3. února 2017

/OUTFIT/ Zima a já?

Ahoj! Vítám vás u jednoho z dalších outfitových postů. Dlouho jsem přemýšlela, co vám k němu napsat a nakonec jsem usoudila, že by bylo fajn vám objasnit spojení "zima a já".. Upřímně, od malička jsem zimu měla poměrně ráda, stavění sněhuláků, jezdění na bobech (jako děcka jsme měli skiboby - nejlepší věc na světě, doteď je máme v garáží a já se těším, až se na nich vyblbnu i jako dospělá 😊), popřípadě ježdění se spolužáky z kopce na igelitce, to všechno bylo skvělé! Ale co jsem na zimě vždycky nesnášela bylo oblečení. Moji rodiče byli praktičtí a více než aby to vypadalo hezky, tak je zajímala funkční stránka. Je to přirozené, měli o nás vždycky strach, ale ten pocit, když mě mamka řekla obleč si kombinézu jsem nesnášela! Vždycky jsem chtěla oteplováky a bundu, ale tu mně nepořídili a vlastní soupravu jsem si sama mohla vybrat až na střední. Kromě kombinézy jsem nesnášela i jednu zimní bundu, kterou mi naši koupili asi když jsem byla ve čtvrté třídě? Byla strašná, byla tak škaredě stříbrno, šedo, modrá - moc klučičí a já ji nechtěla nosit. Samozřejmě, že mi vydržela minimálně dvě sezóny 😄. Když jsem z ní vyrostla, tak už to bylo lepší, oblečení jsem dědila většinou po sestře, takže jsem byla spokojená, ale katastrofa u mě byly vždycky boty. Když jsem ve třinácti nebo čtrnácti dostala svoje první Adidas Superstar, tak jsem chtěla nosit jen je a taky jsem je celou zimu a i tu další nosila, měla jsem svoji hlavu (puberta). Po několik let jsem prostě celou zimu nosila na střídačku adidasky a kotníkové šněrovací boty ve stylu converse - ty jsem si pak pořídila s kožíškem a byly to moje nejoblíbenější boty! No a pak jsem si založila blog a snažila se nosit i kozačky, ale jak už sami víte, tenisky u mě v zimě prostě donedávna vyhrávaly! Nosím je nejraději. Můžu vám s klidným srdcem říct, že mi v  devadesáti procentech zima na nohy nebývá, jsem zvyklá z dob juda, kdy jsme po studených halách běhávaly bosky, takže jsem otužená asi do konce života 😁( víc náchylná jsem na krk, ale zima od nohou mi prostě nevadí). Každopádně od té doby co mám UGG (nejlepší investice!), tak nosím hlavně je. Do "suché zimy" jsou nejlepší, krásně zahřejí. A pak mám moc ráda i svoje další válenky, když vybere kvalitní, tak se nemusíte bát, že byste je sešmatlali. No a objevem tohoto roku jsou pro mě "workery/trapery/farmářky" nebo jak se těm botám vlastně říká. Takže si na příští rok určitě pořídím Timberlandy, protože to je skutečně obuv, která v zimě nezklame 😉. 
Celkově mám tedy zimu docela ráda i přesto, že jsem v dětství utrpěla menší "fashion trauma" (sranda!) 😇. 
Jediné co mě na celé zimě mrzí jsou jen dvě věci: jezdíme málo na hory a já skoro nevyvětrám prkno a za druhé jde o to, že od té doby co je ze mě řidička, tak mě deprimuje sníh na cestách, protože se ze mě stává hrozný strašpytel a jakmile mi podkluzují kola, tak myslím na to nejhorší! Naposled to dopadlo tak, že jsem na tom našem konci světa u lesa zapadla před domem a nešlo to ani dopředu ani dozadu, díky bohu za hodné sousedy! 😊Každopádně na bílou a mrazivou zimu nic nemá, je to nádhera 💗.

A co vy? Máte rádi zimu a nebo ne? Máte taky nějaký podobný zážitek z dětství, kdy vás oblékali rodiče a vy jste to nemohli překousnout? 

