na mateřské dovolené, která má ráda všechenky krásňoučký věcičky a píše si růžovoučký blogísek, počkej, vlastně ty tak i vypadáš, tak kdy nám ukážeš i svého nunu mimišáka? ;-) mimochodem ty boty jsou pěkný, škoda že jsi je zazdila mischellin tělem a úchylnou mluvou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ali, pokud sis nevšimla, tak slovo - vyvenčit - jsem napsala do uvozovek, což asi značí, že jsem ho nemyslela zcela vážně, ale spíše s nadsázkou.
      Také bych chtěla upozornit, že "michellin" tělo, jak ty píšeš, vypadá poněkud jinak, ale tvůj názor ti nijak nehodlám vyvracet :).
      Měj se pěkně :).

      Vymazat
    2. Souhlasím s Ali...tvoje tělo fakt není k ukazování. Nesouhlasím však s tím,že by boty byly hezké,jsou jako z pouti a vypadají lacině.

      Vymazat
    3. K takovým komentářům by mělo být povinné přidat fotografii, abychom se poučily jak má vypadat dokonalá postava, co Ali???? :-D

      Vymazat
    4. Aha takže všechny holky musí mít velikost xs, možná ještě menší a chrastit kostma, aby to bylo ok?! Panebože holky probuďte se!!! Už jste úplně zdegenerované!

      Vymazat
    5. A mně se tohle tělo zrovna líbí, hned bych ho pro sebe brala ;-)Tereza

      Vymazat
    6. Tady někomu asi málo houka na maják...tohle že je mischellin? Ali by se asi měla podivat sem tam kolem sebe treba na koupaku aby videla jak fakt vypadá tlusta holka a že jich je v česku vic nez dost...podle mě je ALI jedna z těch co jen sedí doma u PC a od rána do večera žere a váží 100 kilo a jen tak v duchu si říká jednou zhubnu a budu vypadat stejně jako jitka ale je tak zamindrakovana tím že nekdo vypadá líp nez ona že se nezmůže na nic jineho nez jen pod blbou přezdívkou blbě kecat je to číštá závist nic vic v tom nevidím...Podle meho názoru má jitka skvělou postavu a držím ji moc palce :-) a hlavne si z takových kometaru od nejake ALI a jim podobným nic nedělej bud sama sebou a hlavne se chovej tak a vypadej tak jak se citis nejlip :-) protoze závist je nejhorsi vlastnost a je ji všude kolem nás mnoho a vzdycky se najde nekdo kdo ti bude házet klacky pod nohy nebo omezenyma komentarema kazit naladu prostě buď jaké si a ver mě že ti bude nejlip :-) mám moc řada tvuj blog a jedmou bych chtela být jako ty :-)

      Vymazat
    7. naozaj by som chcela vidieť, ako vyzeráte vy hejteri... ty si nádherná! máš svoje krivky, si to, čo v iných krajinách na ženách milujú! nevidím u teba sadlo ani žiadnu pomarančovú kožu a to, že vyzeráš ako mischellin, to vôbec nie je pravda... ten, kto to napísal asi nevie, ako mischellin vyzerá!
      k svojej postave si zvolila adekvátny outfit, skôr by som povedala, že úplne dokonalý! to, že to tak trochu neladí je zas iná vec, ale nik nemôže povedať, že ti to nesedí, pretože to tak nie je!
      neviem kto má čo za problém, ale si jedno nádherné dievča s krásnym úsmevom a vyžaruje z teba veľká sympatia. možno nie som tvoja najväčšia fanninka a nechodím tu každý deň, ale vždy si rada prečítam tvoje skvelé články a pozriem pekné fotografie. jednoducho si blogérka, u ktorej sa človek môže inšpirovať a nájsť to, čo hľadá.
      a to, že spravíš chybu je prijateľné. nie každý dokáže byť dokonalý, veď vlastne ani nikto nie je. a tiež má každý právo na omyl!

      a ľudia vy sa spamätajte! je sranda, že hejteri sú len na českých a slovenských blogoch... prečo ste takí zatrpknutí, závistliví a neprajní? radšej sa strčte niekam pekne hlboko a starajte sa o seba. ak sa vám niečo nepáči, nechajte to tak a nerobte zo seba debilov.

