6. ledna 2013

Co mám v oblékání a líčení ráda?

Potrpím si na saka a kožené bundy. Mám ráda upnuté kalhoty ať už s nízkým a nebo vysokým pasem a to nejlépe v černé barvě. Černá barva je má nejoblíbenější, společně s bílou, krémovou a pudrovou. Nepotrpím si na módní výstřelky a mám ráda ženské detaily. Zbožňuji kabelky a boty. Doplňky volím pouze ve zlaté barvě (stříbrno nesnáším) a make-up mám ráda v přirozených odstínech. 


Nejraději bych vlastnila všechny tvary a barvy kabelek a nejlépe ke každé skvěle ladící pár bot. V doplňcích  si vystačím s velkými zlatými hodinkami, ale líbí se mi i štrasové náušnice a masivní řetízky s náramky.

Nejraději nosím kalhoty, ale poslední dobou sem si oblíbila i sukně, nejraději mám ty střižené do áčka, líbí se mi jak krásně tvarují postavu. U triček se nebráním ničeho, od klasických, přes ty s potiskem až po krajkové. Kožené bundy a saka... Těch nemám nikdy dost. Mohla bych jich vlastnit desítky a i tak si myslím, že by jich bylo málo. Šaty mám rada, když jsou užší v pase, víc se mi to líbí, než klasické upnuté a nebo zcela volné. 
Jak už jsem psala.. Make-up mám ráda přirozenější (nemám ráda křiklavé stíny,tmavé rtěnky,černě orámované oči..). Ráda bych nosila rtěnky, ale neumím to. Na parfémech si poslední dobou potrpím a přála bych si ono Moschino Pink Boutique :). Láky mám ráda růžové, červené a v neutrálních odstínech. 

Celkově se v oblékání nebráním ničemu, neuznávám jeden styl oblékání, možná se ještě hledám, tak jsem zvědavá kam moje cesta povede :).

Co máte v módě a líčení rádi Vy?

31 komentářů:

  1. perfektní článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty, co jsi vybrala jsou nádherné... můžu se zeptat odkud jsou obrázky? (kde se dají koupit) děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.polyvore.com/dresses/set?id=68051322 tady najdeš z kama jsou když se to najedeš šipkou, ale jsou to samé drahé, ale v obchodech na jaro určitě podobné najdeš :)

      Vymazat
  3. wou! vybrala si naozaj skvelé vecičky, zbožňujem tvoj štýl obliekania, pretože zbožňujem tzv. športovú eleganciu, čierne gate a hlavne sako!! Tiež si potrpím na kabelky a doplnky, hlavne čo sa týka náramkov zbožňuje perly a zlaté vecičky ;)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Nejraději mám něco pohodlného, takže džíny a mikča, nějaký svetřík. Poslední dobou mám ráda jednobarevnost oblečení.. Třeba modré džíny a černé triko a černý svetr. Nic nepřehání, ale taky se ráda občas obleču nějak elegantněji :) Co se týče make-upu tak přirozenost, do školy ani nenosím make-up, jen se třeba přepudruju, řasenka a lůj. S rtěnkama to byl pro mě problém, ale odvážila jsem se včera.. dala jsem si rudou a bylo to výborné, podle návodu jsem to zkoušela několikrát a strávila jsem nad tím tak čtvrť hoďky, ale šlo to:) časem se to dostane do ruky. Miluju botyy :) jsem takový ,,úchylák" na ně :-) O:-) Doplňky moc nenosím, protože je do školy musím pořád sdělávat, takže mě to nebaví:) ale jinak zlaté hodinky, zlaté naušnice :) zlatou jsem si zamilovala ! :-) Tvůj styl je ale super :-)

    OdpovědětVymazat
  5. když to tak vidím/ čtu, máme skoro úplně stejný vkus:)

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek :). Líbí se mi tvůj styl! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tady mi mluvíš úplně z duše :) super článek :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek, hodně se s tebou schoduji, mám ráda podobné věci :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý článek, v hodně věcech se s tebou shodnu, akorát ty laky na nehty snesu i pestřejší :)
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moc krásný článek a ještě hezčí koláže, z těch kabelek bych brala kromě dvou úplně všechny. Hodně se s tebou shoduji a tvůj styl je mi hodně blízký.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle článek se mi líbí, a to hodně! Jelikož tvůj blog je mou každodenní inspirací, takže vše co jsi tu zmínila, mám prakticky stejné i já. Akorát nejsem sukňová, ale přála bych si je v nejbližší době začít nosit :)

    OdpovědětVymazat
  12. skvelý článok :) áčkové sukne mám tiež rada, aj šaty, ktoré sú užšie v páse.

    OdpovědětVymazat
  13. Skvelý typ článku,myslím,že som nato veľmi podobne.Hlavne milujem čiernu a hocičo snou:)
    http://rebeliada.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. fantastický článek, hnedka bych brala všechny věci které máš v koláži :) jen mít ty penízky nebo správnýho sponzora :D

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek, máme hodně podobný vkus, až na ty doplňky..já naopak nesnáším zlato a miluju stříbro! :) Miluju jednoduchost a razím názor, že každá žena by měla mit v šatníku malé černé, bílou halenku a černé kalhoty! V líčení jsem pro přirozenost :)

    OdpovědětVymazat
  16. Perfektní článek. Máme podobný vkus :)

    OdpovědětVymazat
  17. skvělý článek, jsme na tom dost podobně :)

    OdpovědětVymazat
  18. v niektorych veciach sa zhodneme, v inych nie...ale jedina vec mi vadi, neodpisuj striebro, je nadherne a mnohokrat vkusnejsie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je až příliš chladné a necítím se v něm dobře, jediné co v té barvě mám jsou plesové šaty a doplňky jinak už nic :)

      Vymazat
  19. ten článek se mi líbí :) ano, upnuté kalhoty, těch se nevzdám. stejně tak sáček. mám jich mraky :D ale já jsem zastánce stříbrných doplnků. zlatou teda taky, k některým barvám se hodí víc (bílá, tělová), ale více doplnků mám ve stříbrné a miluju to. třeba k té královské modři mi stříbrná sedí víc. a ty šaty, to máš moc hezkou volbu :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný článek, s naprostou většinou souhlasím a cítím to podobně! :) Jen mám raději uplé sukně s vysokým pasem, místo áčkových ;)E.

    OdpovědětVymazat
  21. Super článok, zistila som, že sme natom úplne rovnako! :)

    OdpovědětVymazat
  22. S těma botama jsme na tom stejně :))

    OdpovědětVymazat
  23. Tak jsme na tom skoro se vším stejně. Hlavně s těmi kabelkami s tebou naprosto souhlasím. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Skvělý článek.
    Jsme na tom ve většině případů stejně :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj nemůžu si pomoct, ale asi máme hodně dost podobný vkus, vždycky když si čtu tvoje články s naprostou většinou souhlasím. Jinak super blog, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  26. moc dobrý výběr, taky zbožňuju saka a nejradši bych je nosila pořád :-) ještě se chci zeptat, ty koláže jsou z polyvore že jo? jak si je sem v téhle velikosti prosím dostala? mě se pořád ukládájí jako hrozně malinký obrázek.. :-(

    OdpovědětVymazat
  27. já jsem si poslední dobou zlatou hrozně moc oblíbila ♥
    Hanny.

    OdpovědětVymazat