12. února 2013

Pink detail

Donedávna mě bavily prstýnky a náramky. Toto mé nadšení upadá, nebo spíše prstýnková mánie u mě už opadla úplně a vůbec je nenosím, ale s náramky si ještě sem tam vyhraji. Ale co u mě nabírá na obrátkách jsou náhrdelníky a velké náušnice :). Naprosto dokonalé šperky pro mě, jelikož si jinak vystačím se svými masivními hodinkami. Donedávna bych jakýkoliv šperk na krk zavrhla, ale teď jich mám už pět a dokonce dva z toho barevné. Nejnovější úlovek je tento ze slev z H&M. Nikdy bych nečekala že zrovna já si koupím náhrdelník s růžovými kameny :). 
Baví Váš tyto náhrdelníky, nebo Vás nechávají chladnými? :)


37 komentářů:

  1. Náhrdelník vypadá nádherně. Strašně se mi líbí to psaníčko / kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi páčia tieto náhrdelník, no zatiaľ žiadny nevlastním ,pretože si myslím že vyzerám ako blb :D. No veľmi sa mi páči tvoja kabelka.

    OdpovědětVymazat
  3. Já náhrdelníky miluju..Mám jich doma už slušnou sbírku, tuším, kolem padesáti a všechny mám ráda stejně..Tedy až na ty úžasné barevné "háemkovské" ty zbožňuji nejvice :) A podle mě je to jeden ze základů a nezbytností šatníku protože dokáží oživit jakýkoli model :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný náhrdelník. V poslední době nakupuji doplňky a šperky jen v H&M. Výběr se docela rozšířil a prostě si tam vyberu lépe než kde jinde. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkný náhrdelník,ale na mně by tak hezky nevynikl. škoda že jsi sem nedala celý outfit :( jinak poslední dobou mají hezké doplňky v reservedu i celkou kolekci na léto mají ohromnou. zrovna jsem tam dneska byla a neodešla jsem zprázdnou :)

    OdpovědětVymazat
  6. já s tebou úplně souhlasím a mám to stejně ! prstýnky už skoro vůbec nenosím a do krásných nádhrdelníků jsem se zamilovala :) ten tvůj vypadá skvěle, v HM se vždycky dají najít skvělé kousky :)

    OdpovědětVymazat
  7. sice náhrdelníky moc nenosím, ale tento je super ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Velice baví, tenhle vypadá fakt povedeně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě tyhle náhrdelníky baví moc. Jednoduché jednobarevné tričko plus výrazný náhrdelník a originalita zaručena. Moc pěkné, sluší ti to.:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem spíš takovej ten typ co to obdivuje na ostatních, ale sama to nenosím :D

    OdpovědětVymazat
  11. mě se líbí a moc náhrdelníky mám nejraději!
    a náramky ještě víc, kdysy jsem byla maniak na náušnice a pak jsem si dala tunel (čeho nelituju už skoro tři roky) a moje náušnice jsem rozdala :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ten je krásný s tričkem až ke krku by vypadal božsky! :-)

    OdpovědětVymazat
  13. je nádherný. A je zajímavé, jak dokáže perfektně doladit outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  14. líbí se mi a často přemýšlím o koupi, ale nakonec si to vždycky rozmyslím. na krku nosím křížek a pokud nejde o nějaké večerní akce (plesy apod.) nesundavám ho.

    OdpovědětVymazat
  15. určitě to u oblečení vypadá líp..a tenhle je krásny.

    OdpovědětVymazat
  16. No přesně já jsem byla poslední léta maniak na prstýnky, kterých mám opravdu už požehnaně, ale poslední dobou mě to nějak začíná opouštět a dost koukám po takových krásný náhrdelnících :) Žádný takový ještě nemám a hlavně mi nějak přijde, že bych to ani neuměla nosit ... no každopádně toto léto mám v plánu se to "učit" tak uvidím :))))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si myslela, že to nebudu umět nosit, ale je to jen o tom to koupit nebát se vzít :)

      Vymazat
  17. Ja som si na sebe tiež všimla, že oveľa viac preferujem náhrdelníky v poslednej dobe. Ak sa mi totiž nechce dávať náušnice alebo vyberať náramky, tak je to najlepšia a najľahšia cesta oživiť priemerný outfit :)) Ružová farba, to je moje :D ♥
    Srdečne ťa chcem pozvať ku mne na veľkú GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  18. Taky opadá můj zájem o prstýnky a přesouvám se k výraným náhrdelníkům. Růžový bych si teda nikdy nekoupila, ale mám královsky modrý třeba :)

    OdpovědětVymazat
  19. vlastním náhrdelníky a umí krásně oživit outfit :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný náhrdelník :) Já mám doma zatím 3 a plánuju určitě rozšířít, ae ted v zimě nemám vbc náladu vymýšlet outfity :D Nejradši ted pomalu mikinu, pohodlný rifle a šup do školy :D Ať už je jaroo prosím :)

    OdpovědětVymazat
  21. Náhrdelník vypadá krásně ale mě tyto blbinky rozhodně nechávají chladnou, nebo spíš nechci být moc výrazná? :D k tobě to ale dokonale sedí.

    OdpovědětVymazat
  22. náhrdelník je krásnej!:) já nosím většinou jen zlatej "obojek" :D

    OdpovědětVymazat
  23. nenapadlo tě někdy udělat článek "daily routine" nebo třeba i video ? :) co pro svou peť děláš ráno a před spaním a tak, myslím že by to bylo super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná někdy, ale momentálně jsem ráda, že stíhám kolem blogu to co stíhám, bohužel je času málo:/

      Vymazat
  24. Vypadá úžasně :o)) ještě i v té kombinaci s průhlednými kamínky... Mně se to taky moc líbí, ale bohužel jsem alergická na takový "nepravý" materiál a tak bych to hned na sobě cítila... takže jedině na rolák nebo jenom na chvilku :o) Což není ono..

    OdpovědětVymazat
  25. Já na prstýnky nikdy moc nebyla, ale náhrdelníky jsem si za poslední dobu hrozně oblíbila, hlavně mě neustále napadají nové kombinace, apod.. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Zbožňuju takhle výrazné náhrdelníky. Uvažovala jsem o koupi jednoho modrého v Tally, ale nakonec zvítězily hodinky :/ Tak třeba příště.

    OdpovědětVymazat
  27. perfektný je ten náhrdelník <3

    OdpovědětVymazat
  28. Moc ti to sluší :) Já se chystám si taky nějakej výraznej barevnej náhrdelník pořídit, tak děkuju za inspiraci :) A celej tvůj blog je strašně fajn, prošla jsem jich už spousty, ale tebe jedinou pravidelně sleduju! Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  29. na náhrdelníky jsem teď taky ujetá :D, takže se mi tento líbí vážně moc. no a o náušnicích ani nemluvím. náramky už tolik ne, ale teď jsem si objednala pár takových, které budu určitě nosit často.

    OdpovědětVymazat