5. dubna 2017

/OUTFIT/ jsem šťastná, spokojená, ale nic nestíhám!

Ahoj! Dnešní post je outfitový, ale i tak vám odkryji kousek svého soukromí a toho co se mi teď děje v životě. Před měsícem jsem začala dodržovat jídelníček a stravu celkově. Musím uznat, že je to fakt záhul a ještě na tom všem musím zamakat, protože dodržovat jídelníček na 100% je těžké, hlavně pokud jako já jste rozlétaní, občas spíte déle něž byste měli a nebo si zapomene nakrabičkovat na celodenní výjezd mimo domov - klasika já! 😃 Co mě ovšem mrzí nejvíc, že jsem byla dva týdny nemocná a nemohla cvičit a trochu si na to odvykla, takže změna za první měsíc asi nebude taková jakou jsem si představovala, ale i přesto pocituji, že to jde dolů a tělo se mění. Píšu vám to proto, jelikož zítra mě čeká měření cm po měsíci a mám z toho malinko obavy 😌. Ale i přesto jsem teď v životě mnohem šťastnější a spokojenější. Když vím, že pro sebe něco dělám a k něčemu to vede, tak mě to neuvěřitelně naplňuje. A navíc mám k tomu pořád plné břicho, takže už nemůžu být spokojenější. Ovšem co se týče mého time managementu, tak ten těžce pokulhává, protože i tento článek měl být napsaný před několika dny a ne až dnes! 😆 

Abych se vrhla i na outfit. Tak to je zase pohodička, která je pro mě naprosto typická. Chtěla jsem vám ukázat hlavně "fredďáky" na živo a už podle instagramu u vás fotka měla úspěch, což mě moc těší! Aby hezky vynikly, zvolila jsem obyčejnou černou mikinu ź wayfareru a trošku výraznější boty, které mám z mých oblíbených stránek časnaboty. Asi jste si všimli, že většinu bot mám odtud, ale musí se nechat, že tam mají vždy skvělý výběr, hlavně tam pokaždé mají modely, které jsou teď aktuálně in 😊. 

To je pro dnešek vše, já jdu pokračovat v bakalářce. Pokud byste měli nějaké dotazy nebo otázky, ať už ohledně kalhot nebo toho jak teď jím, tak mi určitě napište 😙 .

Těším se na komentáře a mějte krásný zbytek dne! 

IMG_7499 IMG_7509 Untitled Untitled1 IMG_7604

KALHOTY - Freddy Jeans /www.Gymrat.cz/
SLUNEČNÍ BRÝLE - Ray Ban 

9 komentářů:

  1. Je super, že se cítíš pohodlně, ale furt to jsou džíny( i když Freddy) a mikina.. Nic extra :-) Ale vypadáš krásně, to zase jo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kocko slusi ti to! Je to jednoduche a presne te to vystihuje moc se mi to libi :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Přijde mi, že máš mnohem hezčí zadek v normálních džínách. Freddy jsou otřesné, nelíbí se mi na nikom.

    OdpovědětVymazat
  4. krásné, moc ti to sluší a držím palečky v jídelníčku. Jdou už teď vidět výsledky! A hodně sil s bakalářkou :). Katka

    OdpovědětVymazat
  5. S jídelníčkem držím palce, je to fakt makačka :)

    Na fotkách ti to sluší, vypadá spokojeně, ale Freddy džíny mě nijak neoslovily u nikoho, ani u tebe... už se těším až tadle moda zase odejde :D

    OdpovědětVymazat
  6. Freddy džíny :)
    Změnit ze dne na den jídelníček moc nejde, chce to vydržet a mít pevnou vůli.
    Na Botovo mívají taky nové, krásné boty, teď jsem si objednala tenisky s výšivkou a jsou fakt suprové :)

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasim s prvnim komentarem. Mikina a kalhoty, nosim na prochazky se psem.. Freddy me nezaujaly, ty svy na zadku vypadaji proste divne..

    OdpovědětVymazat
  8. Taková hezká holka jsi byla. Teď už nemáš ani styl a podléháš trendům, které k tobě prostě nejdou. Je to škoda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Ta změna je k neuvěření. Dřív jsi mohla mít i takovéto obyčejné oblečení a měla jsi šmrnc. Teď jsi naprosto přehlédnutelná i ve výraznějších outfitech. Potkávám tě občas i osobně už od začátku blogování, protože jsem chodila do Brodu na SŠ a teď tam pracuju, takže vím i naživo. Je to opravdu škoda. Na škole jsi mi byla velkou inspirací a vzorem..

      Vymazat