      ďakujem. Eri.

      Vymazat
    8. No ty kraso, jak muze nekdo napsat ze mas michellin telo ??? Jako jsi naprosto normalne stihla holka... nekdo ma uplne pokrivene videni a vnimani zenske postavy a nebo jen naschval hejtuje ...

      Vymazat
    9. Pane bože tak tohle už je vážně moc..si myslíte že každá holka musí vážit 45kilo i s postelí??? Jituš nic si z toho nedělej, tyto holky asi nechápou, že chlapům se ženské křivky líbí a mají radi, když mají zadek i prsa a ne všude plošnou dráhu..kam se dneska ten svět dopracoval "JEN ZÁVIST A POMLUVI!!!!!"

      Vymazat
  14. Ten drdůlek Ti moc sluší ;-). Outfit je taky krásný, jen by mě zajímalo, jak dlouho vydržíš v těchto botkách? Já osobně v pod patkách i na platformě vydržím cca 2 hoďky a pak už mě bolí nožky :-/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak po dvou hodinách mě taky vždycky trochu bolí nohy, ale nemám problém v takových botách vydržet i celý den :)

      Vymazat
  15. kamarádka si ty boty taky koupila, kdybych na nich neměla 2 metry tak taky neváhám :)

    OdpovědětVymazat
  16. Dneska se mi to teda nelibi,boty vypadaji preplacane,jak z trznice.

    OdpovědětVymazat
  17. Jinak si opravdu hodne ztloustla,mas hrozny nepomer hlavy k telu:/

    OdpovědětVymazat
  18. tady na těch fotkách ti to moc sluší :) skvěle nakombinované podle mě:)*

    OdpovědětVymazat
  19. Díky Tobě začínám přicházet těmto botám na chuť a zrovna nikde žádné nevidím a neviděla jsem. Tak snad na příští léto si nějaké pořídím, třeba ještě během roku někde nějaké najdu :).

    OdpovědětVymazat
  20. Ty botičky má teď u nás v Ostravě skoro každý :D Akce 199Kč zlomila snad všechny :-D (až na mě). Mi se bohužel to zdobení vbc nelíbí, ale každý máme odlišný vkus - ostatně, kdyby ne, byla by to pěkná nuda :) A zvolila bych k nim to tvé béžové psaníčko, aby to krásně ladilo :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, v prvni rade bych chtela rict, ze ti moc slusi a drdulek je super!:-) do letnich dni-idealka. A jeste bych rada chtela videt ty krasky, co sem pisou o tve postave:-D to je vazne k smichu:-) nic si z nich nedelej, mas super postavu

    Mej se hezky, Misa

    OdpovědětVymazat
  22. Ja nechapu, jak holce s tak krasnou postavu muze neustale nekdo psat takove urazky, ze je tlusta. Radeji to ani nebudu vice rozebirat, kazdy rozumny clovek si o tom udela obrazek sam. Kazdopadne tobe Jito palec, ze to beres s nadhledem a nic si z toho nedelas :-)Jsi skvela!

    OdpovědětVymazat
  23. Proč mám pocit,že ty trapný komentáře píše jeden a ten samí zakomplexovaný člověk,který Jitce závidí krásnou postavu a její nádherný styl oblékaní..Je to fakt trapný a tomuto se dá jen smát...Jituško,jsem ráda,že si z toho nic neděláš a jsi stále sama sebou,jen tak dál:)))

    OdpovědětVymazat
  24. Já nevím, ale od té doby, co jsi přibrala, zvlášť v horní polovině těla, mi ty outfity prostě nesedí. opálená jsi krásně, ale prostě mi ta kila navíc přijdou až dost výrazná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak se na ně nedívej, jednoduchý :))

      Vymazat
    2. Jaké kila navíc?! Má perfektní postavu.

