30. července 2013

Co sebou nosím na koupaliště? + outfit

Myslím, že každý kdo mě zná více, tak ví, že nejsem příliš na přírodní koupaliště a mám raději ty "bazénové". A že celkově na tu vodu nejsem už vůbec, ale v těchto vedrech a pro tu trochu bronzu se chodím koupat ráda :). Každopádně dnešní článek bude o tom co nosím v tašce, když mířím na koupaliště. Jsou totiž věci co mi nesmí v kabelce chybět a tak trochu bych se bez nic neobešla :). Navíc je to zas něco jiného. Nemusíme se přece pořád dívat jen na outfity :). Do komentářů mi můžete napsat co nosíte vy, ráda si počtu :).

1. Jídlo a pití - v tomto horku je to něco nepostradatelného. Navíc mám raději udělaný domácí salát, něž stravu z koupaliště, ale občas mi to nedá a nad nějakými těmi hranolkami nebo klobáskou zhřeším :). Pak mám v tomto horku hrozně moc ráda ochucená pivka a minerálky bez bublinek, jelikož po bublinkách se cítím jako nafukovací balón :)

2. Kosmetika - toto bude pro vás už zřejmě zajímavější :). Vždycky si sebou nosím základní líčidla, jako např. BB krém, pudr, bronzer, řasenku a stíny na obočí. A to ne proto, že bych nedokázala být nenamalovaná, ale občas se stane, že ještě potom někam jdeme a přeji si vypadat jako člověk :). Pak samozřejmě nesmí chybět odličovací ubrousky s kterými si velmi často čistím obličej. Dermální voda od Biodermy, která skvěle osvěží obličej a krk a poté ještě obyčejný deodorant od Balea, jelikož nemám ráda vůni chlóru :).
3. Ostatní - Jelikož jsem v celku člověk co se dokáže poučit z vlastních chyb, tak jsem se naučila nosit obal na sluneční brýle, protože další rozsedlé a nebo jinak zlomení bych nepřežila :D. Taktéž peněženku, kterou mám mimochodem novou z Chorvatska, občas totiž musím cestou na koupaliště řídit, takže mi jen drobné nestačí :). Co u mně rozhodně nesmí chybět, tak je cestovní Tangle Teezer a nebo aspoň jiný hřeben, který rozčeše zacuchané vlasy od vody. A samozřejmě telefon, protože jsem hrozně závislá na internetu :)
 4. Doplněk - Protože už nějakou dobu vlastním náramek Missiu, tak jsem ho podrobila zatěžkávací zkoušce na koupališti a držel se super. Občas mě totiž mrzí, že nemám ve vodě žádný doplněk a přijdu si taková "nahá" , jelikož jsem zvyklá mít stále něco na ruce. Proto jsem z těchto náramků ještě více nadšená a určitě si pořídím další :)
 5. Oblečení - Přesně tyto šaty z H&M nosím nejčastěji. Nejdou pod nimi vidět plavky, když nestihnu uschnout, tak je můžu mít i bez podprsenky. Navíc jsou vzdušné, nikde netáhnou a mají super barvu, ale bohužel už ne tak super materiál, jelikož se okamžitě krčí, ale to jim odpouštím :).
Navíc tato fotka je z minulého týdne, kdy jsme testovali s přítelem jestli umí Lilly plavat. No velký plavec se z ní nevyklubal, ale aspoň jsme si užili super odpoledne u vody :).

46 komentářů:

  1. hezký článek:) do těchto dnů jako dělaný :) já na koupaliště taky moc ráda nechodím, ale v tomto vedru se nic jiného dělat asi nedá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také chystám podobný článek :-) Akorát nenosím kosmetiku, jen balzám a tak, a osvěžující vodu a spoustu ovoce.

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi mám rada takéto články a aj tento tvôj nie je výnimka!:) S tou vodou súhlasím a myslím,že okrem hrebeňa máme všetko podobné.

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda na bazén nechodím. Člověk nikdy neví co tam chytne, a už se toho nezbaví! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co teprve chodit ven, že. Takových bakterií ve vzduchu! :D

      Vymazat
  5. Na koupaliště moc často nechodím, protože máme psa a nechci ho zbytečně nechávat doma, když může být s náma a je spousta aktivit, které se dají dělat s ním.
    Ale když už jdu, tak si s sebou do velké tašky beru velkou lahev s vodou z kohoutku ochucenou citronem, sluneční brýle, opalovací krém, balzám na rty, foťák, peněženku a knížku. Líčidla určitě ne, do bazénu se samozřejmě nemaluju.

    OdpovědětVymazat
  6. Jituško, ta dermální voda od Biodermy se může nanášet i normálně na make up? Nerozmaže se to, nebo jak to funguje? :) Já bych si taky chtěla nějakou pořídit, slyšela jsem že i ta od Vichy je dobrá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus od Baley, nevím jestli jestli je v těch derm.vodách ve složení takový rozdíl, tipuji, že ne ale cenově se to pohybuje jinak:-/

      Vymazat
    2. Jojo může, nijak make-up nerozmaře spíše by ho měla ještě zafixovat :)
      A teda za mně může říct, že v dermálních vodách je hodně velký rozdíl. Ty od Baley nejsou tedy nic moc a ještě se mi stalo, že jsem se po ní osypala :/. Navíc nepříjemné vonní, tedy aspoň pro mě a velice rychle jsem ji měla pryč. Za to jedna tato lahvička mi vydržela celé minulé léto až do teď :).

