9. listopadu 2012

Cat Woman

Stužkovací večírky jsou v plném proudu a mě během čtrnácti dní jeden takový večer, kdy budu oficiálně pasována na maturantku, čeká taky. Jak už to tak bývá, naše třída musela být ohromně originální, tak máme stužkovací večírek s tématem. A né s ledajakým! Téma zní: Z pohádky do pohádky. Upřímně říkejte si co chcete, ale vymyslet vhodnou masku, která by vás v ničem neomezovala a dopřála by vám užít si příjemný večer, je skoro nadlidský výkon. Já jsem navrhovala téma Kabaret, podle mě je to krásné elegantní téma se skvělou atmosférou a kouzlem, ale mému návrhu nebylo dopřáno a tak jsem musela přemýšlet za co teda půjdu. Už nevím ani proč, ale napadla mě právě Catwoman (jsou povoleny i postavičky komiksové). A tak jsem začala shánět tu pravou masku, která by se mi líbila. Tato z H&M mě zaujala na první pohled a věděla jsem, že ji musím mít a díky jedné z vás, z řad mých čtenářek, ji mám! Tímto slečně ještě jednou moc děkuji ♥

A jaký že bude zbytek? Jednoznačně kouřové líčení a přemýšlím o červené rtěnce, no nechám se překvapit zda budu mít odvahu! Podpatky a vypasované sako s upnutými leginami jsou už v tomto případě nutností ♥

Každopádně se s vámi loučím na celý víkend, ten můj bude dá se říct "brigádní", ale věřím tomu, že si ho užiji na maximum. 
Tak užívejte víkendu i vy a napište mi, jak probíhal váš stužkovací večírek a nebo jaké téma by se vám líbilo! :)

34 komentářů:

  1. Pááni ta maska je suprováá :)) Už se těším na náš stužkovák za rok! :) Doufám,že bude taky na nějaké fajn téma a ne jen tak obyčejný ples :))

    OdpovědětVymazat
  2. stužkový ples je to stejné jako maturitní ples ?:)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to budeš určitě úžasná!
    já bych na om byla stejně, vůbec nevím za co bych se "převlekla" asi bych volila právě něco jako ty a ta maska je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Nemáš vůbec zač! ♥ ;) Užij si to! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Catwomen je super! Navíc na ní máš skvělou postavu, takže v tom budeš opravdu "číča" ;D My měli téma Casino a bylo to opravdu moc fajn. Nejradši bych měla stužkáč znovu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Páni tak doufám,že pak zveřejníš fotky.:) Vypadá to vážně dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  8. U nás bylo zvykem mít stužkovací večírek s tématem, neznám školu, která by to tak neměla. My měli téma halloween, vím, že to má dost lidí, ale od nás ze školy to neměl nikdo jiný ani ten rok a ani předchozí. Šla jsem za creepy panenku s takovýma těma velkýma namalovanýma očima. Bohužel jsem ten den dostala antibiotika (nikdy jsem angínu neměla) a ráno jsem ani nemohla dojít k doktorce, ale na stužkovák, který jsem připravovala jsem přece musela. Tak jsem celý den ležela, pak jsem si vzala prášky, bonbony na krk, igelit a šátek kolem krku a šla jsem pařit do 5 do rána :)
    Kdybych nešla, litovala bych do teď, radši bych tam ležela na lavici, než abych ležela doma v posteli. Alespoň bylo vidět, jak moc nemoci záleží na psychice. Když někdo něco opravdu chce, všechno jde :)

    Jinak moc hezká číča! :)

    OdpovědětVymazat
  9. je skvělá,za kolik ji mají? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na masku jsme v obchodě koukaly, ale připadá nam spíš jak liška než kočka, ten čumák je prostě divnej :)... my měli stužkovák i maturák ve vojenskym stylu :))

    OdpovědětVymazat
  11. my jsme měly mít téma maturáku maškarní (nebo zkrátka bál) jako s maskama atd., ale nakonec prý téma taky nebude. aspoň si užiju svých maturitních šatů :D

    OdpovědětVymazat
  12. stužkovák mě čeká až příští rok :) bude ti to ohromně slušet! doufám, že sem potom dáš fotku :D :) ta maska je super!

    OdpovědětVymazat
  13. určitě se neboj výrazné rtěnky, bude Ti moc slušet :))

    OdpovědětVymazat
  14. no my téma stužkovacího večírku nemáme :( ale raději bych byla, kdyby se něco takového u nás dodržovalo no :)

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, uz ted si dovedu představit jak budes vypadat..... urcite z tebe nespusti nikdo oci, budes nadherna a tu červenou rtenku urcite pouzij!! :) Tesim se az se nam ukazes cela...

    OdpovědětVymazat
  16. ta maska je dokonalá!
    joo brigádní víkendy, to znám! :D
    my jsme měli téma Alenka v říši divů, tak jsem šla za srdcovou královnu - na šaty jsem si přišila plno karet, a karty měla i jako naušnice a měla jsem jimi polepené celé psaníčko:)

    OdpovědětVymazat
  17. Maska vypadá opravdu hezky, těším se na fotku, až budeš Catwoman :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta maska je opravdu nádherná! :)

    http://life-in-little-photo-pieces.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. suprová maska a ta fotka, kde ji máš je úžasná

    OdpovědětVymazat
  20. je boží! :-)) už se těším na fotky :-) Máš všude hezky namalovaný oči, jakou používáš řasenku? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je různě střídám. Barvu nanesu Maybellin Get lashes nebo tak nějak, pak použiji novinku od Astor a nakonec řasy rozčešu kartáčkem z řasenky Miss sporty takové té růžové ;).

      Vymazat
  21. Skvělá maska!
    My jsme měli téma Hollywood, které si vymyslely dvě holky ze třídy a ostatní se museli podřídit.
    Výhodou bylo, že jsme se nemuseli převlékat z těch šatů, které jsme ten večer měli.
    Hlavně si vyber nějaké pohodlné boty, když jsem musela tancovat ve 12ti centimetrových podpatcích, tak moje nohy po těch hodinách umíraly :D

    OdpovědětVymazat
  22. Tak tohle je ovšem maximálně roztomilé.

    OdpovědětVymazat
  23. Tohle ti bude neskutečně slušet :) Já jsem byla ráda, že jsme nemuseli mít kostýmy, měli jsme filmový večer, tak všichni přišli ve společenském, jako na předávání Oskarů nebo na premiéru nějakého filmu. Bylo to fajn. Nechtěla bych celý večer být v nepohodlném kostýmu, to bych si ani neužila. Ty sis to vymyslela skvěle ;)

    OdpovědětVymazat
  24. to je perfektní! musím říct, že jako Catwoman bys byla zatraceně sexy :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ta maska je Jitulko teda parádní! Pokud ji v H&M někde uvidím, určitě si jí pořídím. Taková elegantní milá maska se opravdu hodí. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ta maska je boží!!!asi se už neprodává že? Přesně takovou bych chtěla na ples ...

    OdpovědětVymazat