14. prosince 2012

Řasenka rimmel scandale eyes a moje oblíbenkyně

Když mi došel balíček od krasa.cz tak sem si říkala jak je super, že jsem dostala řasenku a dokonce voděodolnou. Ta se přeci hodí vždycky. Moje nadšení ale opadlo hned po prvním odzkoušení. Kartáček je sice pěkný, ale že by udělal "scandale" efekt na očích, toho jsem si doopravdy nevšimla. Spíš jsem musela nanést tisíc vrstev, aby vůbec řasenka na řasách šla poznat a oči vypadaly aspoň malinko otevřeně. Ona voděodolnost se asi vytratila někde po cestě, jelikož i za normálních podmínek jsem měla pod očima řasenku  rozmazanou. Navíc se po pár hodinách začala drolit. 
Nevím proč, ale celkově jsou pro mě řasenky od Rimmelu docela zklamání. Zatím jsem ještě ani s jednou nebyla spokojená a to už jsem jich pár měla, naposledy nějakou růžovou a to byl stejný propadák. Ale pudry a make-upy mají fajn to ano :). Každopádně co se o řasence píše na internetu si můžete přečíst zde .
Ale aby jste neřekli, že jsem vám nedala důkaz, tak  tady máte srovnání s jednou z mých oblíbených řasenek. Musím uznat, že takto z blízka to nevypadá zas tak špatně, ale zvýraznění je nulové. Prodloužení, zahuštění ani nic podobného se bohužel nekoná... 
Ale jelikož vás mám ráda a jsem na řasy tak trochu úchyl, tak tady máte maličký seznam řasenek, které mám moc ráda a udělají vám krásné, husté, černé a prodloužené řasy :) Asi jste si všimli, že jsem zatížená na gumové (nebo jak to nazvat) kartáčky, které ne každému vyhovují, ale já je mám nejraději :). Řasenky jsou seřazeny od nejlevnější po nejdražší. Navíc si myslím, že řasenka není zrovna produkt do kterého by jste měli investovat závratné částky. Kolikrát vám řasenka za stovku udělá víc parády a užitku, než ta za několik set korun.

A která je ta vaše oblíbená? 

33 komentářů:

  1. Nevíš prosimtě která je dobrá na prodloužení a zahuštění rovných a krátkých řas? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně být tebou si pořídím kleštičky, kterými si jemně řasy vytvaruješ. Radili nám to ve škole Surface, ale musíš je nakleštičkovat po celé délce ;). Na zahuštění je podle mě fajn ta astor, moc hezky řasy odděluje a vůbec neslepuje. Každopádně nanášej řasenku co nejvíc ze spodu, aby byli řasy nadzvednuté a měly jak kdyby "na čem držet" :). A nebo zkus ještě nějakou podporu na růst, mě třeba vyhovuje řasenka na noc od dermacol http://oci.heureka.cz/dermacol-rasenka-rapid-night-grow-lash-serum-obsah-8-ml/ :)

      Vymazat
    2. No právěže kleštičky jsem používala ,a vždycky mi hned slehly:( .. tu od dermacolu jsem používala hodně dlouho a žádný účinek .. fakt už nevím jakou si koupit . Ale jinak děkuju za odpověd:))

      Vymazat
    3. Ted mají i nějakou novinku, chystám se na ni, třeba bude lepší než ta předchozí :) http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/oci/rasenky/nutri-lash-mascara
      A kleštičkovala jsi správně? Mělo by se nejmíň 15s jak kdyby na řasách pumpovat aby to mělo nějaký efekt :). Já to tak dělám a nemám s tím problém :)

      Vymazat
    4. dobrá je i kulma na řasy, já jí mám a spokojenost ;)

      Vymazat
    5. Ono nakleštičkovat to jde, jenže ta řasenka tvar prostě neudrží. Pokud chceš aby Ti řasy vydržely ve tvaru do jakého jsi je natočila, je dobrá voděodolná řasenka od Max Factor, teď si nevzpomenu na název, ale je to ta jejich v tlustém obalu, chválená :).
      France Baby: Máš úžasný řasy :)

      Vymazat
    6. Kulma na řasy? :O To zní hrozivě :D:D Nevypadají mi po tom řasy? :D:D

      Vymazat
  2. Rimmel mě taky celkem zklamal jako řasenky..:D A ta první studiolash od miss sporty je pro mě nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mam ve svojí kosmetický taštičce celkem 4 řasenky. Maybelline Volume Express - hooodně dlouho jsem přemýšlela, jestli si jí mam koupit, projížděla jsem všemožné recenze na internetu, protože mi bylo proti srsti dávat za řasenku něco kolem dvou set. Ale nakonec se koupě vyplatila a já s ní byla docela spokojená. Jen mi přišlo, že docela brzo vyschla,každopádně občas jí ještě použiju. Druhá- Astor Play it Back- nechala jsem se zlákat plastovým kartáčkem (připomínala mi tu od Maybelline) a tím, že byla v akci. No. Když jsem jí doma otevřela, tak mě zarazili ty malinký štětičky v ní. Říkala jsem si, že to bude nějakej bordel, načež jsem to začala vyndavat :-D když jsem zjistila, že je tam toho mraky, radši jsem to vzdala a vygooglila o co jde. Well, má to za úkol nalepit se na řasy a prodloužit je, no mě to spíš častěji padá do oka, než by se mi to lepilo na řasy :-D ale časem jsem si zvykla. Přijde mi,že i docela nějak divně málo barví, což mě štve, protože mam blonďatý řasy a musim tam toho patlat víc- a čím víc patlání, tím víc prodlužovacích štětiček v oku. Další dvě řasenky co mám nestojí ani za řeč, z jedné používám jen kartáček na rozčísnutí a druhá hrozně smrdí, nevim proč, asi moc chemie (ale co bych chtěla za 60 korun ). Takže svou top řasenku zatim ještě musim najít. Ale až doplácám všechny ty co mám :-D Poslední dobou se mi nějak všechno hromadí, parfémy, řasenky...radši končim :-D Jo a ještě něco, máš moc fajn blog, ráda sem chodim.