      Vymazat
  25. Mas nadhernou postavu!

    OdpovědětVymazat
  26. Botky by podle mě bez kamínků byly hezčí...zdají se mi trochu kolotočářské nebo jak to říct :D Ale zbytek je super, obzvlášť sukýnka, moc hezká ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Outfit sa mi veľmi páči, jednoduchý, no krásny :) A ten drdolček je skvelý! Okrem toho, postavu máš skvelú, absolútne nerieš nejakých anonymných neprajníkov. Tí si len liečia svoje komplexy.

    OdpovědětVymazat
  28. Mne sa teda tie topanky tiez nepacia, omnoho krajsie ma Lucia z luciatheshoesmaniac. A k tym narazkam na tvoju postavu - podla mna je hlavne to, ze si so sebou spokojna ty, hoci uz aj podla mna na zaklade fotiek vyzeras obtlstlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja nechapu, proc si tohle nemuzete nechat pro sebe? Jitce se asi líbily tyto, tak si koupila tyto a ne ty stejne jako Lucie...

      Vymazat
  29. koukala jsem na tve strasi prispevky a ta horni cast tela se ti hodne zmenila mela jsi vazne krasnou postavu:) ale ted mas zase hezci vlasy a plet:)

    OdpovědětVymazat
  30. Outfit krásný, já bych ho jen doplnila třeba zlatými kruhy do uší :) Zvýraznilo by tě to a dodalo by to tomu ještě větší šarm.:)

    OdpovědětVymazat
  31. Normálně bych asi nic neříkala, ale nedá mi to...zastanu se Tě..
    Jak sakra někdo může říct, že máš -mischelin- postavu, jak sakra ?
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/67920_405830789522488_1492069936_n.jpg WHAT?

    Pokud jste zvědavý na 'tintítka' běžte si k nim...myslím, že tohle je normální ŠTÍHLÁ ženská postava s tím co k ní patří.

    OdpovědětVymazat
  32. Jitka je teď sice plnějších tvarů (ne tlustá!!), není vychrtlá, sedí jí to, přesně takové postavy mají muži rádi. Styl má pěkný, dokáže nosit i levnější, normální věci z obyčejných obchodů. Nemusí mít drahé kabelky a všechno mít ze Zary, apod. Neříkám, že je na tom všem něco špatného, ale přesně kvůli tomu se mi Jitka líbí, že je normální a přitom krásná a úspěšná. Líbí se mi, že se nebojí říct, že má věci od Vietnamců. Nakupuje tam polovina naší populace. A někdy ty věci bývají hezčí a kvalitnější než věci ze značkových obchodů. Jitu, nic si z těch anonymů nedělej. Buď taková jaká jsi! :)

    PS: vím, že jsem taky anonym, ale přece jenom, já tady nepíšu ty hnusné kecy.

    OdpovědětVymazat
  33. Super veľmi sa mi páčia tvoje outfity:-)

    OdpovědětVymazat
  34. Moc hezké ,Jituško.Hlavně žádná blogová pauza jinak mi způsobíš absolutní nedostatek inspirace !:D krasne opaleni )) a doufam, ze te ty komentare nektere bavi :D já nad nima musím kroutit jen hlavou :)

    OdpovědětVymazat
  35. Nic ve zlém Jiti, ale kupovat si podobné boty, které už máš od vietnamců...mohla si šáhnout třeba po jiné barvě;)

    OdpovědětVymazat
  36. jitko vuzeras super..krasna a sumerna postava plna zenskosti....nevsimaj si kecy haterov. to ze ich mas znamena, ze si dobra blogerka
    a nechcem ziadnu pauzu!!!