      Vymazat
  7. :) článek je povedený :) Na koupaliště moc nechodím, tedy u nás ne. Teď jezdíme s přítelem spíš k přehradě, kde je to taky fajn :) jinak mám doma bazén, to mi stačí :D ale nenosím žádnou kosmetiku, jen opalovací krém, zrcátko, ručník, deku, sluneční brýle a jsem ready :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ještě aby ti bazén doma nestačil :D :D

      Vymazat
  8. Také nejsem vodní živel a k vodě se chodím spíš čvachtat a opalovat než koupat :) Nosím +/- to samé, co ty. Ale 100% mi nesmí chybět voda na obličej (momentálně používám růžovou vodu) a nějaký osvěžující nápoj :)

    OdpovědětVymazat
  9. dobrý článok (: ja nemám rada kúpaliská, radšej mám rada kúpanie u kamošiek alebo doma, pretože v tomto teple je všade neskutočne veľa ľudí. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezký článek Jituš :)) Já bych do tašky ještě přihodila nějaké to čtení :))

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem teda totální milovník vody. Já skočím do vody úplně všude a úplně kdykoliv :-D. Na koupaliště s sebou nenosím většinou téměř nic. Postačí mi deka+pití+peníze pohozený v nějaký kapsičce v tašce a nějaký labelo(u vody mám vždycky sušší rty než běžně).Šminky nepotřebuju, na koupák jdu už s voděodolnou řasenkou, která drží jako ďas a make-up nepotřebuju vzhledem k tomu, že jsem hodně opálená a mám ok pleť. Fakt ale je, že bych asi měla začít nosit hřeben, protože přicházim s uhlazenýma vlasama a odcházím s afrem pravidelně.A taky občas neodolám voňavý klobásce, langoši nebo něčemu podobně vynikajícímu, ale tělu moc nelahodícímu :-)) Jinak ti to moooc sluší na outfitový fotce,šaty mají přímo dokonalou barvu a hodně mi k tobě sedí. Vlasy se ti vlní samy? Jestli jo, závidim!!! <3 ..

    OdpovědětVymazat
  12. Šatičky jsou nádherný a ten pejsek k tomu, to je fantastický:-)

    http://havlikovakarolina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. je to supr článek :) ale už dlouho tu nebyl žádný souhrn týdne to mě hrozně bavilo :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek. Na koupaliště si bere skoro to samé! :)

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. upravuješ fotky? a v čem ? máš je vždy hrozně hezky barevné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou v Zoneru a nebo v Picmoneky, ale pokud fotím na sluníčku, tak úprava není potřeba. Foťák sám tak pěkně vyfotí barvy :)

      Vymazat
  16. bude New in Croatia? :)

    OdpovědětVymazat
  17. Luhačovická přehrada? :-)

    OdpovědětVymazat
  18. já mám taky raději bazén))... přírodní koupliště mě trochu děsí :D... co mám se sebou? pití pití pití a papů rozhoně připravované doma (mě už ty klobásy, hambáče a háčka ani nechutnaj :D ) - teď jsem dělala kuskus s kuřecím masem dám si to do krabičky a k tomu beru zeleninu mrkev, okurku, papriku a minimálně 3 opalovací mléka - 50 faktor na obličej, 30-20 faktor na tělo a pak 10 a méně faktor olejíček na tělo)... pak mám taky ráda termální vodu ve spreji a spostu časpopisů :D

    OdpovědětVymazat
  19. nádhernýý! :))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám taky raději klasické koupaliště,než ty přírodní.K vodě se spíše neličím max.zakryju kruhy pod očima.S tím pouzdren na bryle máš pravdu,taky si ho musím jít koupit.Ta peněženka je krásná.:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné fotečky!!! S psíkem jste kouzelní :).
    Jinak k vodě máš hezkou výbavu :)

    OdpovědětVymazat
  22. krásné šatičky, úplná panenka ♥ a peněženka z Chorvatska je krásná :))
    já nosím k vodě jen peněženku, opalovací krém, balzám na rty a sluneční brýle.. chtěla bych se umět namalovat jinde, než doma :D

    OdpovědětVymazat
  23. Máš pravdu, je to zase něco jiného a rozhodně jsi nešlápla vedle :).

    OdpovědětVymazat
  24. Jsi neskutecne sympaticka,tve clanky ctu rada:)Pejsek je krasny a clanek zase skvely!

    OdpovědětVymazat
  25. ještě by to chtělo ukázat plavky:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Ta peněženka je krásná! A ty šaty ti hrozně sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  27. Jéé modrá ti fakt sluší :) a máš tu hezky udělaný vlasy :) jinak Lili mi prijde už hrozně veliká :) Z.^^

    OdpovědětVymazat
  28. ty máš oholené ruce?

    OdpovědětVymazat
  29. Ty šaty jsou moc pěkné, budu muset zajít mrknout do H&M:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. obsah tašky k vodě téměř identický s mojí :) ještě mi tam nesmí chybět nějaký časopis či kniha a také iPod, bez hudby nežiju ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Skvělý článek!:) Opravdu dobrá výbavička!:)

    OdpovědětVymazat
  32. Děkuji za všechny komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Když už někam dáváš fotky, tak bys měla být upravená! Šaty máš zmackane,jak když je vytáhne krávě z pr...e! Zmackane zezadu bych pochopil,ale takhle sežvejkane i vepředu? ! Nahoře huj, vespod fuj, že? ! No hlavně, že máš na koupák make-up 😃 fakt vychytaný 😎

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus nekdy nosit saty a sedet s nimi v aute ty chytraku :D. Fakt vychytany komentar ;).

      Vymazat
  34. Podporovat pití alkoholu u vody? Styď se! Pak nemají vypadat počty utonulých, tak jak vypadají.

    OdpovědětVymazat