    OdpovědětVymazat
  4. ta řasenka od Maybelline vypadá skvěle :) mojí oblíbenkyní je momentálně Falsh lash effect 4D od L´oreal a neměnila bych :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Mě ten kartáček nezaujal a řasenku od Rimmelu jsem ještě vůbec nezkoušela, tak děkuji moc za recenzi.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  6. já mám nejradši collagenovou od L´orealu, potom long lash imperial od dermacolu a nově diamantovou od Gabriely. tyhle tři mi udělají nádherné řasy - natočené, prodloužené.. a třeba ta collagenka vydrží strašně dlouho, jednu jsem měla snad rok a i po roce fungovala :)

    jinak tu Rimmelku mám klasickou, používám jí na spodní řasy a vyhovuje mi - neobtiskává se, nedrolí, nerozmazává.. na horní je pro mě taky dobrá, ale ne tolik jako ty tři.

    OdpovědětVymazat
  7. You're right - Maybelline <3
    Great post and very good blog (although I think I am here for the first time)
    Kisses from Poland; *

    Wanna follow each other?
    My blog : http://gear-for-style.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Mojou obľúbenou je a už aj zostane 2000 Calories od Max Factor :) Vyskúšala som kadečo, od Essence až po Lancome (Hypnose je tiež veľmi dobrá, ale oveľa drahšia a efekt rovnaký ako s 2000), na 2000 nedám dopustiť :)

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Mojou obľúbenou je a už aj zostane 2000 Calories od Max Factor :) Vyskúšala som kadečo, od Essence až po Lancome (Hypnose je tiež veľmi dobrá, ale oveľa drahšia a efekt rovnaký ako s 2000), na 2000 nedám dopustiť :)

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Teraz si ma moc nepotesila, kupila som tuto Rimmel segre na Vianoce, len nie waterproof. Velmi sa mi na nej pacila ta kefka, take mam rada. Ale zase ja som si na vsetkych maskarach vsimla, ze ich vodeodolna varianta byva slaba, tak dufam ze segra bude spokojna. :)
    Ja mam najradsej tu fialovu Maybelline Falsies a jej vodeodolna verzia je tiez slaba.

    OdpovědětVymazat
  11. ta maybelline vypadá na tvých řasách perfektně:)
    já používám většinou od Essence, za pár korun jsou dobré:)

    OdpovědětVymazat
  12. Používám One by one a jsem z ní nadšená!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Wow, super řasy! Ale ty je máš úžasné i nenalíčené :-)

    Velká Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. no ja používam MAX FACTOR- 2000 calories a nakoniec ešte dám od Miss Sporty PUmp UP lashes..... kombinácia týchto dvoch mi urobí krásny a zvodný pohľad....spokojenosť :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, zvu tě na můj blog, kde právě probíhá Giveaway. Nechceš se zúčastnit? :)
    http://beauty-blog-blog.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem teď moc spokojená s tou "Diamantovou" od Gabriella Salvete :) Je opravdu skvělá! Z těchto jsem měla jen OneByOne, kterou mám také moc ráda :) a Rimmel řasenky si ani nějak nevybavuji, že bych někdy používala ...
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Wow ! Máš krásně dlouhé řasy. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Super řasy! Wooow! :))
    Já mám teď novou od miss sporty :)

    OdpovědětVymazat
  19. Wau, ty máš ale řasy. :D Ale ten rozdíl je teda docela viditelný, no. Na tu Maybelline Great Lash jsem se koukala už dlouho, tak jí asi taky skusím.
    Jinak já mám teď
    http://www.yves-rocher.cz/liceni/couleurs_nature/rasenka_dokonale_tvarujici_rasy
    a nemůžu si jí vynachválit, ale ráda skouším nové věci, takže až mi dojde, pujdu asi zase do jiné. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Ja som to už začala tak robiť, že u mňa riasenka dostane 2 šance a ak je aj potom zlá, tak ju zahodím.

    OdpovědětVymazat
  21. páni, máš dokonalé řasy! musím si koupit tu great lash! :D

    OdpovědětVymazat
  22. já jsem taky nejspokojenější s gumovým kartáčkem :D mi jedna od rimmelu - lashmaxxx voděodolná - vyhovovala, ale byla spíš jen na takové denní decentní líčení, ale aspoň vůbec nešpinila :) a teď jsem celkem spokojená s maximum definition od essence.

    OdpovědětVymazat
  23. Mas nadherne ocka! :-)

    OdpovědětVymazat
  24. OMG! Nejdelší řasy co jsem kdy viděla :D

    OdpovědětVymazat
  25. řasenky s tímhle klasickým kartáčkem už si ani nekupuji, ty gumové mi vyhovují mnohem více :) one by one mám, ale hrozně mi řasy slepuje, takže je pak musím ještě "pročísnout" a pak je to perfektní :))

    máš úžasně dlouhé a husté řasy, to je pohled!

    OdpovědětVymazat
  26. maybeline je dobrá :) krásné taky ji mám a jěště z rimelu ale někdy dělá blbě řasy:)

    OdpovědětVymazat