9. ledna 2013

Wonderbra díky Skrz.cz

Jak všichni víte, byla jsem módním guru na stránkách Skrz.cz v sekci móda! Tak třeba zas někdy si tuto milou zkušenost zopakuji. Musím uznat, že to byla fajn příležitost, jelikož doopravdy nejsem v tom komentování tak dobrá, jak jsem si myslela a zas tak snadno od "ruky" mi to nešlo :), ale beru to jako fajn zkušenost a vím, že si musím nadále obohacovat slovní zásobu, aby to pro příště bylo lepší. A jak už to bývá, tak za každou práci je odměna. Když mi ráno přišel e-mail, že má slevomat v nabídce podprsenky Wonderbra, tak jsem neváhala a hned si jednu objednala jako odměnu :) Nevím jak vy, ale já mám docela problém sehnat pěkně padnoucí podprsenku, která by držela bez ramínek, tak jsem zvědavá jaká bude :).
Máte ji někdo? Dlouho mi trvalo, než jsem vybrala velikost, tak doufám, že sem se trefila a bude sedět tak jak má a jak si přeji :).

A teď jinak...Nakupovaly jste už na Skrz.cz? Já tam momentálně každý týden sleduji, zda se tam neobjeví nějaký zajímavý pobyt pro dva :). Líbí se mi, že tam najdu všechny slevy ze všech možných portálů hezky pohromadě, hodně mi to usnadňuje práci, než hledat na každém zvlášť, za to má ode mě Skrz.cz jedničku! :)
Taky jsem se dozvěděla, že slevy které se na skrz umístí se vybírají velmi pečlivě a schvalují je jednu po druhém, než se na stránky vloží, to se týká především oblečení, takže se nákupů po internetu nemusíte bát :). 

29 komentářů:

  1. poprsenku nemam, ale uz sem se na ni mockrat divala. taky mam problem sehnat nejakou ktera bude pekne drzet i bez raminek a jeste aby mi k tomu udelala pekna prsa.
    a skrz.ct mam rada, je super ze tam de najit vse pohromade, vyhledavam tam casto.
    K.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě nám pak dej recenzi. Pokud možno co nejdřív. Ke konci ledna mám ples a nutně ji potřebuji. Nechci však vyhodit peníze za něco, co se jen tváří jako super věc :) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mi do té doby dojde, určitě dám vědět :))

      Vymazat
  3. Já takovou právě nějakou sháním :) Mám závěrečnou příští týden a do takových šatů je jako stvořená. Chci se podívat v tezenisu nebo jsem tam podobné viděla, tak snad se mi poštěstí :) Jinak určitě budu čekat potom tvůj názor na tuto :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kočky já mám tuhle http://www.moje-pradlo.cz/damska-gelova-push-up-podprsenka-lormar-extra-double.html a je fakt super. Má i ramínka ale perfektně drží i bez nich.

    OdpovědětVymazat
  5. Já ji mám a je super :-)

    OdpovědětVymazat
  6. zrovna včera jsem si na skrz.cz koupila permanentku na fitbox, vyjde to takhle na polovinu než normálně:))

    na tuhle podprsenku jsem četla/slyšela samou chválu, a moc se mi líbí, ale bála bych se objednávat po internetu - sama totiž nevím, jakou velikost mám, pokaždé mi to sedí jinak:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naštěstí mi všude sedí stejně, ale je pravda, že tady to číslování odpovídá malinko jinak :)

      Vymazat
  7. to mi přijde jako super odměna :) a určitě to byla super zkušenost

    OdpovědětVymazat
  8. Zkoušela jsem ji v několika obchodech a vůbec mi nesedla :( Nevím čím to je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že mi sedne :D pff, to bych nedala kdyby ne, přeju si ji fakt dlouho :)

      Vymazat
    2. To věřím, asi by mě to pěkně naštvalo :D

      Vymazat
  9. tšim se na recenzi :) :) http://mijuworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Já se obávám, že samodržící podprsenka by mi moje vnady neudržela :-) Jinak na skrz občas mrknu, jsem věrná slevomatu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Petro, Skrz.cz je ale přece vyhledávač slev, kde je celý Slevomat i všechny ostatní servery v jednom. Jinam už ani nechodím i když taky fandím Slevomatu:)

      Vymazat
  11. mam ji, je skvělá, ale holce co má nulky a půl (nic proti) bude těžko držet bez ramínek jakakoli podprsenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ohledně té velkosti mluvíš ke mně, tak vážně zas tak malé prsa nemám ;) :)

      Vymazat
    2. a bude držet i na velikosti D ? :))

      Vymazat
    3. Když si vybereš správně velikost podprsenky tak drží snad vždycky.. i na mé 65F v pohodě, chce se to správně oměřit a obvod brát aby byl fakt těsně, což je většinou o číslo míň(nemluvim o košíčku) kvůli těm cvočkům na zapínání;)jinak k prvnímu anonymu- takový řeči si snad nech pro sebe, vůbec nechápu i kdyby měla nulky tak jí to ještě nemusíš říkat ne? A nulky vypadaj fakt jinak..

      Vymazat
  12. ja mam zase túto ,,U BRA" : http://www.aliexpress.com/store/product/U-Plunge-Bra-U-bra-supper-sexy-cleavage/600629_289833374.html do mojich plesových šatov s výstrihom, ktorý siaha fakt až tak hlboko ako je ten spoj je geniálna....bez podprsenky som si nikdy netrúfla a s ňou mám úžasný a plný dekolt.

    OdpovědětVymazat
  13. Taky jsem na ní slyšela hodně chvály ale vzhledově teda nic moc...ale zase pod šaty třeba to bude úplně dokonalý ;) těším se na "recenzi" :D

    OdpovědětVymazat
  14. Nemám, ale znám jí a ráda bych si jí také pořídila ... jen stále tápu v tom číslování a taky jestli je tedy tak dobrá jak jsem četla :) Takže se těším až nám napíšeš své zkušenosti! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. ja ju mám a som veľmi spokojná, vôbec mi nepadá a drží po kope :) Zatiaľ najlepšiaktorú som vez ramienok mala. Ona je taká ale relatívne tvrdá oproti ostatným podprsenkám, ale ako som povedala, drží ťa pokope :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mám ji a je úžasná! jsem s ní naprosto spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mám ji a je úžasná! jsem s ní naprosto spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  18. ja ju pouzivam uz niekolko rokov a som max. spokojna..

    OdpovědětVymazat