16. srpna 2017

/OUTFIT/ Denimová sukně

Je až vtipné, jak každý měsíc mám náladu na něco jiného, co se oblečení týká. A ještě vtipnější je, jak mě dokáže ovlivňovat prostředí ve kterém se pohybuji a moje podvědomí pracuje tím pádem na plné obrátky a ačkoliv sama nechci, tak mi vnucuje co je a není vhodné. Tím pádem mi v šatníku přibývá košil a vytahané věci, teplákové kalhoty nebo mikiny jsou utlačeny do pozadí. Takže když mám volný den, snažím se ho využít na maximum a obléci se "jinak", trochu hravě, pohodlně a hlavně uvolněně. Asi všichni víte, že já a sukně to není příliš dobré spojení a jsem převážně kalhotový typ, ale tato sukýnka mě moc zaujala. Mám ji už od jara a vždy si ji velmi ráda obleču. Pokaždé volím úplně jednoduchý outfit, který se skládá z basic trička a nejčastěji tenisek. Myslím, že je to perfektní jednoduchá kombinace, která se na volný čas dost hodí. Tentokrát jsem to celé zkombinovala se žlutými espadrilkami, které outfit oživí a jako výrazný doplněk jsem vybrala Rayban brýle s výraznými zrcadlovými skly. Není to nic světoborného, ale myslím, že díky barevnějším detailům, to není nuda! 😊
Co vy na to?
IMG_8905 IMG_8896 Untitled IMG_8992

SUKNĚ a TRIČKOwww.Zoot.cz
SLUNEČNÍ BRÝLE - Ray Ban 
KABELKA - LS Fashion
ESPADRILKY - www.ČasNaBoty.cz 

11 komentářů:

  1. Určitě to není nuda. Sluší ti to, klasický, jednoduchý outfit, ale nápad v něm je. Určitě by mě zaujal, kdybych tě potkala na ulici. Konečně máš zpátky ten zajímavý styl, jednu dobu mi tvá móda nic neříkala, ale zase jsi inspirací :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jitko, bomba! Konecne jsi to zase ty. Slusi ti to, palec nahoru! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ta sukně je skvělá, moc ti sluší :))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mě hrozně moc ovlivnuje prostředí, kde jsem teď byla na praxi :D nějak jsem si nedokázala do práce vzít klasické modré rifle, nebo například jen takovou tu mikinku na styl CK :D a mnoho dalšího :D mám pak pocit, jako že se tam nehodím, nezapadnu nebo nevím :D přitom když ted nad tím přemýšlím, možná by to pro ně bylo příjemné "vyjetí z klasický kolejí" co tam panují :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Slusi ti to. Celkove se mi tvuj blog libi, jen nechapu, ze neodpovidas skoro na zadne komentare. Chodim na blogy, kde maji autorky i 70 komentaru a na vsechny odpovi. Ty jich tu mas 5 a zadna odezva. Nemam pak duvod ti sem neco psat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti. Odpovídám většinou jen na komentáře, kde padne nějaká otázka. Není v mých silách odpovídat na vše. Samozřejmě, že jsem velmi ráda za každou reakci, ale když dám všechny soc.sítě dohromady, k tomu práci a osobní život, tak je mi přeci jen přednější realita a na komentáře většinou odpovím až zpětně. Mrzí mě to.

      Vymazat
  6. Není nad to narvat špeky do úplého bílého trika. Bravo. Matrona jak vyšitá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde jsou prosím tě ty špeky - v tvém pokřiveném pohledu na svět? Nebo kde prosím tě? Přijdeš si normální, když něco podobného někomu napíšeš? Mělo to za cíl ublížit? Nebo proč? Proč si to nenecháš ve své hlavě, ale musíš to napsat? Ulevilo se ti? Já ti teď něco řeknu, tyto stupidní poznámky dokážou ublížit, mě už ne - já žiji zdravě, pracuji na sobě a mám se ráda, ale jsou lidi, kterým by to mohlo velmi ublížit!!! A mohli by skrze takovou poznámku trpět a dotáhnout to až PPP, takže prosím tě, přemýšlej, než něco napíšeš. Nebo spíše jakým stylem to napíšeš!!! Jde to napsat citlivěji, nemyslíš??

      A k tvému druhému komentáři u dalšího příspěvku. Ty vole, my máme obezitu v rodině???? Víš co to je obezita??? Víš to? evidentně ne!! Ba napak, moji rodiče byli vždy velmi štíhlí a moje maminka měla dokonce donedávna postavu, kterou by ji mohla závidět kde jaká dvacítka, když měla 50 kg na 160cm!!! Takže se bud nauč slušně a s úctou vyjadřovat k cizím lidem, nebo buď tak laskavá a na tento blog už nechoď!!

      Vymazat