7. listopadu 2012

Vánoční (snová) přání ..

Blíží se Vánoce, moje obavy z maturity stoupají a moje schopnost se učit klesá rychlým tempem jako by chtěla dohonit moje svědomí, že do té školy doopravdy nic nedělám. Každopádně si stále nalhávám, že je času dost a počkám si, jestli 21.12.2012 nenastane apokalypsa, pokud ano tak by stejně veškeré moje učení bylo zbytečné, proto nechci nic unáhlit. Každopádně pokud konec svěra vážně nastane, tak jen tento pidi seznam přání zcela zbytečný :D. Ale i tak bych vám ráda ukázala moje tajná přání :).
1. Foťák Nikon D3100 : Na tomto krasavci je mi sympatické snad úplně všechno, mám o něm načtené snad víc než je třeba a moc bych si přála, aby mi ho Ježíšek naložil. Každopádně, že nějaký ten kvalitnější foťák je snem každé "prima blogeríny" , ale já bych s ním ráda zachycovala i momenty běžných dní a ty krásné západy slunce, které fotí maminka, myslím že by jste koukali, co všechno jde z našeho okna vidět! 
2. Lancome - Teint Miracle : Možná si teď ťukáte na čelo a ptáte se k čemu bych chtěla tak drahý make-up? Musím říct, že jsem si v parfumérii vyžádala vzoreček a říkám vám, nikdy, ale doopravdy nikdy jsem nebyla spokojenější. Vzoreček jsem použila do těch nejhorších podmínek a musím uznat, že všechno ustál a pleť byla krásně zářící, čemuž se mi nechtělo ani věřit! :)
3. Prada - Candy : Od té doby co mám Lancome Tresor Midnight Rose, tak jsem pochopila kouzlo parfému a to je prostě to, že jakmile si jednou přičichnete, už nikdy neodoláte! 
4. Béžové psaníčko : Asi jediná věc, kterou si možná na Vánoce splním, nebo spíše po Vánocích. Na cestě ke mně je už tato kráska v černém, tak uvidím jak moc se mi bude zamlouvat. Každopádně, tato barva si mě získala a k mým černým outfitům by to bylo dokonalé :).
5. Fur vest : Nějaká ta kožíšková vesta by se mi hodila, ale spíše černá :). Podle mě je to naprosto perfektní věc. Může se prakticky nosit skoro na všechno, jak na svetry, trička, kožené bundy. Ozvláštní každý outfit a dodá šmrc! :)
6. Converse boty : Jednoznačně srdcová záležitost, celý život si nakupuji obyčejné tenisky/napodobeniny conversek a tak si myslím, že už mám konečně věk na to, si tyto krásky koupit. Navíc mi prostě přijde, že jsou to boty, které se hodí absolutně ke všemu. Navíc jsou pohodlné a já pohodlnost stále nad vším upřednostňuji! 

Jaké jsou vaše přání a co byste pod stromečkem nejraději objevili Vy? :)

36 komentářů:

  1. je to super, já teda osobně nesnáším kecy o konci světa je to divný pro mě prostě :D a stejně dárky nakoupím a všechno si užiju :)
    každopádně zrcadlovku ti moc přeju určitě by to bylo fajn vidět tvé fotky kivalitněji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotím D3100 už skoro rok a půl a nemůžu si vynachválit! Takže jestli do něj půjdeš, je to určitě ta nejlepší volba první zrcadlovky :))
    http://life-in-little-photo-pieces.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jenom jedna technická poznámka...nerada to opět píšu (ale právě proto, že se to u tebe vyskytuje často)..píše se BYSTE (já bych, ty bys, on by, my bychom, vy byste, oni by;)! Fakt to hodně bije do očí...a pak se tato nevědomost šíří dál světem.
    V

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za opravu, já si to prostě neuvědomuji, konkrétně toto mi dělá vážně problémy :/ :D

      Vymazat
  4. Jak velký vzoreček jsi měla ? a v douglasu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem z Marionnaud a dostala jsem takový malý kalíšek, který mi vydržel tak na 4-5 použítí:).

      Vymazat
  5. Moc ti tu zrcadlovku přeju :) To by byl dokonalý dárek. A zbytek si můžeš i dopřát sama. S Converskama souhlasím, taky si říkám, že si konečně ty své na jaro koupím!

    OdpovědětVymazat
  6. Nikon D3100 mám a je skvělý...:) doporučuju :D návod v češtině, program Guide pro začátečníky, který tě navede..:) jedna ze základnách zrcadlovek, ale já jsem moc spokojená :D

    OdpovědětVymazat
  7. psaníčko je z oasap vid? taky mám černý a jako byla jsem překvapená, kolik věcí tam narvu :D bílý conversky jsou skvělý a já mám vyhlédnutý parfém od Gucci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nee není, já jsem si ho objednala přes slečnu z Roxxy shopu :)).

      Vymazat
  8. Pidi seznam za 15 litru, slečna je trošku rozežraná..
    řidičák a hodinky byli asi zadarmo tyjo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodinky jsem dostala jako dárek k 18.narozeninám :) A řidičák jsem si platila sama :)
      A pokud neumíš číst v nadpisu článku stojí SNOVÝ list :).

      Vymazat
    2. Toto fakt milujem. Milý anonym, aj keby chcela veci čo ja viem za milión je to jej vec. Nemáš jej do toho čo hovoriť. Keď už sem prídeš tak tu napíš niečo pekné, hlavne rozumné, alebo si tie hnusné reči strč do zadnice ;)

      Vymazat
    3. Vážně mě šokuje, že si někdo dovolí kritizovat a urážet pod "anonymem". Kdybys to měl/a napsat veřejně asi by se Ti do toho rolik nechtělo, že? Jednoducho zbabělost!