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj;) vím, že je to trochu bokem, ale došel ti email z FMK? Co na to říkáš rok nenačisto za 20 000?

    OdpovědětVymazat
  38. Šťouraví a zlí anonymové si stěžují na moc hubené holky, moc silné holky, moc oplácané holky, moc normální holky... Jíťo, Tvůj blog sleduji už dlouho a nepřestává mě bavit, jen tak dál. :)

    Elizabeth

    OdpovědětVymazat
  39. Škoda že ses tak oplácala na těch rukách, máš z nich takový macandy, jinak mi teda tlustá nepříjdeš...

    OdpovědětVymazat
  40. Hlupe komentare ohľadom michelin postavy si nevšímaj! Videli sme tvoje fotky v plavkach, to myslim vypoveda ovela viac o tvojej postave ako tieto fotky. Pravdou je, ze tento outfit ti naozaj pridava na kilach, ale len vizualne.. Mam tiez tu suknu z Gate, ja važim 50kg a ked si ju obleciem tiez vyzeram ovela sirsie, proste je to taky strih, plus volne tricko, takze to urobi vela.
    Inak pre citatelku ktora sa pytala na suknu - ja som ju kupovala v gate pred rokom za necelych 5eur! Chod pozriet tam, mozno ju budu mat:)

    OdpovědětVymazat
  41. Boty jsou krásné :) A pokud si dáš blogovou pauzu, tak já dostanu co nevidět absťák :D

    OdpovědětVymazat
  42. Ty vlasy máš takhle boží, kéž bych si to dokázala taky tak udělat :)
    Čtu tvé články už docela dlouho a obdivuju tě. Jsi krásná a tvůj blog mě baví. :) Jinak jsem ti chtěla napsat, že jsem byla taky na Makarský, sledovala jsem tam tvůj blog a doufala jsem, že tě někde potkám :) Fotky jsi přidávala z míst kde jsem taky chodila :D Škoda, určitě jsi i ve skutečnosti tak fajn holka :)

    OdpovědětVymazat
  43. Moc hezké, ty botky jsou krásné :))

    OdpovědětVymazat
  44. O bože, člověk občas nechápe ty anonymy. Občas bych chtěla vidět ty, kteří to píšou, podle mě to jsou stejně jen zakomplexovaní lidé, co nemají na práci lepší věci než kritizovat ostatní. Jitko, kašli na ně. Já osobně mám Tvůj blog moc ráda a chodím na něj několikrát denně pro inspiraci :) Co se týče vkusu, máme hodně podobný a dneska jsem si díky Tobě koupila boty na platformě, protože se mi na Tobě moc líbily :) Myslím si, že je hlavně Tvoje věc to, jak se oblékáš, co děláš, jak vypadáš, ... :) Na anonymy se vykašli, i když vím, že to dost zamrzí, já díky tomu zrušila svůj blog a dodnes lituji a přemýšlím nad tím, že do toho půjdu znovu :)
    Malá rada na závěr, kterou mám z jednoho školení z práce, od velice významného obchodníka: "Pokud někomu nesedneme, ať už povahou či jiným způsobem, není to problém náš, ale pouze toho druhého" :)
    Tak nebuď smutná a kašli na ně :) Budu se těšit na další článek, jsi můj vzor a ráda bych Tě někdy poznala. Měj se krásně a užívej poslední měsíc prázdnin, snad pořádně teplých :)

    OdpovědětVymazat
  45. Fotky jsou nafoceny pouze ze špatného úhlu, proto to vypadá tak, jak to vypadá..