A dnešní outfit? Nemusíte mít strach, že by mi byla zima. Měla jsem pod oblečením několik vrstev, takže mi během odpoledne bylo příjemně. Navíc jsem vám už dlouhou dobu chtěla ukázat tuto mikinu, kterou mám z Modnia.cz. Je to trošku úlet, je dost široká s volánkem, kapucí a stuhou místo šňůrky. Právě její střih mě moc baví a věřím, že na jaro k světlým džínám a bílým teniskám vynikne mnohem víc. Navíc se v ní cítím skvěle a o to jde. Zbytek je už klasika, v zimě prostě černá barva vyhrává ať chci nebo ne 😊. 

Mějte krásný víkend! 

IMG_7092 IMG_7050 IMG_7093 IMG_7121 Untitled

KOŽENKOVÁ BUNDA - H&M
MIKINA - www.Modnia.cz
KALHOTY a KABELKA  - Mango /www.Answear.cz/

20 komentářů:

  1. Vypadáš spokojeně a to je ti přeji :) jinak černá je top!

    OdpovědětVymazat
  2. A on je nejlepším doplňkem stejně úsměv. Krása! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké, sluší ti to a pěkné fotky. Mikina se mi moc nelíbí, ale hlavně když nevidím válenky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem nesnášela kombinézy -_-

    OdpovědětVymazat
  5. Posledni dve fotky top!

    OdpovědětVymazat
  6. Jitu, krásný! :) moooc ti to sluší, první fotka je nádherná :) hezkou neděli.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, hodně se ti zlepšilo akné, že? Čím to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, akne mam lepsi uz tak dva roky 😊. Ale ted jsem zkusila par novych veci na plet a jsem spokojena, urcite udelam nejaky clanek, neco jako beauty tipy a tak. Ale nejvetsim pomocnikem je pro me Face Tan Water z ecopure.cz ☺.

      Vymazat
  8. Tady jsi krasna :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mohl by být ten článek co nejdříve? s pletí teď hodně bojuju až mám z toho deprese :( :D ten Face Tan Water jsi dáváš jen na pleť? A nemáš ji pak oproti tělu hodně hnědou, to je samoopalovák, pokud dobře chápu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi nemuzu slibit. Zalezi kdy se mi podari nafotit fotky 😊. Ano je to samoopalovak, ale mne nijak vyrazne plet neopaluje (dela hezky prirozeny efekt), davam jej vetsinou treba dva dny po sobe a pak zas treba tri dny nic, takze opaleni neni vyrazne, navic ja si plet klidne i trikrat denne cistim, pouzivam kartacek na oblicej a tak☺. kazdopadne jej pouzivam i na krk a rozetru vzdy do ztracena az do dekoltu. Neni potreba se teda bat vyrazneho zhnednuti nebo treba fleku. Navic je voda vhodna prave pro mastnou a aknozni plet 😊.

      Vymazat
    2. A dá se na něho i nanášet makeup?

      Vymazat
    3. Doporucuje se pouzivat vodu na noc, protoze proces "opaleni" par hodin trva. Takze ja vzdy vecer vycistim, nanesu vodicku, vyspim se a rano po ocisteni si udelam klasicky make-up.

      Vymazat
    4. Taky jsem měla hodně špatnou pleť (a to mi je už 26, takže není to puberta). Žádné drahé přípravky mi úplně nepomohly, až 100% přírodní kosmetika. Třeba krém mám 100% bio z aloe vera ze Španělska, který stojí 300ml asi 2 eura a nic lepšího jsem nikdy nepoužívala :) i na vlasech se mi taková péče hodně projevila :)

      Vymazat
    5. A kde se ten krém dá koupit prosímtě?

      Vymazat
    6. Ve Španělsku :) nedováží se sem, jezdíme tam pravidelně, tak si ho vždycky koupím, ale myslím, že jde spíš o to používat kvalitní kosmetiku :) na vlasy používám české bio produkty a taky se mi hodně zlepšily, rostou tak, že i kadeřnice vždy nechápe :)

      Vymazat
  10. Moc ti to sluší! Líbí se mi ta mikča, pěkně ti padne. Chtěla jsem se zeptat, ta vodička na pleť je cítit jako ostatní opalováky? děkuji moc :-)

    OdpovědětVymazat