      Moc hezký "snový" seznam, držím palce abys dostala co si přeješ. ,-) Btw, já fotím na Canon EOS30D a nemůžu si ho vynachválit. :)

      lesimplecharme.blogspot.cz

      Vymazat
    4. a i kdyby, tak co? tohle je každého věc, tak si to anonyme uvědom.

      Vymazat
    5. Děkuju za zastání holky :) Každopádně tomu anonymnímu komentáři se zasmála i moje máma a to je co říct! :D

      Vymazat
  9. Krasavce Nikona mám a je nejlepší!
    Focení s ním je úžasný :)

    fotky najdeš tady : http://theprettydays.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ten make up má moje mamča, je bombovej :)

    OdpovědětVymazat
  11. Naozaj krásny zoznam a musím sa priznať, že 3/4 z neho by som rada dostala pod stromček aj ja :))

    OdpovědětVymazat
  12. hlavně prosím nepravou kožešinku :)

    OdpovědětVymazat
  13. dvě přání máme opravdu totožné! :D na ten foťák koukám už dlouho!! fotky zrcadlem a normálním foťákem se nedají porovnávat :) chtěla bych ho aspoň držet v ruce :D prosím prosím :D a druhé přání - jednoznačně converse! taky myslím, že už je věk na to, si je pořídit ;) hodí se absolutně ke všemu! aaaa chci je :D tohle jsou moje největší přání asi :) jakou bys chtěla barvu conversek?

    OdpovědětVymazat
  14. kožešinovou vestu chci taky, ale ještě jsme nikde nenašla tu pravou :)

    OdpovědětVymazat
  15. Hezke věci :) Ja letos svůj vánoční dárek dostala uz s předstihem (iPad) takže mám vybráno, ale i tak mi určitě Ježíšek ještě nejaké menší dárečky přinese ;)
    Tobě přeju ať se Ti přání vyplní :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Já bych letos měla nápad na spoustu dárečků z kategorie oblečení a obuv, ale dnešní nabídka obchodů nějak nenaplňuje mé představy :( takže já mám ještě vyšší level snění než ty :D a jinak nevím jestli můžu úplně souhlasit s tou pohodlností conversek :-/ je sice pravda, že mezi takovýma teniska vedou, ale i tak ta plochá podrážka a někdy až moc zúžená špička nejsou na delší vycházky to pravé...

    OdpovědětVymazat
  17. přesně tenhle foťák mám, můžu jedině doporučit:) a tu Pradu jsem si zrovna o víkendu očichala,a moje srdce po ní taky touží :D
    a přesně tyto nízké bílé conversky si na jaře koupím, mám vysoké, ale ty nízké s emi líbí čím dál tím víc:)

    OdpovědětVymazat
  18. ten foťák by som chcela tiež, ale nie so základným objektívom, takže som ho zatiaľ nezohnala bohužial. Akurát tie biele Conversky z tvojej fotky som si nedávno kúpila a sú síce super pohodlné, no nie na celý deň, ale hodia sa naozaj ku všetkému :)Kožušinkové vestičky majú u nás v Bratislave skoro v každom obchode a v rôznych farbách, takže určite aj u Vás nejakú peknú nájdeš :) Prajem Ti aby si Ti plnili priania a nielen tie vianočné :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak mým vytouženým dárkem je také psaníčko, které už je taky na cestě. Je z broušené kůže a objednala jsem ho hned ve dvou odstínech. :) Určitě by mi udělal radost nějaký náhrdelník (na těch ulítávám) nebo vůně od Calvina Kleina Forbidden. Ale nejvíc bych si přála, aby byli mí nejbližší šťastní a zdraví, zní to jako klišé, ale bez toho by to nešlo. Hodně věcí se totiž bere jako samozřejmost.. A ne vše tak samozřejmé je..

    OdpovědětVymazat
  20. Tak s tou zrcadlovkou jsme na tom asi fakt všechny stejně, ale já vím, že o ní si můžu zatím nechat fakt jenom zdát! :D A s tím kožíškem jsi mi připoměla, že jsem měla v plánu si takový (ale v hnědém) pořídit... :)

    OdpovědětVymazat
  21. Fur vestičku mám taky na wishlistu :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  22. super seznam, conversky Ti schvaluju!!! :):*
    nikon d3100 je i můj snový foťák ♥ a zatím všechny indicie(tím myslím takové ty narážky, otázky jaký foťák bych někdy v budoucnu chtěla, anebo fakt, že mě nahnal do prodejny abych si ho vyzkoušela do ruky) směřují k tomu, že mi ho chce přítel koupit k vánocům .. tak nějak tedy doufám v ten konec světa, protože přijmout takhle drahý dar (a co teprve oplatit ho!!!), to prostě není jen tak..

    OdpovědětVymazat
  23. Tak ja jsem si take nedavno poridila makeup od Lacome a musim rict ze je uplne uzasny!! Mam po nem naprosto svezi a prozářenou plet a i když mam trochu tmavsi odstin na svou svetlou plet, vůbec to nevadi, dokonale se prizpusobi a vypada to prirozene. Vlastním i makeup od Dermacolu ve zlate tube co mas ty a ta kryci schopnost se vůbec neda srovnat, Lacome nezakryje uplne vetsi bolaky, ale plet je po nem opravdu nadherna, hold za kvalitu se plati. Denne ho nepouzivam, makeupy stridam, nechavam si ho většinou na nejake vetsi prilezitosti, takze mi vydrzi dlouho.

    OdpovědětVymazat
  24. Já vám to všechno koupím holky nebojte, Martin:D

    OdpovědětVymazat