    OdpovědětVymazat
  46. krásne topánky a pristanú ti! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Nie je to môj štýl ale tieto sa mi naozaj páčia :3

    GiveAway with Firmoo.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovědětVymazat
  48. Jituško vůbec neber vážně nesmyslný komentáře anonymů ;) máš dokonalou postavu a to neříkám jen tak...ber to tak, že kdyby jsi byla vychrtlá na kost tak se zase najde nějaký anonym, který si bude zvyšovat sebevědomí urážlivými komentáři, jak moc jsi hubená a nedá se na tebe koukat :) musíš se tomu prostě zasmát a užívat si života...jsi krásná! :) mimochodem botičky jsem měla v ruce na prodejně, jsou originální a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  49. Komentáře anonymů vůbec neber vážně,asi ti někdo závidí.Vždy podle mně máš krásně sladěné outfity a dokonalý účes,takže jse anonymum nedivím,ber to tak že ten kdo ti píše takové věci,ti jenom závidí.Postavu máš úplně normální a nechápu co se komu na ní nelíbí.:-)Tato kombinace outfitu se ti povedla,nad těmihle botami taky uvažuji,podle mně nejsou vůbec až tak extravagantní,jen mají pár kamínků.Asi si tyto koupím,protože na tobě vypadají skvěle.:-)

    OdpovědětVymazat
  50. Moc hezký outfit. Líbí se mi to psaníčko.

    OdpovědětVymazat
  51. Ty boty jsou luxusní !!
    I celý outfit se mi velmi líbí a tobě velmi sluší :)

    OdpovědětVymazat
  52. si krásna!!! veľmi ti to pristane, aj keď by som možno volila topánočky a kabelku rovnakej farby, ale nič na veci nemení to, že ti to veľmi pristane!!!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  53. Moc hezky outfit !!! Sluší :)
    Rada bych té pozvala také ke me :

    www.olivains.com

    Hezky den , xxx

    OdpovědětVymazat
  54. Tak se mi ty botky zalíbily natolik, že jsem vynaložila celkem úsilí, protože skoro nikde je už nemají, ani v eshopu, přesto už zítra mi je Baťa posílá :-)Těším se moc!!! Tereza
    A mimochodem, Jitka je kus, skutečně, není vychrtlá, ale naživo bude určitě drobnější než na fotkách, na kterých tedy mně nepřijde oplácaná, jen prostě holka, co má tvary, což se většině mužů líbí! Tohle je bezva postava, každá druhá, co tu kritizuje, by za ni mohla být ráda :-) I já!

    OdpovědětVymazat
  55. Ty trapne komentare ohledne tvoji postavy se mi totalne hnusi a i když te neznam osobne, urazi to i me!! Jsou to trapni anonymove, kteří nemaji co lepšího na praci a hlavne jsem v prve rade nespokojeni sami se sebou, je patri litovat, takze si z nich absolutne nic nedelej!! :)) Jinak boty jsou nadherne, zkousela jsem si cerne se zdobenim ale bohužel platformy s volnou patou mit nemuzu, nesedi mi:/ M.

    OdpovědětVymazat
  56. super outfit, to psaníčko je taktéž moc pěkné:)

    OdpovědětVymazat
  57. Krásné, v tomhle outfitu jsi úplná kočena :))

    OdpovědětVymazat
  58. Úžasné, v jednoduchosti je krása :) ale ty boty jsou bomba!!! :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  59. Dievca nic v zlom ale ako ty mozes mat blog? Aj ja sa obliekam pomerne jednoducho a neprekombinovane, ale to co predvadzas ty je jednoducho tuctove a neinspirativne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sem neloz a nech si ty komentare pro sebe!;)

      Vymazat
    2. To je sice pravda, ale já osobně jsem hodně dlouho hledala blogerku, která by byla obyčejná, jednoduchá a oblíkala se podobně jako já. Navíc má obrovský množství čtenářů, takže je vidět, že to lidem vyhovuje možná víc, než ty blogerky, který se snaží být originální a ve finále jsou každá stejná.

      Vymazat
  60. tyjo, chtěla bych vidět postavy těch holek, co ti tohle píšou :D jinak krásný botičky :))
    http://brunettesrules.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat