30. dubna 2017

/OUTFIT/ Khaki bomber

Psát příspěvky je den ode dne, týden od týdnu... horší a horší. Myšlenkami jsem totiž úplně někde jinde, můj život se ubírá také trochu jiným směrem a tak se z jedné velké závislosti, stává skutečně jen koníček pro volné chvíle. Upřímně mě teď nejvíce baví instagram a jeho "vřelá" zpětná vazba od vás všech. Vím, že pokud se na něco zeptám, něco napíšu s něčím se podělím, tak vždy se mi dostane odpovědí, názorů a nebo jen milých komentářů. Ale i přesto mám samozřejmě blog stále ráda a nedá mi to něco nenapsat 😊. Přeci jen, jsme tu spolu již skoro sedm let!
Takže tu máme po třech týdnech (možná i více - ten čas strašně letí!!) nový příspěvek s outfitem, ve kterém se cítím na 100% skvěle. Bundička mi přišla jen před pár dny, původně je z H&M, ale mně se podařila ulovit na vinted za poloviční cenu, z čehož mám obrovskou radost. Kabelku Noire jste už viděli v předchozím příspěvku a ještě na ni bude samostatný post 😊. A moje nové bleskovky z Wayfarer.cz, můžete vidět nově. Když svítí sluníčko, tak hází odlesky na všechny strany! 😇😆

IMG_7728 IMG_7635 IMG_7622 IMG_7743 IMG_7769 IMG_7758

BUNDA - H&M
TÍLKO - F&F
KALHOTY - Mango
TENISKY - Wayfarer.cz 
SLUNEČNÍ BRÝLE - Ray Ban
KABELKANoirefashion.com

22 komentářů:

  1. Bomber vyzerá pekne a ja si plánujem kúpiť ale v inej farbičke.

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit se mi líbí, moc ti to sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jde na tobe vazne poznat jak na sobe makas Jitus vypadas skvele a stastne! jen tak dal:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Přijde mi že furt kyneš a kyneš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To dělá ta bunda. Tento typ bundy se mi nelíbí, nikomu moc nelichotí. Ale máš super vlasy :-)

      Vymazat
    2. Nechápu tu potřebu tohle pořád psát. Děla ti to dobře? Anonymně tady někoho bezdůvodně urážet. Tohle chování pouze poukazuje na narušené lidi. Očividně se jedná i o tebe.

      Vymazat
    3. a to mne prijde naopak, ze Jitka pohubla :) ma o dost mensi oblicej a nohy, jen tak dal, Jitko :) :)

      Vymazat
    4. Anonymní4. května 2017 16:52
      Moc děkuji! :)

      Vymazat
  5. Ta bunda je šílená. Hrozně moc ti přidává

    OdpovědětVymazat
  6. ta bunda je skvělá, vážně ti moc sluší :)) tenhle typ bund se mi hrozně moc líbí, bohužel jsou většinou šíleně drahé, takže ti závidím, že si ji sehnala takhle dobře :D :) s časem jsem na tom taky tak všelijak, snad to bude lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že tisícovku bych za ni teda nedala! :D Ale za polovinu je super. Určitě mrkni sem tam na vinted, něco najdeš :).

      Vymazat
  7. Sluší ti to, vypadá to, že jsi i shodila a rozhodně jdou víc vidět svaly. To se hned líp pokračuje, když jsou výsledky že? :) Podobné boty by se mi taky hodily. Bunda se mi nelíbí, barva hezká, ale nemám ráda bomberky :) ale celkově hezký outfit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář :). Ano, ano už je pár kilo dole :)<3.

      Vymazat
  8. Tahle barevná kombinace je skvělá a fakt Ti to sluší, Jituško :) Přijde mi jako bys úplně zářila! <3

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Jíťo, vím že to sice není k tématu, ale zajímá mě, jak jsi spokojená s kabelkou Noire? Přemýšlím, že si jí objednám, tak mě zajímá tvá zkušenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc! Davam ji hodne zabrat a krasne drzi tvar, material se nenici, kapsy ma hezky uvnitr usporadane a je dostatecne velka i na skolni dokumenty a tak, takze je super i do prace :). Za me muzu doporucit, urcite sepisi jeste clanek :).

      Vymazat
  10. Právěže jsem měla pocit, že je moc velká, ale tady na těch tvých fotkách mi přijde velikostně tak akorát. Ale tak asi do ní pujdu, protože vypadá kvalitně a já mám problém, že se mi každá kabelka celkem brzo zničí, začnou se jí trhat uši apod. Moc děkuju! :)

    OdpovědětVymazat